Lion Diamond

Lion Diamond

Son dakika Lion Diamond haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lion Diamond ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lion Diamond haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lion Diamond

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lion diamond gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 lion diamond haberi bulunmuştur. Tüm lion diamond haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tatilde de şık
Tatilde de şık Mücevher markası Lion Diamond’ın sahibi Öznur Yakın, yoğun geçen sezondan fırsat bularak soluğu Bodrum’da aldı.
25.08.2017 Magazin
Çeşme’den Bodrum’a
Çeşme’den Bodrum’a Lion Diamond’ın sahibi Öznur Yakın ile Mel’s Design’ın yaratıcısı Melda Aksu, Çeşme’deki başarılı New Summer Collection etkinliğinin bir yenisini Bodrum’da gerçekleştirdiler
11.08.2017 Magazin
Mağazayı kontrol etti
Mağazayı kontrol etti Lion Diamond’un patronu Öznur Yakın, geçtiğimiz hafta sonu iki günlüğüne Bodrum’a tatile gitti.
14.06.2017 Magazin
Yeni koleksiyon
Yeni koleksiyon ‘Sembol Dilinde Yılan’ temalı yeni mücevher koleksiyonu, Demet Sabancı Çetindoğan’ın ev sahipliğinde Harvey Nichols Kanyon’da tanıtıldı.
10.05.2017 Magazin
Mücevhere yön verdiler
Mücevhere yön verdiler Didem Çapa “ddm collection by didem çapa” markası altında çıkan mücevher koleksiyonunu Öznur Yakın’ın sahibi olduğu Lion Diamond işbirliğinde üretti.
25.04.2017 Magazin
Mücevher tutkunları buluştu
Mücevher tutkunları buluştu Ünlü mücevher markası Lion Diamond’ın kurucusu Öznur Yakın, Adanalı mücevher tutkunlarının daveti üzerine Adana’ya gitti
6.04.2017 Magazin
Londra Fashion Week'de Türk damgası!
Londra Fashion Week'de Türk damgası! Londra Fashion Week, 17-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Moda haftasının ilk gününde Zeynep Kartal’ın defilesi moda severlerle buluşacak.
3.02.2017 Kültür Sanat
Her şey çocuklar için
Her şey çocuklar için Gala Kaşıbeyaz ve Lion Diamond ana sponsorluğunda yapılan BİKAP Florya Kermesi, 51 katılımcı firmayla Gala Kaşıbeyaz’da gerçekleşti. Kermesten elde edilen gelir, Yaratıcı Çocuklar Derneği’ne bağışlandı.
23.02.2016 Magazin
Pırlanta büyüsü
Pırlanta büyüsü Lion Diamond’un patronu Öznur Yakın’ın ev sahipliğinde yapılan yeni yıl davetinde hazırlanan masa dikkat çekti...
30.12.2015 Magazin
Sudan ilham aldılar!
Sudan ilham aldılar! LIon Diamond 6 Ağustos günü Bodrum Torba Voyage Otel’de ‘Denizin Işıltıları’ koleksiyonuyla görücüye çıkıyor...
26.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lion Diamond ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lion diamond haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.