Özkan Doğan

Özkan Doğan

Son dakika Özkan Doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özkan Doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özkan Doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özkan Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özkan doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 595 özkan doğan haberi bulunmuştur. Tüm özkan doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eriksen gerçeğini açıkladı: Geçen ay kendisiyle görüştüm ve...
Eriksen gerçeğini açıkladı: Geçen ay kendisiyle görüştüm ve... Danimarka-Finlandiya maçında kalp krizi geçirerek yürekleri ağızlara getiren Cristian Eriksen’in durumunun stabil olduğu açıklandı. Son dakika bilgilerine göre yıldız futbolcunun menajeri ‘Eriksen hastaneye kaldırıldı eşi ve babası da onun yanında’ ifadelerini kullandı .
13.06.2021 Futbol
Beşiktaş dünyaca ünlü golcünün işini bitirdi
Beşiktaş dünyaca ünlü golcünün işini bitirdi Beşiktaş, bonservisi elinde olan Hırvat yıldız Mandzukic ile anlaşmaya vardı.
6.01.2021 Beşiktaş
Lecce yetkilileri Burak Yılmaz için İstanbul'da!
Lecce yetkilileri Burak Yılmaz için İstanbul'da! Menajer Özkan Doğan, Lecce CEO'su Mauro Meluso'nun teklifini kulübe iletirken, Beşiktaş Yönetimi ile toplantı yapıldı.
16.07.2019 Beşiktaş
Özkan Doğan: Mario Gomez transferi için 40 gün İtalya'da kaldım
Özkan Doğan: Mario Gomez transferi için 40 gün İtalya'da kaldım Türk futboluna Roberto Carlos, Wesley Sneijder, Mario Gomez ve Samuel Eto'o gibi dünyaca ünlü isimleri kazandıran menajer Özkan Doğan, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
4.12.2018 Süper Lig
Wilshere Trabzonspor'a imza atmış!
Wilshere Trabzonspor'a imza atmış! Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerinde bulunduğu ancak ailesinin İstanbul'a gelmek istememesinden dolayı West Ham United'a imza atan Jack Wilshere için Trabzonspor gerçekleri ortaya çıktı.
10.07.2018 Trabzonspor
Samuel Eto’o depremi!
Samuel Eto’o depremi! Antalyaspor’un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto’o ile ilgili menajeri Wilfried De Happi birbirinden ilginç iddialarda bulundu.
5.09.2017 Antalyaspor
Menajeri transferi açıkladı! 5 yıllık anlaşma
Menajeri transferi açıkladı! 5 yıllık anlaşma Fellaini'nin menajeri Özkan Doğan, Galatasaray'ın Marouane Fellaini ile 5 yıllığına anlaşmaya vardığını ve sadece oyuncunun kulübü Manchester United ile Galatasaray arasında küçük bir pürüz kaldığını söyledi.
29.07.2017 Galatasaray
Ali Ay'dan Le Guen açıklaması
Ali Ay'dan Le Guen açıklaması Bursaspor Yönetim Kurulu, yeni sezonda takımı teslim etmek istedikleri Fransız teknik direktör Paul le Guen ile İstanbul’da bir araya geldi.
20.06.2017 Futbol
ŞOK! Meğer 15 Temmuz'dan 3 gün önce...
ŞOK! Meğer 15 Temmuz'dan 3 gün önce... Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin örgüte mensup askerlere, 15 Temmuz'dan üç gün önce görevlerinin tebliğ edildiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Yemek sırasında koyu sohbet
Yemek sırasında koyu sohbet Lig TV yorumcularından Necati Ateş, önceki gün oğlu Berke ve ünlü futbolcuların menajeri Özkan Doğan ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi.
3.03.2017 Magazin
Ünlü menajere dava şoku!
Ünlü menajere dava şoku! Ünlü futbol yıldızlarının menajeri olan eşi Özcan Doğuhan’a boşanma davası açan Sultan Duyar, 9 bin euro nafakanın yanı sıra 500 bin lira tazminat istedi
6.12.2018 Futbol
Gencer iddialara tepki gösterdi! İmza parası...
Gencer iddialara tepki gösterdi! İmza parası... Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, eski vakıf başkanı Ali Yılmaz'ın açıklamalarının Antalyaspor'a zarar verdiğini ve kulübün kamuoyu nezdinde haksız ve mesnetsiz olarak itibarını zedelemekten başka bir amaca hizmet etmediğini söyledi.
24.09.2021 Antalyaspor
Bilal Kısa, Galatasaray'da kalıyor mu?
Bilal Kısa, Galatasaray'da kalıyor mu? Galatasaray'ın orta sahadaki tecrübeli isimlerinden Bilal Kısa'nın temsilcisi Özkan Doğan, "İddialar gerçeği yansıtmıyor; Bilal'ın herhangi bir sorunu yok" dedi.
27.04.2016 Galatasaray
Kralların kapışması!
Kralların kapışması! Lider Beşiktaş, Antalyaspor’la kritik bir maça çıkacak. Ancak bu karşılaşmanın farklı boyutu da var. İstatistiklere göre ligin en skorer iki ismi olan Gomez ile Eto’o kozlarını paylaşacak, “En iyi kim?” sorusu cevap bulacak.
18.03.2016 Beşiktaş
3 yılda 105 milyon lira kâr!
3 yılda 105 milyon lira kâr! Profesyonel yönetim, paranın doğru kullanılması ve transfer pazarlıklarındaki başarı, Beşiktaş'a son 3 yılda 6 futbolcunun satışından yaklaşık 105 milyon Lira kazandırdı.
5.02.2016 Beşiktaş
Eto'o'dan bomba açıklamalar
Eto'o'dan bomba açıklamalar Spor Türkiye'nin organize ettiği 'X Body 14. Türkiye Spor Adamları Ödülleri' halk oylaması sonucunda Samuel Eto'o’ya ödülü gecikmeli olarak verildi. Eto’o törende bomba gibi açıklamalar yaptı.
9.01.2016 Antalyaspor
'Yokmuşum gibi davranıldı'
'Yokmuşum gibi davranıldı' Beşiktaş’ta sözleşmesi feshedilen isimlerden Gökhan Süzen, sessizliğini bozdu.
12.10.2015 Beşiktaş
Yıldız isimler yolda
Yıldız isimler yolda Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ilk yarıyı ilk 5'in içinde bitirmeleri halinde bir dünya yıldızı daha getireceğini söyledi.
23.09.2015 Antalyaspor
Beşiktaş'a bayram şekeri
Beşiktaş'a bayram şekeri BEŞİKTAŞ yönetimi, taraftarlarına ve tabii ki teknik direktör Şenol Güneş’e bayram hediyesini verdi...
16.07.2015 Beşiktaş
Eto'o'da mutlu son
Eto'o'da mutlu son Antalyaspor Eto'o ile her konuda anlaşma sağladı.
24.06.2015 Süper Lig
Samuel Eto'o bu kez cidden bitiyor!
Samuel Eto'o bu kez cidden bitiyor! Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer dün Kamerunlu yıldızın menajeriyle buluştu, Eto’o ile görüntülü konuşma yaptı
16.06.2015 Süper Lig
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Sezer'in transfrerine yalanlama
Sezer'in transfrerine yalanlama Sezer Öztürk'ün İstanbul Başakşehir'e transferi jet hızıyla yalanlandı.
19.07.2014 Beşiktaş
Menajeri konuştu: 'Görüşme aşamasındayız'
Menajeri konuştu: 'Görüşme aşamasındayız' Akhisar Belediye oyuncularından Bilal Kısa'nın menajeri Şampiy10'a konuştu.
10.06.2014 Futbol
'Muhatabımız Önder Özen değil'
'Muhatabımız Önder Özen değil' Beşiktaş'ta kadro dışı kalan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, Önder Özen'in açıklamalarına cevap verdi.
9.06.2014 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Özkan Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özkan doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.