Gazete Vatan Logo
Şampiy10 2024 EuroLeague Dörtlü Final: Final Four ne zaman, nerede, saat kaçta? Final Four bilet fiyatları 2024 ne kadar, satışa çıktı mı?

2024 EuroLeague Dörtlü Final: Final Four ne zaman, nerede, saat kaçta? Final Four bilet fiyatları 2024 ne kadar, satışa çıktı mı?

THY EuroLeague Final Four eşleşmeleri belli oldu. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, 6. kez final four'a yükselirken, rakibi Panathinaikos oldu. EuroLeague Final Four maçı tarihi için araştırmalar devam ederken Final Four ne zaman, nerede oynanacak, saat kaçta? THY Final Four bilet satışı başladı mı?

2024 EuroLeague Dörtlü Final: Final Four ne zaman, nerede, saat kaçta? Final Four bilet fiyatları 2024 ne kadar, satışa çıktı mı?

Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final Four'da Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe, 2017 yılında şampiyonluğa ulaşmıştı. Peki, EuroLeague Final-Four ne zaman, nerede yapılacak? Final Four bilet fiyatları 2024 ne kadar, satışa çıktı mı?

FİNAL FOUR NE ZAMAN, NEREDE?

Turkish Airlines EuroLeague Final-Four organizasyonu 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek.
Fenerbahçe Beko – Panathinaikos 19.00'da
Olympiakos – Real Madrid 22:00

Final dörtlüsü maçı tek maç usulüne göre gerçekleşiyor. Ardından 3.'lük karşılaşması ile şampiyonun belli olacağı maç oynanacak.

FİNAL FOUR TEK MAÇ MI, 2024?

Final Four maçlarının biletlerinin önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor...