Özel Kuvvetler

Özel Kuvvetler

Son dakika ÖZEL KUVVETLER haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÖZEL KUVVETLER ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÖZEL KUVVETLER haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Kuvvetler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel kuvvetler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.299 özel kuvvetler haberi bulunmuştur. Tüm özel kuvvetler haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, mart ayının başından bu yana gerçekleştirilen tatbikatlarda 5 askerin hayatını kaybetmesi üzerine tüm askeri tatbikatların askıya alınması talimatını verdi.
27.03.2024 Dünya
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK'nın sözde Süleymaniye/Kelar sorumlusu Hüsnü Kümek'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.03.2024 Gündem
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı Ankara'da dün yakalanan Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasının firari sanığı ve 'terör örgütüne silah sağlama' suçundan hakkında 21 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Nuri Gökhan Bozkır, tutuklandı.
3.01.2024 Gündem
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2 gün önce Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerleri hatırlatarak, "Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmıyor. Kahraman silah arkadaşları intikamını aldı, almaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
11.08.2023 Gündem
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı?
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı? 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi yaşanan tarihi yayının perde arkasını gazeteci Hande Fırat, CNN Türk ekranlarında anlattı.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiler
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiler 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken, komutanlığı ele geçirmeye çalışan darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi göğsünden vurup öldüren ve ardından diğer darbe yanlısı askerler tarafından şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyaret edenler, Kuran-ı Kerim okuyup, dua etti.
15.07.2023 Gündem
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nasıl öldü, nerede, kaç kurşun yedi? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in15 Temmuz hikayesi!
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nasıl öldü, nerede, kaç kurşun yedi? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in15 Temmuz hikayesi! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci General Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir bu yıl da unutulmadı. Her 15 Temmuz’da olduğu gibi Ömer Halisdemir anılıyor. 15 Temmuz darbe kalkışmasının seyrini değiştiren Ömer Halisdemir’in hayatı araştırılıyor. Peki, Ömer Halisdemir kimdir? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Halisdemir kaç kurşun yedi?
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki FETÖ/PDY mensubu bir grubun 15 Temmuz 2016 günü darbe girişimi sırasında Marmaris ilçesinde saldırdıkları 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatili süresince çalışma ofisi olarak kullandığı ve şehit edilen koruması Mehmet Çetin’in odası tarihin izlerini taşıyor.
14.07.2023 Gündem
(Astsubay maaşı 2023) Kara, Hava, Deniz ve Jandarma Astsubay maaşları ne kadar? 2023 Temmuz zammı astsubay maaşı 2023 ne kadar olacak? Astsubay maaş zammı 2023
(Astsubay maaşı 2023) Kara, Hava, Deniz ve Jandarma Astsubay maaşları ne kadar? 2023 Temmuz zammı astsubay maaşı 2023 ne kadar olacak? Astsubay maaş zammı 2023 Astsubay maaş zammı 2023 ile astsubay maaşı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı olarak Kara, Hava, Deniz, Sahil Güvenlik, Jandarma ve Özel Kuvvet Komutanlığı'nda görev alan astsubaylar tarafından sorgulanmaya başlandı. Temmuz ayında memur maaşlarına yansıyan zam sonrasında kıdemlerine göre maaşlarında astsubayların maaşlarında da artış yaşanıyor. 1/4 emekli astsubay maaşları başta olmak üzere emekli astsubay maaşı da bu zamlardan etkileniyor. Peki, Hava, deniz, kara, jandarma, sahil güvenlik ve Özel Kuvvetler astsubay maaşları ne kadar? 2023 astsubay maaşı ne kadar olacak? İşte 2023 astsubay maaşı…
23.10.2023 Çalışma Hayatı
Yerli yangın söndürme helikopterinin ikincisi de tamam! TUSAŞ teslim tarihini açıkladı
Yerli yangın söndürme helikopterinin ikincisi de tamam! TUSAŞ teslim tarihini açıkladı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından, yerli ve milli imkanlarla geliştirilerek Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) teslim edilen ve 'Nefes' adı verilen T-70 yangın söndürme helikopterinin 2'ncisinin yapımı da tamamlandı. T-70'in başmühendisi Dr. Duygu Barın, "2'nci helikopteri de haziran ayı içerisinde Orman Genel Müdürlüğümüze teslim edeceğiz" dedi.
10.06.2023 Bilim ve Teknoloji
İtalya’dan Türk bayraklı gemiye operasyon
İtalya’dan Türk bayraklı gemiye operasyon İtalya, Yalova’dan Fransa’nın Sete Limanı'na seyreden Türk bayraklı Galata Seaways adlı gemiye 15 kaçak bulunduğunun tespit edilmesinin ardından operasyon düzenledi.
9.06.2023 Gündem
İngiltere düğmeye bastı! Nefes kesen operasyon, hepsini Kıbrıs'a taşıdılar
İngiltere düğmeye bastı! Nefes kesen operasyon, hepsini Kıbrıs'a taşıdılar Sudan'dan gelen sıcak gelişmeler dünya gündeminden düşmüyor. Sudan'daki çatışmalar giderek şiddetlenirken ülkeler de bölgedeki vatandaşlarını ve diplomatlarını tahliye etmek için çalışmalar yürütüyor. İngiliz Hava Kuvvetleri (SAS) dün gerçekleştirdiği film gibi operasyonda diplomatlarını Hartum'dan çıkarmayı başardı. İngiliz askerleri, havaalanına giden 29 kilometrelik yolculukta gruba eşlik etti.
24.04.2023 Dünya
MİT, 12 terör eyleminin faili PKK/KCK'lı teröristi Irak'ta yakaladı
MİT, 12 terör eyleminin faili PKK/KCK'lı teröristi Irak'ta yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Irak'ın Süleymaniye şehrinde düzenlenen operasyonda 12 eylemde 60 güvenlik personelinin şehit edilmesinde yer alan PKK/KCK'lı 'Soreş/Soreşger' kod adlı Ramazan Güneş, yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
28.02.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz sanık Mehmet Narin, "Biz devletimize hizmet eden adamlarız. Liyakatim hiçbir şahsa ya da örgüte olmamıştır. Kanunsuz talimat almadım" dedi.
21.02.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş: Yasa dışı bir emir vermedim
Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş: Yasa dışı bir emir vermedim Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık emekli Albay Levent Göktaş "Ben hiç kimseye yasa dışı bir emir vermedim" dedi.
16.02.2023 Gündem
Türk Deniz Kuvvetleri, bir yıl NATO Unsur Komutanlığı görevini icra edecek
Türk Deniz Kuvvetleri, bir yıl NATO Unsur Komutanlığı görevini icra edecek Türk Deniz Kuvvetleri, 1 Ocak 2023 tarihinden 31 Aralık 2023 tarihine kadar NATO Mukabele Kuvveti Deniz Unsur Komutanlığı görevini icra edecek.
19.01.2023 Gündem
Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Al Sancak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Al Sancak dizisi 19 Ocak Perşembe günü TRT 1'de başlıyor. Uğur Güneş'in başrolünde oynadığı dizi ilk fragmanıyla büyük merak uyandırdı. "Selam sana şanlı Türk bayrağı" sloganıyla yola çıkan Al Sancak dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Al Sancak dizisinin detayları...
19.01.2023 Televizyon
Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü?
Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü? Filibe Temyiz Mahkemesi'nin Türkiye'ye iade talebini kabul ettiği ve gece saatlerinde İstanbul'a getirilen Hablemitoğlu suikastı faillerinden Levent Göktaş tutuklandı. Peki, Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü?
17.12.2022 Gündem
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor!
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor! Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının faillerinden biri olan ve hakkında kırmızı bülten bulunan Mustafa Levent Göktaş'ın iade talebi kabul edildi. Peki, Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar?
14.12.2022 Gündem
ABD'den skandal SDG paylaşımı
ABD'den skandal SDG paylaşımı Türkiye'nin terör hedeflerine yönelik başarı ile icra ettiği Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD'den skandal bir paylaşım geldi.
28.11.2022 Gündem
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama!
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama! Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine yönelik başarı ile icra edilen Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan konu ile ilgili skandal bir açıklama geldi.
22.11.2022 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çağrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. HDP, Türk siyasetine tuzaklanmış zaman ayarlı bir bombadır. Bu bomba ya bombacıların elinde patlayacak, ya da patlatılacaktır." dedi.
22.11.2022 Siyaset
Uzman Çavuşlar Günü ne zaman kutlanmaya başlandı, neden 12 Kasım'da? 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü resimli mesajları ve sözleri!
Uzman Çavuşlar Günü ne zaman kutlanmaya başlandı, neden 12 Kasım'da? 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü resimli mesajları ve sözleri! Dünya Uzman Çavuş Günü mesajları ve sözleri, TSK bünyesinde çalışan arkadaşlarının, akrabalarının gününü kutlamamak için arama motorlarına yönelirken, her yıl 12 Kasım tarihinde kutlanan 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü’nün nasıl ve neden ortaya çıktığını da soruluyor. Uzman çavuşlar, ordu hiyerarşisinde erbaş statüsünde yer alır ve terör örgütlerine karşı çok önemli görevler yürütürler. Peki, Uzman Çavuş Günü nedir, ne zaman ve nasıl kutlanmaya başlandı? 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü sözleri ve mesajları…
12.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özel Kuvvetler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel kuvvetler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.