Özge Yıldırım

Özge Yıldırım

Son dakika Özge Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 özge yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm özge yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge, yeni proteziyle çok sevdiği sahilde yürüdü
Özge, yeni proteziyle çok sevdiği sahilde yürüdü Antalya'da 13 günlükken bacağı kesilen ve babası Ali İhsan Yıldırım'ın kendi imkanlarıyla yaptığı düzenekle yürümeyi öğrenmeye çalışan 7 yaşındaki Özge Yıldırım'ın eskidiği için bacağını sıkan protezi yenilendi. Yeni protezleriyle ilk kez dışarı çıkan Özge, çok sevdiği Konyaaltı Sahili'nde adımlayıp, güzel bir gün geçirdi.
22.01.2021 Yaşam
Otobüs, gazi ve avukatlara çarptı! Yaralılar var
Otobüs, gazi ve avukatlara çarptı! Yaralılar var Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin davaların görüldüğü Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki duruşma salonlarının girişinde servis bekleyen iki avukat ile 15 Temmuz gazisi, belediye otobüsünün çarpması sonucu yaralandı.
18.12.2018 Gündem
Özge artık çok mutlu
Özge artık çok mutlu Baba Ali İhsan Yıldırım, “Özge akülü arabasıyla parkta, sokakta tur atıyor ve çok mutlu” dedi.
31.08.2017 Yaşam
Koşmayı da öğrenecek
Koşmayı da öğrenecek 3.5 yaşındaki Özge Yıldırım, İstanbul’da yeni protezinin takılmasının ardından evine döndü.
14.08.2017 Yaşam
14 bin liralık protezle dünyalar onun oldu
14 bin liralık protezle dünyalar onun oldu Babasının evin tavanına monte ettiği makaralı düzenekle yürümeyi öğrenen 3,5 yaşındaki Özge’ye İstanbul’da yeni protez takıldı. Baba Yıldırım, “Bu kızımın rahatça koşabileceği anlamına geliyor” dedi
28.07.2017 Yaşam
Özge’ye protez bacak takılacak
Özge’ye protez bacak takılacak Antalya’da babasının evin tavanına yaptığı düzenekle yürümeye başlayan 3.5 yaşındaki Özge Yıldırım’a Menderes Türel’den protez sözü geldi
9.05.2017 Yaşam
Özge bebekten iyi haber! Protez takılacak
Özge bebekten iyi haber! Protez takılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın destek sözü verdiği 3,5 yaşındaki Özge Yıldırım'a, İstanbul'da protez takılacağı bildirildi.
9.05.2017 Sağlık
Minik Özge'ye kötü haber! Nakil mümkün değil
Minik Özge'ye kötü haber! Nakil mümkün değil Babasının 150 liralık düzeneği eşliğinde protez bacağıyla adım atan Özge Yıldırım, kol bacak nakilleriyle dünyaca tanınan Prof. Dr. Ömer Özkan ile görüştü.
8.05.2017 Sağlık
Bir telefonla değişti
Bir telefonla değişti Bebekken bacağı kesilen kızının yürümesi için evine 150 liraya bir sistem kurup yürümeyi öğreten babanın dün sabah çalan telefonunda karşısına Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktı.
29.09.2021 Gündem
Minik Özge koşup oynayabilecek!
Minik Özge koşup oynayabilecek! Özge Yıldırım, Kepez Devlet Hastanesi'nde göreceği fizik tedavinin ardından yaşıtları gibi park ve bahçelerde oyun oynayabilecek.
4.05.2017 Sağlık
Bingöl'de 2 çocuğu kuduz köpek ısırdı
Bingöl'de 2 çocuğu kuduz köpek ısırdı Bingöl'ün Karlıova İlçesi Kantarkaya Köyü'nde 2 çocuğu ısıran başıboş bir köpeğin kuduz olduğu ortaya çıktı. Çocuklar, hastanede tedavi görürken, köy karantinaya alındı
15.01.2007 Yaşam
SPK'dan 80 milyon lira para cezası!
SPK'dan 80 milyon lira para cezası! Sermaye Piyasası Kurulu, İmaş Makine ve İttifak Holding hissesinde işlem yapan 14 kişi ve 2 şirket hakkında idari para cezası uyguladı. Bunun dışında GCM Yatırım'a da idari para cezası kesildi. Toplamda 80 milyon 800 bin lira idari para cezası uygulanmış oldu.
8.09.2023 Ekonomi
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor? Hangi bölümde final yapacak?
Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor? Hangi bölümde final yapacak? Sipahi dizisi final kararı herkes şaşırttı. Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın oynadığı Sipahi büyük bir beklentiyle yola çıkmıştı. Hayranları üzen karar ise geldi. Peki Sipahi dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar...
1.02.2023 Televizyon
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi 11 yıldır ilkokul ve ortaokullarda sürdürülebilir tuvalet hijyeninin sağlanması için proje yürüten Domestos, konunun çocuklar açısından önemine dikkat çektiği bir sosyal deney filmi yayınladı. “Okul tuvaletleri yeterince temiz olmadığında bazı çocuklar ne yapar?” sorusuna cevap aranan sosyal deney çalışmasında, yetişkinler çocukların yerine geçerek tuvalete gidemedikleri bir eğitim günü yaşadılar.
16.12.2022 Sağlık
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Bunu yapan ihtarsız tahliye ediliyor
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Bunu yapan ihtarsız tahliye ediliyor Yargıtay, mülk sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Hukuk Genel Kurulu, "Kiracı ve mülk sahibi arasında çeşitli sebeplerle açılmış ceza davaları varsa kira ilişkisi çekilmez hale geleceğinden tahliye kararı verilmelidir" dedi. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, tahliye kararı gerektirecek davranışlardan bahsetti.
7.12.2022 Ekonomi
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler!
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler! Şırnak TOKİ kura sonuçları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk kuraların 7 Kasım günü Şırnak ve Ardahan için olacağını açıklamıştı. Proje kapsamında Şırnak merkezde bin 100, İdil’de 301, Karalar’da 49 konut yapılacak. Noter huzurundaki kura çekimi ile Şırnak'ta toplam 1450 konut sahibini buldu. Peki TOKİ Şırnak kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler…
7.11.2022 Gündem
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak'
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak' WhatsApp, birkaç gün önce çevrimiçi olma özelliğini gizleyen yeni bir güncelleme yayınladı. Buna göre karşı taraf istemezseniz sizi 'online' göremeyecek. Bu özellik sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar durumdan memnun ancak bazıları için ise güncelleme tam anlamıyla 'kabus'...
7.11.2022 Yaşam
Maden faciası aileye iki acıyı aynı anda yaşattı! Ocakta bakım yapılacaktı iddiası
Maden faciası aileye iki acıyı aynı anda yaşattı! Ocakta bakım yapılacaktı iddiası Bartın'ın Amasra ilçesinde cuma günü meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler son yolculuklarını uğurlandı. Patlamada yaşamını yitirenlere ilişkin ilginç detaylar ortaya çıkarken bir aile iki acıyı aynı anda yaşadı.
17.10.2022 Gündem
Otobüs ve uçak bileti fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Ucuz bilet...
Otobüs ve uçak bileti fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Ucuz bilet... TÜM Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, önceki bayramlara kıyasla şehirlerarası yolcu sayılarının 3'te 2 oranında azaldığını söyledi. Yıldırım, "Bazı hatlarda uçak otobüsten daha ucuz. Otobüsle uçak fiyatı birbirine çok yaklaştı. Vatandaş birinci tercihini uçaktan yana kullanıyor" dedi.
19.04.2022 Ekonomi
Yasmin Erbil’den ‘onur’ davası!
Yasmin Erbil’den ‘onur’ davası! Şovmen Mehmet Ali Erbil’in oyuncu kızı Yasmin Erbil, “Eşim beni üç kadınla aldattı, o kadınlardan biri de Yasmin Erbil” diyen sosyal medya fenomeni Cansu Nur Çufalı’yı mahkemeye verdi. Yasmin Erbil, onunla birlikte katıldığı programın sunucusu Arto’ya 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
9.02.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
TOKİ Adana Sarıçam kura sonuçları 202 isim listesi! TOKİ Sarıçam kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı
TOKİ Adana Sarıçam kura sonuçları 202 isim listesi! TOKİ Sarıçam kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı TOKİ Sarıçam kura çekiliş sonuçları ile birlikte isim listesi belli oldu. Binlerce vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ bu kez Adanalıları uygun fiyata konut sahibi yaptı. TOKİ Adana Sarıçam 2+1 ve 3+1 daireler için çekilen kuraların sonuçları belli oldu. İşte TOKİ Sarıçam kura çekiliş sonuçları isim listesi…
13.01.2022 Ekonomi
Hukuk ve Bilişim Kulübü’nden 'Bilişim Zirvesi' etkinliği
Hukuk ve Bilişim Kulübü’nden 'Bilişim Zirvesi' etkinliği Anadolu Üniversitesi Hukuk ve Bilişim Kulübü tarafından “Bilişim Zirvesi” etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenci Merkezi Salon 2016’da düzenlenen etkinliğe Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recai Dönmez, Anadolu Hukuk ve Bilişim Kulübü Başkanı Burak Çimen, Av.Umut Zorer, Av. Serpil Çınar, Av. Umur Yıldırım, Av. Özge Evci Eralp ve çok sayıda öğrenci katıldı.
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Özge Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.