Özge Özpirinçci

Özge Özpirinçci

Son dakika özge özpirinçci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özge özpirinçci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özge özpirinçci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Özpirinçci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge özpirinçci gelişmeleri de dahil olmak üzere 484 özge özpirinçci haberi bulunmuştur. Tüm özge özpirinçci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı? Adım Farah final yapıyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek son bölümle dizinin ekran macerası sına erecek. Adım Farah dizisinde Kerimşah’ın babası Behram rolüne hayat veren Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı.
23.12.2023 Televizyon
'Herkesi yüzüstü bıraktı' denildi! Özge Özpirinçci iddialara cevap verdi
'Herkesi yüzüstü bıraktı' denildi! Özge Özpirinçci iddialara cevap verdi Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hakkında beğendiği bir karakteri tiyatro oyunu yapmak isteyerek ekibi kurduğu ancak son anda vazgeçtiği iddia edildi. Ünlü oyuncu hakkındaki iddialara yanıt verdi.
15.12.2023 Magazin
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları
Sandık Kokusu dizisinin konusu nedir, Sandık Kokusu hikayesi gerçek mi yoksa uyarlama mı? İşte Özge Özpirinçci’nin yeni dizisi Sandık Kokusu dizinin detayları Sandık Kokusu Show TV’de başladı. Çarşamba günleri ekranlara gelecek ve başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili'nin paylaştığı diziye dair ayrıntılar merak ediliyor.
6.12.2023 Televizyon
Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Show Tv Sandık Kokusu oyuncuları kimler?
Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Show Tv Sandık Kokusu oyuncuları kimler? Sandık Kokusu dizisi yakında başlıyor. Show TV'de yeni dizi Sandık Kokusu için geri sayım sürüyor. Başrollerinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memilli'nin yer aldığ dizi sezonun en çok merak edilen yapımlarının başında geliyor. Nezaket Coşkun'un yönetmenliğini yaptığı O3 Medya imzalı dizinin kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Peki Sandık Kokusu konusu nedir? Sandık Kokusu oyuncuları kimler? İşte detaylar...
17.11.2023 Televizyon
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023 Magazin
Özge Özpirinçci dert yandı! Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz?
Özge Özpirinçci dert yandı! Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz? Doğum sonrası ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Özge Özpirinçci kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Yamantürk ile katıldığı bir davette görüldü. Dekolteli bir etek ve büstiyer tercih eden Özpirinçci’nin sosyal medya hesabından paylaştığı pozları beğeni toplarken, Çift, kızları Mercan hakkında konuştu.
14.09.2023 Magazin
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler!
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler! Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Meriç Aral, Serkan Keskin, Tanem Sivar, Tolga Akış, Melisa İnci Kurt ve Umut Kurt tekneyle komşu adayı fethetti. Yakın arkadaşlar hep birlikte tatilin tadını çıkardı.
11.08.2023 Magazin
Özge Özpirinççi isyan etti! 'Maalesef çok üzücü'
Özge Özpirinççi isyan etti! 'Maalesef çok üzücü' Meslektaşı Burak Yamantürk ile ile evliliğinden Mercan adında bir kızı olan Özge Özpirinççi, önceki gün bir ödül törenine katıldı. Geçtiğimiz günlerde kızını götürdüğü parkta etrafa saçılmış çöpleri görünce şoke olan oyuncu, bir kez daha tepkisini dile getirdi.
17.06.2023 Magazin
Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç sezonu açtı!
Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç sezonu açtı! Özge Özpirinçci tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Yanında ailesi ve sıkı dostu Berrak Tüzünataç da vardı. İkili önceki gün denize girdi. İkisinin de formda vücudu görenleri hayran bıraktı.
6.06.2023 Magazin
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı!
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı! İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Magazin
Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye Anneler Günü kutlaması!
Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye Anneler Günü kutlaması! Kendisi gibi oyuncu olan Özge Özpirinçci ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren ve evlendikten kısa bir süre sonra Mercan ismini verdiği kızı dünyaya gelen Burak Yamantürk, sosyal medya hesabından eşinin anneler gününü kutladı.
14.05.2023 Magazin
Özge Özpirinçci'nin doğum gününe ünlü akını!
Özge Özpirinçci'nin doğum gününe ünlü akını! 1 Nisan gecesi 37'nci yaşını kutlayan Özge Özpirinçci'nin doğum gününe Kıvanç Tatlıtuğ, Birkan Sokullu ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler katıldı. Partinin en dikkat çeken ismi ise Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli oldu.
2.04.2023 Magazin
Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'yi kızdıracak sözler: Artık doğallıktan çıktı
Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'yi kızdıracak sözler: Artık doğallıktan çıktı 2. Sayfa programına konuk olan Esra Balamir, her zaman doğallıktan yana olan Özge Özpirinçci'yi kızdıracak açıklamalarda bulundu. Balamir, Özpirinçci için "Artık doğallıktan çıktı, paçozluğa doğru gitmeye başladı" diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.
28.03.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek
Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek Oyuncu Özge Özpirinçci, önceki akşam eşi Burak Yamantürk ve Umut Evirgen ile birlikte Armutlu’daki bir mekânda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu normalleşme tartışmasıyla ilgili sorulara yanıt verdi.
24.02.2023 Magazin
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu!
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu! Ahbap Derneği başkanı Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurduğunu açıkladı.
23.02.2023 Magazin
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir AHBAP Derneği'nin kurucusu olan ve deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Deprem bölgesindeki iki kız çocuğunun gülerken çekilen bir karesini yayınlayan ünlü isme, takipçilerinden yorum gecikmedi.
20.02.2023 Magazin
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi Kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, enkazdan çıkarılan henüz 10 günlük bebek ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü sanatçı, derneğe yapılan bağışlarla kurulan Ahbap Çadırkent'te kalan ve henüz adının verilmediğini öğrendiği bebeğin isim babası oldu. Levent ayrıca, 1999 yılında yaşanan Düzce depreminde ekibiyle birlikte kurtardığı Taha Bakıcı ile de tekrar bir araya geldi.
16.02.2023 Magazin
Özge Özpirinçci'den estetik açıklaması!
Özge Özpirinçci'den estetik açıklaması! Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün eşi Burak Yamantürk ile Şile’de Yük Hayvanları Koruma ve Kurtarma Derneği’ne ait çiftliği derneğin kurucusu Okan Oflaz ile gezdi. Özge Özpirinçci, samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması
12'nci AB İnsan Hakları Film Günleri ve kısa film yarışması 8 Aralık’ta başlayan 12. AB İnsan Hakları Film Günleri 18 Aralık’a dek sürecek. 12. AB İnsan Hakları Kısa Film Yarışması’nın kazananları 9 Aralık’ta Ankara’da düzenlenen ödül töreniyle açıklandı.
12.12.2022 Advertorial
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi! Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta ailesiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde karantinaya girmişti. Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, yedi aylık oğlu Kurt Efe hakkında konuştu. "Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusunu yanıtlayan Tatlıtuğ'un, çocuğunun doğduğu gün elini tutarken çektirdiği fotoğrafı koluna dövdürdüğü ortaya çıktı.
16.11.2022 Televizyon
Başak Dizer'den Kurt Efe ve Mercan paylaşımı! "Krem ve karamel"
Başak Dizer'den Kurt Efe ve Mercan paylaşımı! "Krem ve karamel" Kıvanç Tatlıtuğ ile altı yıl önce evlenen ve şimdilerde anne olmanın tadını çıkaran Başak Dizer, ailesiyle Bodrum'a gitti. Sıcak havanın tadını çıkaran Dizer, dün yakın dostu Özge Özpirinçci ile bir araya geldi. Başak Dizer, altı aylık oğlu Kurt Efe ile Özpirinçci'nin kızı Mercan'ın kum oynakladıkları anı ölümsüzleştirdi. Ünlü ismin paylaşımı büyük ilgi gördü.
31.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Özpirinçci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge özpirinçci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.