Burak Yamantürk

Burak Yamantürk

Son dakika Burak Yamantürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Yamantürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Yamantürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Yamantürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak yamantürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 burak yamantürk haberi bulunmuştur. Tüm burak yamantürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum
Özge Özpirinçci: O zamanlar anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, 12 Ekim'de yaşama veda etti. Kadri Emrah Özpirinçci'yi gözyaşlarıyla toprağa veren ünlü isim, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak babasına veda etti.
17.10.2023 Magazin
Özge Özpirinçci dert yandı! Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz?
Özge Özpirinçci dert yandı! Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz? Doğum sonrası ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Özge Özpirinçci kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Yamantürk ile katıldığı bir davette görüldü. Dekolteli bir etek ve büstiyer tercih eden Özpirinçci’nin sosyal medya hesabından paylaştığı pozları beğeni toplarken, Çift, kızları Mercan hakkında konuştu.
14.09.2023 Magazin
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler!
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler! Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Meriç Aral, Serkan Keskin, Tanem Sivar, Tolga Akış, Melisa İnci Kurt ve Umut Kurt tekneyle komşu adayı fethetti. Yakın arkadaşlar hep birlikte tatilin tadını çıkardı.
11.08.2023 Magazin
Özge Özpirinççi isyan etti! 'Maalesef çok üzücü'
Özge Özpirinççi isyan etti! 'Maalesef çok üzücü' Meslektaşı Burak Yamantürk ile ile evliliğinden Mercan adında bir kızı olan Özge Özpirinççi, önceki gün bir ödül törenine katıldı. Geçtiğimiz günlerde kızını götürdüğü parkta etrafa saçılmış çöpleri görünce şoke olan oyuncu, bir kez daha tepkisini dile getirdi.
17.06.2023 Magazin
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı!
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı! İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Magazin
Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye Anneler Günü kutlaması!
Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci'ye Anneler Günü kutlaması! Kendisi gibi oyuncu olan Özge Özpirinçci ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren ve evlendikten kısa bir süre sonra Mercan ismini verdiği kızı dünyaya gelen Burak Yamantürk, sosyal medya hesabından eşinin anneler gününü kutladı.
14.05.2023 Magazin
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli böyle görüntülendi
Çağla Şıkel ve Nail Gönenli böyle görüntülendi Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli, önceki gün Emirgan La Boom’da arkadaşlarıyla buluştu.
15.03.2023 Magazin
Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek
Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek Oyuncu Özge Özpirinçci, önceki akşam eşi Burak Yamantürk ve Umut Evirgen ile birlikte Armutlu’daki bir mekânda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu normalleşme tartışmasıyla ilgili sorulara yanıt verdi.
24.02.2023 Magazin
Özge Özpirinçci'den estetik açıklaması!
Özge Özpirinçci'den estetik açıklaması! Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, önceki gün eşi Burak Yamantürk ile Şile’de Yük Hayvanları Koruma ve Kurtarma Derneği’ne ait çiftliği derneğin kurucusu Okan Oflaz ile gezdi. Özge Özpirinçci, samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
1.01.2023 Magazin
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk!
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.
25.10.2022 Magazin
Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk sosyal medyadan evlilik yıl dönümlerini kutladılar!
Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk sosyal medyadan evlilik yıl dönümlerini kutladılar! Oyuncu Özge Özpirinçci ile meslektaşı Burak Yamantürk, geçtiğimiz sene eylül ayında dünyaevine girdi. O dönem bebek bekleyen Özpirinçci, Aralık 2021'de kızı Mercan'ı kucağına almıştı. Şimdilerde kızlarıyla ilgilenen ve gözlerden uzak bir hayat süren ünlü çiftten, uzun süre sonra ilk paylaşımlar geldi. Nikâh töreninde çekilen fotoğraflarından paylaşan ikili, evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutladı.
19.09.2022 Magazin
Track yemek ne demek, yayında track yemek nedir? Yayında track yemek ne demek?
Track yemek ne demek, yayında track yemek nedir? Yayında track yemek ne demek? Track ne demek, yayında track yemek ne demek? Kuş Uçuşu Dijital platform Netflix’te izleyici karşısına çıktı. Miray Daner, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölümünde “Yayında track yedim” ifadesi geçince, vatandaşlar Track yemek ne demek?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
6.06.2022 Televizyon
Özge Özpirinçci'nin kızı Mercan göründü!
Özge Özpirinçci'nin kızı Mercan göründü! Özge Özpirinçci ile eşi Burak Yamantürk, önceki gün kızları Mercan ile Yeniköy’de görüntülendi. Kızı ilk kez kameralara yansıyan Özpirinçci, gazetecilerden arkadaşı Sinem Kobal'ın ikinci kez anne olduğunu öğrendi.
18.05.2022 Magazin
Öznur Serçeler: Kutuplarda film çekmeyi Allah yazdıysa bozsun!
Öznur Serçeler: Kutuplarda film çekmeyi Allah yazdıysa bozsun! Öznur Serçeler, BeSytle Magazine Mayıs sayısının kapağı oldu. Verdiği pozlarla dikkat çeken güzel oyuncu Gonca Vuslateri ve Burak Yamantürk ile başrollerini paylaştığı 13 Mayıs’ta vizyona girecek olan ‘Allah Yazdıysa Bozsun’ filmi ile beyazperdede olacak.
4.05.2022 Magazin
Özge Özpirinçci'nin trafik gürültüsü isyanı! 'Çocuk uyuyor!'
Özge Özpirinçci'nin trafik gürültüsü isyanı! 'Çocuk uyuyor!' Oyuncu Özge Özpirinçci, kasım ayında bebeği Mercan'ı kucağına almıştı. Evinin bulunduğu caddeden geçen araçların korna sesi yüzünden bebeğini uyutmakta zorluk yaşadığını belirten Özpirinçci isyan etti.
1.05.2022 Magazin
Özge Özpirinçci'nin isim pişmanlığı! 'Keşke Üzüm koysaydım'
Özge Özpirinçci'nin isim pişmanlığı! 'Keşke Üzüm koysaydım' Geçtiğimiz kasım ayında kızı Mercan'ı kucağına alan Özge Özpirinçci, Arnavutköy'de görüntülendi. Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin oğullarına Kurt Efe adını vermesine, "Gayet güzel" yorumunu yapan ünlü oyuncu, Mercan ismiyle ilgili de dikkat çeken bir itirafta bulundu.
8.04.2022 Magazin
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile...
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile... Yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan ardından adı Teoman ile anılan Gülcan Arslan'ın İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.
22.03.2022 Magazin
Özge Özpirinçci setlere geri dönüyor!
Özge Özpirinçci setlere geri dönüyor! Son olarak dijital bir platformda Salih Bademci ile 'İlk ve Son' dizisinde oynayan Özge Özpirinçci 2021 senesinin son aylarında doğum yaparak bebeğine kavuşmuştu. Bir süredir bebeğiyle ilgilenen Özge Özpirinçci, tekrar setlere dönmeye hazırlanıyor.
20.03.2022 Magazin
Özge Özpirinçci'nin eşi Burak Yamantürk'ten aile pozu
Özge Özpirinçci'nin eşi Burak Yamantürk'ten aile pozu Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz yaz aylarında evlenmişti. Evlendiğinde kızına hamile olan Özge Özpirinçci geçtiğimiz kasım ayında kızı Mercan'a kavuşarak ilk kez annelik duygusunu yaşadı. Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk çiftinden kızları Mercan ile aile pozu geldi.
5.02.2022 Magazin
Özge Özpirinçci'den espirili kutlama: İyi ki doğdun hot daddy!
Özge Özpirinçci'den espirili kutlama: İyi ki doğdun hot daddy! Geçtiğimiz haftalarda anne olan Özge Özpirinçci'nin kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk, 38 yaşına bastı. Eşinin fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, paylaşımına; ''İyi ki doğdun hot daddy'' notunu düştü.
23.12.2021 Magazin
Berrak Tüzünataç: Bebek Burak Yamantürk'e benziyor!
Berrak Tüzünataç: Bebek Burak Yamantürk'e benziyor! Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Berrak Tüzünataç, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir marketten çıkan oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Tüzünataç, kısa bir süre önce doğum yapan yakın dostu Özge Özpirinçci'nin kızı Mercan hakkında da konuştu.
22.12.2021 Magazin
Burak Yamantürk: Özge'ye çok benziyor, doğduğu an adını koydum
Burak Yamantürk: Özge'ye çok benziyor, doğduğu an adını koydum Meslektaşı Burak Yamantürk ile yedi yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Özge Özpirinçci, geçtiğimiz salı günü doğum yaptı. Çiçeği burnunda baba Yamantürk, doğuma girdiğini açıklarken, bebeklerinin adını kendisinin koyduğunu söyledi. İşte ünlü çiftin anne ve babalık heyecanı...
4.12.2021 Magazin
Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çiftinin kızlarına verdiği isim belli oldu!
Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çiftinin kızlarına verdiği isim belli oldu! Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, dün bebeklerini kucaklarına aldılar. Aylardır süren heyecanlı bekleyişin ardından kızlarına kavuşan çift, oldukça mutlu. Ünlü oyuncu kızına 'Üzüm' ismini vermek istiyordu, ancak herkes karşı çıkmıştı. İşte nihayet verdikleri isim belli oldu...
1.12.2021 Magazin
Özge Özpirinçci anne oldu
Özge Özpirinçci anne oldu Oyuncu Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk çiftinin bebekleri dünyaya geldi.
30.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burak Yamantürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak yamantürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.