Gazete Vatan Logo
Futbol Ünlü menajere dava şoku!

Ünlü menajere dava şoku!

Ünlü futbol yıldızlarının menajeri olan eşi Özcan Doğuhan’a boşanma davası açan Sultan Duyar, 9 bin euro nafakanın yanı sıra 500 bin lira tazminat istedi

Ünlü menajere dava şoku!

Samuel Eto'o, Mario Gomez, Roberto Carlos, Wesley Sneijder gibi dünya yıldızlarını Türkiye'ye getiren ve üst üste "Yılın Menajeri" ödülüne layık görülen Özcan Doğuhan'a, Hollanda'da yaşayan doktor eşi Sultan Duyar boşanma davası açtı. Sultan Duyar, eşinden aylık 9 bin euro nafaka ve 500 bin lira tazminat istedi. Hollanda'da yaşayan çocuk doktoru Sultan Duyar'ın avukatı H. Asım Özcan'ın mahkemeye sunduğu dilekçedeki iddialara göre boşanma süreci şöyle gelişti: Ünlülerin menajeri Özcan Doğuhan ile Sultan Duyar, 16 yıl önce evlendi. Çiftin iki çocuğu oldu. Sultan Duyar, eşinin Hollanda'da açtığı işyerinin borçlarını ödemek için düğünde takılan 40 adet burma bilezik, 2 altın set, çok sayıda çeyrek altın ve 20 bin euro parayı bozdurdu. Eşinin spor merakını bilen Sultan Duyar, kendisine Inholland Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü'nde okumasını önerdi. Okulu bitiren Özcan Doğuhan, Galatasaray'da staja başladı ve Türkiye'de futbol dünyasına girmeye karar verdi. Evlendikten 5 yıl sonra Türkiye'ye yerleşmeye karar verdi ancak ailesini yanında getirmedi. Yılda sadece bir iki kez Hollanda'ya giderek ailesini ziyaret etti.

Haberin Devamı

'SENDEN DAHA ÖNEMLİ BİRİYİM'

Avukat dilekçede ayrıca, Özcan Doğuhan'ın 200 bin euro değerinde bir cip aldığına yer verirken, "Müvekkilim, kanser riski taşıdığı dönemde dahi eşinin desteğini görememiştir. Kendisine başkalarının önünde, 'aptal, geri zekâlı, doktor olmak nedir ki ben senden daha önemli biriyim' sözleriyle hakaret etmiştir" dedi. Düğündeki takıların iadesini isteyen Sultan Duyar, 500 bin lira tazminatın yanı sıra iki çocuk ve kendisi için aylık 9 bin euro nafaka istedi. Duyar ayrıca, eşine ait cip ile tüm malvarlığına dava sonuçlanıncaya kadar ihtiyati tedbir konulmasını da talep etti.

(Sabah)