Oylum Talu

Oylum Talu

Son dakika oylum talu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oylum talu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oylum talu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oylum Talu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oylum talu gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 oylum talu haberi bulunmuştur. Tüm oylum talu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Sanatçılar, NFTnin sanatı büyüteceğini düşünüyor
Sanatçılar, NFTnin sanatı büyüteceğini düşünüyor Desing Week Türkiyenin ikinci gününde düzenlenen Resim ve Tasarım panelinde konuşan ünlü sanatçılar İsmail Acar ve Nazlı Keçili, NFTnin sanat sektöründeki yerine dikkat çekerek, etkilerini değerlendirdi. Acar, NFTye duygusal yaklaştığını, bir deneyim olduğunu söyledi. Keçili ise NFTnin sanatı büyüteceğini, yararı olacağını düşünüyorum dedi. 
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'yle ilgili yeni haber! 'Türkiye için tarihi' dedi ve tarihi verdi
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'yle ilgili yeni haber! 'Türkiye için tarihi' dedi ve tarihi verdi Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı süren Türkiye'nin ilk nükleer santrali Akkuyu Nükleer Güç Santrali, düzenlenen Açık Kapı Günü' etkinliğinde online olarak tanıtıldı.
29.11.2021 Ekonomi
Uluslararası Göç Filmleri Festivali'ne görkemli kapanış
Uluslararası Göç Filmleri Festivali'ne görkemli kapanış Bir haftada yaklaşık 30 milyon izleyiciye ulaşan, dünyanın en geniş katılımlı ve kapsamlı tematik film festivali Uluslararası Göç Filmleri Festivali ‘artırılmış gerçeklikle’ düzenlenen görkemli kapanış töreniyle sona erdi.
22.06.2020 Kültür Sanat
Emine Erdoğan: Kadınların iş gücüne katılma oranı, erkeklere göre 4 kat daha hızlı arttı
Emine Erdoğan: Kadınların iş gücüne katılma oranı, erkeklere göre 4 kat daha hızlı arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Borsa İstanbul'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen, "Gong Kadın-Erkek Eşitliği İçin Çalıyor" programına katıldı. Programa Emine Erdoğan'ın yanı sıra, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle katıldı. Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve Sağlık Bakanlığının koronavirüsten korunmak amacıyla "tokalaşmayın" uyarısının ardından Türkiye'de henüz görülmemesine rağmen programda kendisini karşılayan protokol üyeleri ve sunucu Oylum Talu ile el sıkışmadı. Talu, Erdoğan'ın bu hassasiyetinin takdire şayan olduğunu ifade etti.
6.03.2020 Siyaset
Oylum Talu kimdir? | Oylum Talu’nun yaşı kaçtır, evli midir?
Oylum Talu kimdir? | Oylum Talu’nun yaşı kaçtır, evli midir? Türkiye’nin yerli otomobil tanıtım programında sunuculuk yapan Oylum Talu kimdir? Sorusunun günün merak edilen soruları arasına girdi. Oylum Talu bir ara Yetenek Sizsiniz programında da jüri üyeliği yapmıştı.
27.12.2019 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yeni açıklama
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yeni açıklama Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Eğitim ya da Eğitim" dergisine ilişkin, "Diyalektik olarak 'ya da' kelimesiyle aslında başka perspektifler ve bakış açıları da var demeye çalışıyoruz. Bulunduğumuz bakış açısının dışında bakış açılarına davet ediyoruz. Bir meseleye 'şudur' ya da 'budur' demek yerine hem 'o' hem de 'o' demek istiyoruz." dedi.
22.11.2019 Eğitim
Ebru Şallı'dan yürek burkan açıklama: Önce Pars!
Ebru Şallı'dan yürek burkan açıklama: Önce Pars! Eski eşi Harun Tan’dan olan 8 yaşındaki Pars’ın lenfoma hastalığına yakalanmasıyla zor günler geçiren Ebru Şallı, içini döktü. Ebru Şallı, “Özel hayatıma gelen eleştiriler umrumda değil. Önceliğim Pars” dedi
6.05.2019 Magazin
Gökhan İnler: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir duygu
Gökhan İnler: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir duygu Medipol Başakşehirli futbolcu Gökhan İnler, ligdeki diğer maçlarla ilgilenmediklerini dile getirerek hafta sonu Beşiktaş'a karşı oynayacakları karşılaşmanın kendisi için başka bir duygu ifade ettiğini söyledi.
11.04.2019 Başakşehir
Hoşgörü ödülleri  sahiplerini buldu
Hoşgörü ödülleri sahiplerini buldu Son üç yıldır Konya’da düzenlenen Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri, İstanbul’a taşındı.
27.04.2018 Gündem
Gülse Birsel'in Hollywood'dan ilginç isteği
Gülse Birsel'in Hollywood'dan ilginç isteği GÜLSE Birsel, ilk sinema filmi Aile Arasında'nın çekimleri sırasında teknoloji açısından çok zorlandıklarını belirterek, Bir kere güneş bekleniyor. Bakıyorsun güneş buluta girmiş. Beklemeye devam. Buradan Hollywood'a sesleniyorum. Güneş makinesi kaç paraysa yapsınlar dedi.
3.12.2017 Magazin
Gülse Birsel bombayı patlattı: Ocak ayında...
Gülse Birsel bombayı patlattı: Ocak ayında... Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, yeni dizi projesinin Ocak ayında yayına başlayacağını açıkladı.
5.11.2017 Televizyon
Öykü Baştaş'tan yılın kapağı!
Öykü Baştaş'tan yılın kapağı! Milano Moda Haftası'nda podyuma çıkan tek Türk manken olan Öykü Baştaş, "Umarım körümdür" diye yorum yazan takipçisine "Her insan olduğu halde güzel" yanıtını verdi.
10.10.2017 Magazin
Cem’e karşı kabahatliyim
Cem’e karşı kabahatliyim Mazhar Alanson, katıldığı bir programda Cem Yılmaz ile yeni bir filmde rol alıp almayacağına yönelik soruya şaşırtıcı bir yanıt verdi. Alanson, “Cem Yılmaz ile kırgınlık oldu. Benim bazı kabahatlerim oldu herhalde” dedi
10.06.2017 Magazin
Demet Şener ile yoga sohbeti
Demet Şener ile yoga sohbeti Akmerkez, 9 Haziran Cuma günü saat 14.00’da Demet Şener’i konuşmacı olarak ağırlayacak.
6.06.2017 Magazin
Şehirli kadın, kendini kurtarmış kadındır
Şehirli kadın, kendini kurtarmış kadındır Nilgün Belgün hayatının her döneminde aşkla yaşayan biri. Usta oyuncu, Kadınlar Günü’nün şehirlerden çok kasabalarda, köylerde, küçük yerlerde değerini bulmasını istediğini söylüyor: “Çünkü şehirli kadın, bir bakıma kendini kurtarmış kadındır.”
4.03.2017 Arşiv
‘Beren Saat bana benziyor’
‘Beren Saat bana benziyor’ Emre Saygı’nın ‘Hadi Be’ adlı programının bu haftaki konuğu, ünlü sunucu Oylum Talu oldu...
16.12.2016 Magazin
Ömer 1 yaşında
Ömer 1 yaşında Esra Erol ve eşi Ali Özbir, 1 yaşına basan oğulları Ömer için doğum günü partisi düzenledi...
20.11.2016 Magazin
'Ağla Oylum, utanma, ağla'
'Ağla Oylum, utanma, ağla' 15 Temmuz darbe girişiminde çocuklarını kaybeden şehit anneleri, Habertürk'te canlı yayın konuğu oldu...
26.10.2016 Magazin
Zeynep Beşerler, anne olmak için gün sayıyorlar
Zeynep Beşerler, anne olmak için gün sayıyorlar Ünlü oyuncu erkek bebek bekliyor...
15.04.2016 Magazin
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme!
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme! Siyasetçi, bürokrat, işadamı ve çok sayıda ünlü kişinin yasa dışı dinlenmesiyle ilgili eski emniyet görevlileriyle ilgili dava açılırken, yargı ayağıyla ilgili de adım atıldı. HSYK 100 hakimle ilgili inceleme başlattı.
29.09.2021 Gündem
‘Paralel Kulak’ Skandalı: Patronların özel hayatı dinlenmiş!
‘Paralel Kulak’ Skandalı: Patronların özel hayatı dinlenmiş! Paralel Devlet Yapılanması’nın, aralarında Caroline Koç ve Vuslat Doğan Sabancı gibi isimlerin de olduğu iş dünyası ile çok sayıda gazeteci ve siyasetçiyi dinlediği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
'Paralel yapı' patronların özel hayatını takip etmiş
'Paralel yapı' patronların özel hayatını takip etmiş Paralel Devlet Yapılanması'nın iş dünyasını ve gazetecileri dinlediği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Artık çözümü var
Artık çözümü var Cüneyt Özdemir, Doğa Rutkay, Dolunay Soysert, Oylum Talu ve Prof. Dr. Levent Erdem, Boehringer Ingelheim’ın düzenlediği ‘İçimizi Döküyoruz’ toplantısında bir araya gelerek kabızlık problemi ve yenilikçi tedavi yöntemleri hakkında konuştu.
16.05.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Oylum Talu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oylum talu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.