Özgecan Arslan

Özgecan Arslan

Son dakika özgecan arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özgecan arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özgecan arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özgecan Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özgecan arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 özgecan arslan haberi bulunmuştur. Tüm özgecan arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise...
Ünlü isimlerin kabusu olmuştu! Yeni dönem! Ceylan Ertem, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Aleyna Tilki, Hadise... Son dönemlerde özellikle sosyal medyadan duyurulara ve ünlüler hakkında haberlere konu olan ısrarlı takip işi ilk kez yasal düzenlemeye giriyor. Kısa bir süre önce kaybettiğimiz Yeşilçam’ın menekşe gözlü güzeli Fatma Girik’in 50 yıllık saplantılı takipçisi yıllar sonra hâkim karşısına çıkarılabilmişti. Ama o süre zarfında Fatma Girik’in kâbuslar yaşamasına neden olmuştu. İşte tüm detaylar...
7.03.2022 Gündem
İstismar edip özel görüntülerini yayınladı!
İstismar edip özel görüntülerini yayınladı! 16 yaşında tecavüz edip, bu görüntüleri sosyal medyada yayınlayarak şantaj yaptığını öne sürdüğü Hasan Gurup’un serbest kalmasına tepki gösteren N. P., “Özel numaradan arayıp korkutuyorlar. Öldükten sonra mı adalet sağlanacak?” diyor.
16.07.2021 Yaşam
Ünlü türkücü Nihat Doğan’a şok suçlama!
Ünlü türkücü Nihat Doğan’a şok suçlama! Buket Aydın'la Kanal D Haber'in yayınladığı özel haberde, Nihat Doğan'ın, iki kız kardeşi alıkoyduğu iddia edildi. Çocukların ailesi karakola gidip şikayetçi oldu. Kanal D Haber’in röportaj teklifini kabul etmeyen Nihat Doğan ise polis ifadesinde kızların evine fotoğraf çektirmek için geldiğini söyledi. Doğan, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
10.09.2018 Magazin
Nihat Doğan'dan Survivor paylaşımı: Mekanın sahibi geliyor!
Nihat Doğan'dan Survivor paylaşımı: Mekanın sahibi geliyor! Survivor 2018 All Star kadrosu ünlüler takımında yarışacak Nihat Doğan, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile adeta meydan okudu.
29.11.2017 Magazin
Kız kardeşi ve eniştesini öldüren zanlının cezası belli oldu
Kız kardeşi ve eniştesini öldüren zanlının cezası belli oldu ADANA'da barıştırmak için bir araya getirdiği kız kardeşi 25 yaşındaki Özgecan Arslan ve eniştesi 27 yaşındaki Bekir Arslan'ı tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan 34 yaşındaki Doğukan Hüküm'e, 2 kez ömür boyu hapis cezası verildi...
27.09.2016 Yaşam
Gültekin Alan duruşmaya Özgecan tişörtüyle katıldı
Gültekin Alan duruşmaya Özgecan tişörtüyle katıldı Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırmış müebbet hapis cezasına çarptırılan hükümlülerden Ahmet Suphi Altındöken'in Adana'daki cezaevinde öldürülmesi, babası Necmettin Altındöken'in ise yaralanmasıyla ilgili 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Kız kardeşi ve eniştesini öldürdü
Kız kardeşi ve eniştesini öldürdü ADANA’da barıştırmak için bir araya getirdiği kız kardeşi 25 yaşındaki Özgecan Arslan ve eniştesi 27 yaşındaki Bekir Arslan’ı tabancayla vurarak öldürmekle suçlanan ve 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan 34 yaşındaki Doğukan Hüküm, "Tartışırken kendimi kaybettim...
25.08.2016 Yaşam
Özgecan'ın katilinin öldürülmesinde FETÖ şüphesi
Özgecan'ın katilinin öldürülmesinde FETÖ şüphesi Fetullahçı Terör Örgütü'ne yapılan operasyonlar kapsamında Kürkçüler Cezaevi'nde görevli gardiyanların gözaltına alınmasının ardından polis, Özgecan Arslan'ın katilinin cezaevinde öldürülmesi olayına FETÖ soruşturması kapsamında cezaevinde yatan bir kişinin de karışmasından dolayı olayın arkasında bu örgütün olabileceği üzerinde duruyor.
29.09.2021 Gündem
Gültekin Alan susma hakkını  kullandı
Gültekin Alan susma hakkını kullandı Hükümlü Ahmet Suphi Altındöken'in Adana'daki cezaevinde silahlı saldırıda ölmesi, babası Necmettin Altındöken'in yaralanması olayıyla ilgili 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılanmasına başlandı
29.09.2021 Gündem
Özgecan'ın Facebook'ta ölüm paylaşımı
Özgecan'ın Facebook'ta ölüm paylaşımı Özgecan Arslan'ın Facebook üzerinden "eğer öldüğümü duyar da titreyip üşürsen koşarak mezarıma gel" paylaşımında bulunduğu görüldü.
27.04.2016 Yaşam
Özgecan ve eşini öldüren ağabey: Kardeşime hakaret ettiği için vurdum
Özgecan ve eşini öldüren ağabey: Kardeşime hakaret ettiği için vurdum ADANA’da barıştırmak için bir araya getirdiği kardeşi 25 yaşındaki Özgecan Arslan ve onun eşi 27 yaşındaki Bekir Arslan’ı tabancayla vurarak öldüren 34 yaşındaki Doğukan Hüküm’ün, polisteki sorgusunda çifte cinayeti eniştesinin kardeşine hakaret etmesi sonucu işlediğini söylediği öğrenildi...
27.04.2016 Yaşam
Kardeşini ve eniştesini barıştırmak istedi! Katliam yaptı
Kardeşini ve eniştesini barıştırmak istedi! Katliam yaptı Adana'da kız kardeşi ile eniştesini barıştırmak için ablasının evinde buluşturan şahıs, çıkan tartışmada kız kardeşi ve eniştesini 2 yaşındaki yeğeninin yanında kurşun yağdırarak öldürdü...
27.04.2016 Yaşam
Suphi Altındöken için karar verildi! Gizlice gömülecek
Suphi Altındöken için karar verildi! Gizlice gömülecek Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Arslan'ın, cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi yer krizinden dolayı günlerdir defnedilemiyor. Ailenin avukatı aracılığıyla yaptığı başvuru neticesinde cenazenin bugün Mersin'de defnedilmesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
O köyde cenazeyi kabul etmedi
O köyde cenazeyi kabul etmedi Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Arslan'ın cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken’in cenazesini anneannesinin köyü de kabul etmedi. Kocaköy Mahalle Muhtarı Rıfat Öcalan, cenazenin kadavra yapılmasını istedi.
29.09.2021 Gündem
Özgecan'ın katili Tarsus'ta gömülmedi
Özgecan'ın katili Tarsus'ta gömülmedi Mersin'in Tarsus İlçesi'nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Arslan'ın katili cezaevinde öldürülen Ahmet Suphi Altındöken’in (27) cenazesi tekrar Adana’ya gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Özgecan'ın katilleri vuruldu! Suphi Altındöken öldü
Özgecan'ın katilleri vuruldu! Suphi Altındöken öldü Özgecan Aslan'ın katilleri cezavinde vuruldu. Silahlı saldırıya uğrayan Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Özgecan Aslan cinayetinin zanlılarının vurulması yine gündeme bomba gibi düştü.
12.04.2016 Yaşam
Katili hep en yakınında
Katili hep en yakınında Türkiye’de son yılların en çok konuşulan ve tartışılan konularından biri hiç şüphesiz kadına yönelik şiddet. Gerçi Özgecan davasında verilen karar etkili oldu ama cezalar arttırmasına rağmen şiddet yine devam ediyor.
7.03.2016 Yaşam
Özgecan Arslan'ın babası yazdı Ebru gündeş okudu
Özgecan Arslan'ın babası yazdı Ebru gündeş okudu Özgecan Aslan'ın babasının yazdığı beste herkesi gözyaşlarına boğdu. Mersin'de vahşice öldürülen ve Türkiye'nin gündemine oturan Özgecan Aslan'ın ailesi O Ses Türkiye'ye konuk oldu. Özgecan'ın babası tarafından bestelenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkı Ebru Gündeş'in sesiyle tüm stüdyoyu ağlattı.
26.01.2016 Magazin
Özgecan’a ’duyarlı’ şoföre 11 yıl hapis cezası
Özgecan’a ’duyarlı’ şoföre 11 yıl hapis cezası Özgecan vahşice öldürüldüğünde “Bunu yapanların derilerini yüzmek gerek” yazan ancak kendi sevgilisini bıçaklayan otobüs şoförüne 11 yıl 8 ay hapis cezası verildi.
18.01.2016 Yaşam
ANDY-AR anketinde yılın kişisi de siyasetçisi de kazananı da Erdoğan
ANDY-AR anketinde yılın kişisi de siyasetçisi de kazananı da Erdoğan '2015'in En'leri anketinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yılın kişisi, siyasetçisi ve kazananı' oldu. 2015'te 'Yılın olayları' içinde 'Terör' ilk sırada yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Özgecan Aslan duruşmasında karar bekleniyor
Özgecan Aslan duruşmasında karar bekleniyor Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlılarının yargılandığı davanın 3'üncü duruşması bugün yapılacak. Duruşmada karar çıkması bekleniyor.
3.12.2015 Yaşam
Cansu’nun katil zanlısı Özgecan eylemine katılmış!
Cansu’nun katil zanlısı Özgecan eylemine katılmış! Kanalda cansız bedeni bulunan Cansu Kaya’nın katil zanlıları tutuklandı. Cinayeti işlediği öne sürülen N.D’nin daha önce öldürülen Özgecan Arslan için yapılan eyleme katıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
14 yaşındaki hamile kızı sevgilisi yakarak öldürdü!
14 yaşındaki hamile kızı sevgilisi yakarak öldürdü! Türkiye'de yaşanan Özgecan Arslan cinayetinin bir başka hali, Arjantin'de yaşandı. 14 yaşındaki Chiara Paez cinayeti, tüm halkı yasa boğdu.
5.06.2015 Dünya
Özgecan'ın katili öldü mü?
Özgecan'ın katili öldü mü? Mersin'in Tarsus ilçesinde Özgecan Arslan'ı vahşice öldüren Ahmet Suphi Altındöken'in cezasını çektiği Gaziantep Ceza ve Tutukevi'nde ölü bulunduğu iddia edildi
29.09.2021 Gündem
ABD'de 'Özgecan Arslan Anı Bursu'na destek etkinliği!
ABD'de 'Özgecan Arslan Anı Bursu'na destek etkinliği! ABD'nin başkenti Washington'da yaşayan Amerikalı Türkler, Uluslararası Kadınlar Günü kapsamında bir araya gelerek, düşük gelirli ve başarılı Türk üniversite öğrencileri için oluşturulan "Özgecan Aslan Anı Bursu"na destek verdi.
21.03.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Özgecan Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özgecan arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.