Özel Banka

Özel Banka

Son dakika özel banka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel banka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel banka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Banka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel banka gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.265 özel banka haberi bulunmuştur. Tüm özel banka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli promosyonları güncellendi: Özel bankaların artışı ne kadar olacak?
Emekli promosyonları güncellendi: Özel bankaların artışı ne kadar olacak? Kamu bankalarında emekli aylığı promosyonları 8 bin ile 12 bin TL arasında olacak. Peki özel bankalar? Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, konuyla ilgili merak edilenleri açıkladı.
24.03.2024 Vatan TV
Merkez Bankası’ndan özel bankalara dolar talimatı
Merkez Bankası’ndan özel bankalara dolar talimatı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Kur Korumalı Mevduat (KKM) dönüşlerinde özel bankalara döviz sağlayacak.
5.07.2023 Ekonomi
Konut kredisinde zincirleme satış-alış dönemi başladı
Konut kredisinde zincirleme satış-alış dönemi başladı Ev almayı planlayanları yakından ilgilendiriyor. Konut satışlarında banka kredili alımların payı giderek azalıyor, bankaların daha az sayıda kişiye ve sınırlı miktarda verdiği krediye erişmekte güçlük çekiliyor. Bu nedenle ihtiyacı olan tüketici, yeni ev almak için zincirleme bir satış-alış modeli uygulamaya başladı. İşte konut sektöründeki yeni başlayan uygulamanın detayları...
23.11.2022 Ekonomi
Mir kart ödeme sistemi nedir, Mir kart ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi, hangi ülkeler kullanıyor?
Mir kart ödeme sistemi nedir, Mir kart ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi, hangi ülkeler kullanıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın ödeme sistemi Mir'le ilgili Türkiye'ye yönelik yaptırım tehdidine ilişkin açıklama yaptı. Mir Kart'la ilgili atılacak adımları değerlendirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Alternatiflere çalışılıyor. İstanbul’da yarın ilgili arkadaşlarımı toplayacağım. Nihai kararımızı vereceğiz" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mir kart nedir, Mir kart ödeme sistemi ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi?
24.09.2022 Ekonomi
İdari izinde bankalar açık mı? 13-14 temmuz idari izinde bankalar çalışacak mı?
İdari izinde bankalar açık mı? 13-14 temmuz idari izinde bankalar çalışacak mı? Milyonlar Kurban Bayramı tatilinin uzayıp uzamayacağını merak ediyordu. Bell oldu. Kabine toplantısının ardından bayram tatili ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı ile 15 Temmuz arasında kalan 2 gün kamuda idari izin kapsamında olacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından kamu bankaları ile özel banka çalışanları 13-14 Temmuz’da idari izinli olup olmayacaklarını araştırıyor. Peki, Kurban Bayramı sonrası idari izinde bankalar açık olacak mı? İdari izinde bankalar açık mı? 13-14 Temmuz idari izinde bankalar çalışacak mı? İşte bayram tatili ile ilgili detaylar…
28.06.2022 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün... İş Bankası harekete geçti ve resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Masraf ödemeden gerçekleştiriliyor. Yastık altında tutulan altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KAD-SİS) kurulmuştu. İş Bankası, altın kaydileştirme işlemini gerçekleştiren ilk özel banka oldu. Banka müşterileri, sisteme dahil edilen İAR anlaşmalı kuyumcular aracılığıyla da artık her gün altınlarını banka hesabına aktarabilecek. İşte detaylar...
25.04.2022 Ekonomi
İngiltere'den yeni yaptırım açıklaması!  Değişebilir...
İngiltere'den yeni yaptırım açıklaması! Değişebilir... Rusya'ya yönelik 65 yeni yaptırım açıklayan İngiltere'den çok konuşulacak yeni bir açıklama daha geldi. İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'ya yönelik yaptırımların kaldırılabileceğini belirtti ve bunun için Moskova'nın atması gereken adımı açıkladı.
27.03.2022 Dünya
Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya art arda yaptırımlar! İngiltere'den sonra ABD de duyurdu: 400'den fazla isim var!
Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya art arda yaptırımlar! İngiltere'den sonra ABD de duyurdu: 400'den fazla isim var! Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya dünyadan tepki ve yaptırım yağmaya devam ediyor. Bugün İngiltere'den sonra ABD de yeni bir yaptırım paketi ile 400'den fazla isme uygulanacak kısıtlama ve yasakları duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden "Rus oligarklar Kremlin'in politikalarından şahsen istifade diyorlardı. Bu bedele de ortak olmaları gerek" dedi.
24.03.2022 Dünya
Kredi kartı ile ilgili flaş karar! Bankalar harekete geçti, yeni sistem...
Kredi kartı ile ilgili flaş karar! Bankalar harekete geçti, yeni sistem... Kredi kartı kullananlar dikkat! Rusya-Ukrayna savaşı sonrası start verildi, artık kullanamayacaklar. Mastercard ve Visa, Rus bankalarına altyapısını kapatmışken Türkiye'de kamu bankaları ve İş Bankası Rus bankacılık sistemini kullanabiliyor. Özel bankalar da bu sistemi kullanmak için hızla start verdi. Rus turistlerin Türkiye'ye gelmeleri halinde ödeme sistemlerinde sorun beklenmezken sigorta şirketlerinin iş jetleri ve charter uçaklarına sigortayı kesmeleri diğer yandan bu ülkeden turist taşıyan charter şirketlerinin leasing yoluyla satın aldığı uçaklara üreticilerin yedek parça tedariğini durdurması işleri zorlaştırdı. Turizm Bakanı Ersoy'un turizm sezonunun açılmasına kadar bu iki sorunun aşılması için yoğun çaba harcadığı belirtiliyor. THY'de ise kasım ayı sonuna kadar sigorta sorununun olmadığı öğrenildi.
8.03.2022 Ekonomi
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: 'Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz'
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: 'Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hatamız oldu, yanlışımız oldu. Onları telafi etmeye çalışıyoruz. Şunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Bankacı Funda hesapları boşalttı! 'Zamanaşımı' köstebekleri...
Bankacı Funda hesapları boşalttı! 'Zamanaşımı' köstebekleri... Bankacı Funda Y. yaşlı veya yabancı uyruklu kişilerin hesaplarında bekleyen yüklü miktardaki mevduatı sahte evraklarla boşalttı. Aralarında bir banka çalışanının da olduğu üç kişinin, bankalarda unutulan paraları, sahte bir dizi evrakla hesaplarına geçirdiği iddia edildi. Özel bir bankanın şikâyeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. 26 kişinin hesaplarını mercek altına alan şebeke, özellikle yabancı uyruklu kişilerin hesaplarını takibe aldı.
8.02.2024 Gündem
Farkı hazine ödeyecek! 'Dövize Çevrilebilir Mevduat' sistemi nasıl işleyecek? TBB Başkanı Alpaslan Çakar tek tek açıkladı...
Farkı hazine ödeyecek! 'Dövize Çevrilebilir Mevduat' sistemi nasıl işleyecek? TBB Başkanı Alpaslan Çakar tek tek açıkladı... Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'Dövize Çevrilebilir Mevduat' sistemine kamu ve özel bütün bankaların dahil olabileceğini söyledi. Çakar, "Bu ürüne Türk Lirası cinsinden ya da yabancı para cinsinden mevduatı tasarrufu olan müşterilerimiz müracaat edebilecekler. Gerçek kişiler için geçerli. Vade sonundaki faizli bakiyenizle o günkü kur seviyesinde paranızın geldiği noktada hangisi yüksekse onu alacaksınız. Bu maliyet Hazine tarafından karşılanacak" dedi.
21.12.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, faizler düşürüldü
Garanti BBVA resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, faizler düşürüldü Garanti BBVA harekete geçti. Kamu bankalarının ardından bir faiz kararı da Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti BBVA faizleri düşürdüğünü duyurdu. Garanti BBVA rotatif kredi faizini yüzde 18'in üstündeki seviyelerden yüzde 16.75'e çekti.
27.10.2021 Ekonomi
Bakan Ersoy duyurdu! Turizmciye destek
Bakan Ersoy duyurdu! Turizmciye destek Muğla'nın Marmaris ilçesinde konaklama sektörü temsilcileri ve banka müdürleriyle bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, son dönemdeki yangıların turizmi olumsuz etkilediğine vurgu yaparak, "Yangın afeti sonrası turizmci ve turizm yatırımlarında ciddi finansman sıkıntısı oluştu. Otelcilerimizin talebiyle Marmaris'te yatırım yapan ve otel işletmecileri ile bir araya gelme kararı alındı. Turizmcilerin çektikleri ve çekecekleri kredi faizleriyle yapılandırılma aşamalarında neler yapabileceğimiz konusunda fikir birliği oluştu. Turizmciye ve özellikle otelcilere bu konuda destek olmak için çalışmalar başladı" dedi.
21.08.2021 Ekonomi
Şahmar market zinciri bir gecede kapandı
Şahmar market zinciri bir gecede kapandı Perakende gıda sektöründe 40 yıla varan bir geçmişi bulunan Şahmar Marketler Grubu, bir gecede kapanma kararı aldı. Şirkete mal tedarik eden firmalar, genel merkez binasına akın etse de elleri boş döndü. Kapanma kararından bir hafta önce de şirket hisseleri el değiştirdi.
2.07.2021 Ekonomi
ATM'deki açığı bulup vurgun yaptılar
ATM'deki açığı bulup vurgun yaptılar Diyarbakır'da, özel banka ATM'sinin yazılımındaki hatayı keşfeden 4 inşaat işçisi, sistem parayı verdikten sonra 'iptal' tuşuna basıp, hesaplarında 2 bin TL olmasına rağmen 625 bin 440 TL çekti. Tutuklanan 2 şüpheliden S.B.’nin, vurgundan payına düşen parayla otomobil aldığı, akrabalarına da "Bitcoin'den kazandım" dediği öğrenildi.
8.06.2021 Gündem
Sevgilisinin karısıyla konuşunca öğrendi! Yasak aşk intikamı! 'Asıl mağdur benim'
Sevgilisinin karısıyla konuşunca öğrendi! Yasak aşk intikamı! 'Asıl mağdur benim' Evli sevgilisinin kendisinden ayrılmasını hazmedemeyen bankacı kadın J.T.'nin intikam davasında karar çıktı. İddialara göre; Sevgilisinin "Eşini boşa, benimle evlen" baskılarında bulunduğu genç adam, kadından ayrılmaya karar verdi. Buna sinirlenen bankacı sevgilinin, M.B.'nin eşine mesajlar eşliğinde kredi kartı ekstresini yolladığı ve kendi adına kredi başvurusunda bulunduğu öne sürüldü. Bu olaylar sonrası genç adam eski sevgilisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık suçu ispatlayacak delil bulunmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.
28.05.2021 Gündem
Bankalar kaçta açılıyor? İş Bankası, Akbank, Garant BBVA, Denizbank, Yapıkredi, Ziraat, HSBB Halkbank ve Vakıfbank çalışma saatleri…
Bankalar kaçta açılıyor? İş Bankası, Akbank, Garant BBVA, Denizbank, Yapıkredi, Ziraat, HSBB Halkbank ve Vakıfbank çalışma saatleri… Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Finansbank, Akbank, Denizbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası ve diğer bankaların müşterileri bankalar saat kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Sorularına yanıt arıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında banka çalışma saatleri yeniden değişti. Milyonlarca vatandaşa hizmet veren bankaların yeni çalışma saatleri müşterileri tarafından sorgulanıyor.
15.04.2021 Gündem
Banka müşterilerini ilgilendiriyor! Değişti, yüzde 18...
Banka müşterilerini ilgilendiriyor! Değişti, yüzde 18... Bankalar tek tek duyurdu. Rakamlar belli oldu. Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor. Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası bankalar harekete geçti. Faizler yükselmeye devam ediyor. Mevduat faizlerinde yaşanan yükselme vatandaşın kazancını artırıyor. Ayrıca kişiye özel kampanyalar da söz konusu. Örneğin, bankanın 100 bin lira için normal faizi yüzde 16 iken, yeni açılan hesapta bu oran yüzde 18 olarak uygulanabiliyor. Yine bankalar zaman zaman müşteriye özel ekstra faiz teklifleri sunabiliyor. Bankada parası olan ya da parasını mevduat hesabında değerlendirmek isteyenler hangi bankanın mevduat faizinin daha yüksek olduğunu merak ediyor. Parasını bankada değerlendirenler için bankaların duyurduğu son faiz oranlarını derledik.
8.03.2021 Ekonomi
Özel sektörün uzun vadeli yurt dışı kredi borcu azaldı
Özel sektörün uzun vadeli yurt dışı kredi borcu azaldı Özel sektörün Aralık 2020 itibarıyla yurt dışından sağladığı kısa vadeli kredi borcu 9,8 milyar dolar, uzun vadeli kredi borcu 163,5 milyar dolar olarak gerçekleşti.
17.02.2021 Ekonomi
Bankada şok olay! Müdürden çalışanına görülmemiş hareket
Bankada şok olay! Müdürden çalışanına görülmemiş hareket Kahramanmaraş’ta bulunan özel bir bankanın şube müdürü, çalışanına akılalmaz bir şaka yaptı. Banka müdürü gün sonu kapaması için bekleyen çalışanının kafasına, güvenlik görevlisinin elinden aldığı silahını dayayıp ölümle tehdit etti. Genç kadın, yaşadığı şokun ardından şikayetçi olunca banka müdürü hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
11.02.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor... İş Bankası resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ve mevduatlar ile ilgili açıklama yaptı. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada kredi ötemeleri, tahsis edilen kredi limitleri, vadesiz mevduatlarla ilgili gelişmeler tek tek duyuruldu. Aynı zamanda gerçekleştirilen bir ilkten de bahsedildi. Bankanın 2020 yılında 6,8 milyar lira net kar elde ettiği de bildirildi. 2020 yılsonu itibariyle, toplam mevduat hacmi 368,9 milyar TL’ye ulaştı. Öte yandan İş Bankası yeni faiz oranını da açıklamıştı. İşte İş Bankası'ndan yapılan önemli açıklama...
10.02.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara güzel haber! Silinmeyecek
Kredi kartı kullananlara güzel haber! Silinmeyecek Kredi kullanan milyonları ilgilendiren güzel haber geldi. Kamu ve özel bankalar kredi kartında biriken puanların bu yıl sinmeyip devredeceğini açıkladı. Ayrıca Kredi ve sigorta karşılaştırma sitesinin verilerine göre; 2020 yılının kasım ayında kredi kartı başvuruları 2019 kasım ayına oranla yüzde 321 oranında arttı. 2020 geneline bakıldığında ise önceki yıla göre bireysel kredi kartı başvurularında yüzde 79’luk artış oldu.
24.12.2020 Ekonomi
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası...Bankalar peş peşe duyurdu! Devrediyor...
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası...Bankalar peş peşe duyurdu! Devrediyor... Milyonlarca kredi kartı kullanıcısını ilgilendiren gelişme. Yıl sonu yaklaşınca herkes merak ediyordu. Peş peşe açılamalar geliyor. Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Türk Ekonomi Bankası, İng Bank tek tek duyurdu. Yılın son günleriyle birlikte banka ve kredi kartlarında biriken puanların 2021 yılına devredilip devredilmeyeceği merak konusu oldu. Bankacılık sektörünün uzmanları vatandaşları uyararak detayları anlattı.
18.12.2020 Ekonomi
Ayrılığı hazmedemedi! Bankacı sevgiliden intikam şoku
Ayrılığı hazmedemedi! Bankacı sevgiliden intikam şoku Evli sevgilisinin kendisinden ayrılmasını hazmedemeyen bankacı kadın J.T.'nin intikam çabaları bitmek bilmiyor. Sevgilisi M.B.'nin kredi kartı ekstresini karısı S.B.'ye göndererek intikam almaya çalışan J.T., çiftin huzurunu kaçırmayı sürdürüyor. Bankacı kadın hakkında, kendisi için 1 ay uzaklaştırma kararı çıkarttıran S.B.'ye, "Sizi İstanbul'da yaşatmayacağım. Siz biteceksiniz. Salaksın, cahilsin, köylüsün' gibi sözler söylediği gerekçesiyle alınan karar kapsamında soruşturma başlatıldı.
11.12.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Özel Banka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel banka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.