Öznur Yakın

Öznur Yakın

Son dakika Öznur Yakın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öznur Yakın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öznur Yakın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öznur Yakın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öznur yakın gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 öznur yakın haberi bulunmuştur. Tüm öznur yakın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rengarenk açılış
Rengarenk açılış Aylin Kan ve Hande Yılmaz’ın kurduğu Tullia Jewels, cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katıldığı renkli ve eğlenceli bir açılışla baharı karşıladı.
15.05.2018 Magazin
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek!
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek! Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde işitme implantı takılan çocukların işitme eğitimlerine 1 yıllık fon sağlanması amacıyla düzenlenen "Çocuklara Göz Kulak Oluyoruz" kampanyasına destek sağladı.
18.01.2018 Sağlık
Ebru Gündeş yine mest etti!
Ebru Gündeş yine mest etti! Geçtiğimiz cuma ve cumartesi gecesi Günay'da sahneye çıkan Ebru Gündeş, sahne performansıyla göz doldurdu.
7.11.2017 Kültür Sanat
Yasemin Özilhan imzasını attı!
Yasemin Özilhan imzasını attı! Yasemin Özilhan, İpekyol ile birlikte hazırladığı koleksiyonunu Hasköy İplik Fabrikası’nda düzenlenen özel bir davetle tanıttı. Özilhan’ı bu özel günde iş ve sanat camiasından dostları yalnız bırakmadı
19.10.2017 Magazin
Sürpriz parti
Sürpriz parti 3. bebeğini kucağına almak için gün sayan Aktürk Otel Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Pehlivanlar’a yakın dostu Esra Öztürk, Les Ottoman’s’da sürpriz baby shower parti düzenledi.
20.09.2017 Magazin
Tatilde de şık
Tatilde de şık Mücevher markası Lion Diamond’ın sahibi Öznur Yakın, yoğun geçen sezondan fırsat bularak soluğu Bodrum’da aldı.
25.08.2017 Magazin
Çeşme’den Bodrum’a
Çeşme’den Bodrum’a Lion Diamond’ın sahibi Öznur Yakın ile Mel’s Design’ın yaratıcısı Melda Aksu, Çeşme’deki başarılı New Summer Collection etkinliğinin bir yenisini Bodrum’da gerçekleştirdiler
11.08.2017 Magazin
Mağazayı kontrol etti
Mağazayı kontrol etti Lion Diamond’un patronu Öznur Yakın, geçtiğimiz hafta sonu iki günlüğüne Bodrum’a tatile gitti.
14.06.2017 Magazin
Çiçek Nurella
Çiçek Nurella Nur Yerlitaş, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’ndeydi.
28.05.2017 Magazin
Mücevhere yön verdiler
Mücevhere yön verdiler Didem Çapa “ddm collection by didem çapa” markası altında çıkan mücevher koleksiyonunu Öznur Yakın’ın sahibi olduğu Lion Diamond işbirliğinde üretti.
25.04.2017 Magazin
Limon ile zeytin müjdesi
Limon ile zeytin müjdesi Türkiye’nin ilk çizgi film karakterlerinden Limon ile Zeytin’in yeni bölümleri Disney Channel’da yayınlanacak. İlk bölümü ünlü anneler, çocuklarıyla birlikte izledi
11.04.2017 Magazin
Mücevher tutkunları buluştu
Mücevher tutkunları buluştu Ünlü mücevher markası Lion Diamond’ın kurucusu Öznur Yakın, Adanalı mücevher tutkunlarının daveti üzerine Adana’ya gitti
6.04.2017 Magazin
Londra Fashion Week'de Türk damgası!
Londra Fashion Week'de Türk damgası! Londra Fashion Week, 17-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Moda haftasının ilk gününde Zeynep Kartal’ın defilesi moda severlerle buluşacak.
3.02.2017 Kültür Sanat
Tasarımlara tam not
Tasarımlara tam not Dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Gurhan Galleries, yeni koleksiyon lansmanını önceki gün Zorlu Center’da bulunan Morini Restoran’da tanıttı...
28.10.2016 Magazin
Miniklere teknolojik DAVET
Miniklere teknolojik DAVET Teknosa, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek mağazalarına taşıdığı Disney Collection’ı, moda ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı bir etkinlikle tanıttı...
24.08.2016 Magazin
‘Fikir Sofrası’nda buluştular
‘Fikir Sofrası’nda buluştular BIKAP (Başarılı İş Kadınları Platformu) üyeleri, önceki gün Shangri-la Bosphorus İstanbul Oteli’nde düzenlenen ‘Fikir Sofrası’ etkinliğinde bir araya geldi. Sorunlara çare aradı.
6.04.2016 Magazin
Her şey çocuklar için
Her şey çocuklar için Gala Kaşıbeyaz ve Lion Diamond ana sponsorluğunda yapılan BİKAP Florya Kermesi, 51 katılımcı firmayla Gala Kaşıbeyaz’da gerçekleşti. Kermesten elde edilen gelir, Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bağışlandı.
23.02.2016 Magazin
Yeni yılın ilk daveti
Yeni yılın ilk daveti Yeni yılın ilk günlerinde Le Baron’da gerçekleşen davet, cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi...
7.01.2016 Magazin
Pırlanta büyüsü
Pırlanta büyüsü Lion Diamond’un patronu Öznur Yakın’ın ev sahipliğinde yapılan yeni yıl davetinde hazırlanan masa dikkat çekti...
30.12.2015 Magazin
Sohbet koyu
Sohbet koyu SWAY Hotels kış aylarının gelişini önceki akşam Kanyon’da düzenlediği özel bir partiyle kutladı...
13.11.2015 Magazin
Sudan ilham aldılar!
Sudan ilham aldılar! LIon Diamond 6 Ağustos günü Bodrum Torba Voyage Otel’de ‘Denizin Işıltıları’ koleksiyonuyla görücüye çıkıyor...
26.07.2015 Magazin
Keşif Dünyası Projesi’ne ‘Toplumsal Fayda Ödülü’
Keşif Dünyası Projesi’ne ‘Toplumsal Fayda Ödülü’ Ülkemizde 2015 yılından bu yana Yaratıcı Çocuklar Derneği iş birliği ile çocuklara bilim sevgisi aşılamak ve sürdürülebilirlik bilinci kazandırmak üzere Henkel tarafından hayata geçirilen Keşif Dünyası projesi, bu yıl ilk kez düzenlenen Toplumsal Fayda Ödüllerinde Jüri Özel Ödülü’ne layık bulundu.
12.12.2023 Vitrin
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu
En mutlu günleri kabusa döndü! Vatandaşlar seferber oldu Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan 2 bin 800 rakımlı Nemrut Krater Gölü civarlarında yaşayan ayılar, dış çekim için bölgeye gelen gelin ve damada korku dolu anlar yaşattı.
22.10.2023 Yaşam
Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını da yapan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını da yapan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da iterek çalıştırmak istediği otomobilinin altında kalıp yaşamını yitiren polis memuru Erol Yıldız (49), memleketi Kırşehir'de toprağa verildi. Bir dönem Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan Yıldız'ın cenazesinin dün akşam saatlerinde Kırşehir'e geldikten sonra detaylı otopsi için yeniden Ankara'ya götürüldüğü, sonrasında yeniden memleketine gönderildiği ortaya çıktı.
17.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öznur Yakın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öznur yakın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.