Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kralların kapışması!

Kralların kapışması!

Lider Beşiktaş, Antalyaspor’la kritik bir maça çıkacak. Ancak bu karşılaşmanın farklı boyutu da var. İstatistiklere göre ligin en skorer iki ismi olan Gomez ile Eto’o kozlarını paylaşacak, “En iyi kim?” sorusu cevap bulacak.

Kralların kapışması!

Bir tarafta Mario Gomez, diğer yanda Samuel Eto’o... İkisi de makine gibi çalışıyor, ikisi de attıkları gollerle takımlarına hayat veriyor. Gol krallığı yarışında ilk iki sırada bulunan Gomez ile Eto’o, cumartesi günkü Beşiktaş- Antalyaspor maçında kozlarını paylaşacak, “En iyi kim?” sorusu cevap bulacak. 19 golle ligin en soker oyuncusu olan Gomez’i Güney ekibinin Kamerunlu yıldızı 16 golle takip ediyor. 9. haftadaki maçı Beşiktaş 5-1’lik skorla kazanırken, Alman yıldız bir gol atmıştı. Antalya’nın tek sayısını da Eto’o kaydetmişti. İki santrfor cumartesi günü rövanşa çıkacak. İspanya’da Eto’o, Almanya’da Gomez daha önce gol kralı olurken, iki yıldız ilk sezonlarında Türkiye’de de bu hedefe ulaşmak istiyor.

‘25 GOLÜ GEÇER BEŞİKTAŞ'TA DEVAM EDER’

Mario Gomez’in Beşiktaş’a transferinde kulüp adına rol oynayan FIFA menajeri Özkan Doğan, Radyospor’a konuştu. Doğan, “Gomez’in menajeri Uliferber... Biz kulüp için vesile olmuştuk. Böyle bir performans sergilemesi tabii ki sevindiriyor. Gomez’in 25 golü kesinlikle geçeceğini düşünüyorum. Beşiktaş’ta mutlu ve seneye de Siyah-Beyazlı formayı giyecektir” diye konuştu.

Haberin Devamı

25 maç, 2001 dakika, 19 gol, 1 asist

SAMUEL ETO'O: İSTANBUL'DA BİZ KAZANALIM

Antalyaspor’da teknik direktör Jose Morais’in en büyük yardımcısı olan Eto’o, dünkü idmanda takım arkadaşlarıyla bir görüşme gerçekleştirdi. Kamerunlu yıldızın, “İlk yarıdaki maçı kaybetmiştik, bu kez İstanbul’da biz kazanalım. Bursaspor’u farklı yendik ancak Beşiktaş çok tehlikeli takım. Daha fazlasını ortaya koymamız gerekiyor. Özellikle savunmada dikkatli olmalıyız” dediği öğrenildi.

24 maç, 2118 dakika, 16 gol, 5 asist

(Fanatik)