Ötanazi

Ötanazi

Son dakika ötanazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ötanazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ötanazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ötanazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ötanazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 ötanazi haberi bulunmuştur. Tüm ötanazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek 2017'den beri öleceği günü bekledi, infaz günü geldiğinde damarlarına sokulan iğneler 1 saat can çekişmesine neden oldu. Ölmediği için infazı ertelenen Kenneth Smith, 25 Ocak'ta şimdi ise daha önce hiç denenmemiş ve insanlık dışı olduğu ifade edilen bir yöntemle infaz edilecek. Peki, idam mahkûmunu nasıl bir son bekliyor?
21.01.2024 Dünya
Aylardır Hollanda'da tedavi görüyordu! Son umut Türkiye...
Aylardır Hollanda'da tedavi görüyordu! Son umut Türkiye... Aylarca Hollanda’da tedavisi gerçekleştirilemeyen, ötanazi teklif edildiği belirtilen 36 yaşındaki kanser hastası Funda Gök dün Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Türkiye’ye getirildi. Genç kızın babası Halil Gök, “Bize ‘iğne vuralım, öldürelim, acı çekmesin’ dediler. Çocuğum nefes alıyor, o nefesi Allah veriyor, Allah alır dedim. İkinci defa öldürelim dediler, elimiz kolumuz bağlandı. Uçağı gönderdiler, geldik, inşallah iyi olacak” dedi.
19.04.2022 Yaşam
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim Sinema dünyasının efsane oyuncularından Alain Delon, milyonlarca kişiyi şoke eden bir açıklama yaparak, ötanazi için başvurmaya karar verdiğini açıkladı. 86 yaşındaki oyuncun, bunun için de oğlu Anthony Delon'dan yardım istedi.
20.03.2022 Magazin
Alain Delon ötenazi istiyor!
Alain Delon ötenazi istiyor! Fransız oyuncu Alain Delon (86), "Yaşlanmak berbat!" diyerek ötenazi ile hayatına son vermek istediğini duyurdu.Usta oyuncu Alain Delon, engelli bir yaşlı adam olmak ve hastalıktan muzdarip olmak istemediğini ifade ederek dile getirdi.  
19.03.2022 Yaşam
Fransa'da sıra dışı olay! Ölümünü sosyal medyadan canlı yayınlayacak
Fransa'da sıra dışı olay! Ölümünü sosyal medyadan canlı yayınlayacak Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, ötanazi talebini reddettiği ölümcül hastalığı olan Alain Cocq (57) adlı kişi ölümünü sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayınlayacağını açıkladı.
4.09.2020 Dünya
Ünlü sporcu kendi yaşamına son verdi!
Ünlü sporcu kendi yaşamına son verdi! Dünya şampiyonu Belçikalı kadın sporcu Marieke Vervoort, ötanazi ile yaşamına son verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
14'ünde tecavüze uğradı, 17’sinde 'ötanazi' dedi
14'ünde tecavüze uğradı, 17’sinde 'ötanazi' dedi Çocukken cinsel saldırıya uğramasının verdiği acıya dayanamayan 17 yaşındaki Noa, ötanazi programına başvurup yaşamına son verdi.
6.06.2019 Dünya
TBMM’ye ötanazi için başvurdu! İşte gelen cevap...
TBMM’ye ötanazi için başvurdu! İşte gelen cevap... TBMM’ye başvuran C.E. adlı vatandaş, kendisine ötanazi hakkı verilmesini ya da vatandaşlıktan çıkarılmasını istedi.
26.04.2019 Gündem
Karaya oturdu! Tam 145 tane!
Karaya oturdu! Tam 145 tane! Yeni Zelanda Koruma Dairesi (DOC) tarafından yapılan açıklamaya göre, 145 pilot balina henüz bilinmeyen bir nedenle ülkenin güneyinde yer alan Rakiura/Stewart Adası sahilinde karaya oturdu.
26.11.2018 Dünya
"Delirten" hastalığın devasını Gülhane'de buldu
"Delirten" hastalığın devasını Gülhane'de buldu Beyazlatmak istediği dişlerinin tümünü kaybeden ve "delirten hastalık" adı verilen şiddetli ağrıları yüzünden yaşamına son verilmesini dahi isteyen Sunay Öztürk, Ankara'daki tedavisi sayesinde yaşama umutla bakıyor
19.07.2018 Sağlık
Ağrılarım dinmiyor ötanazi yapsınlar
Ağrılarım dinmiyor ötanazi yapsınlar Alanya’da, beyaz diş isteğiyle girdiği operasyonların ardından 32 dişini çektirmek zorunda kalan turizmci Sunay Öztürk (41), ağrıları dinmeyince yurt dışına giderek ötanazi olmak istiyor
26.06.2018 Yaşam
Ağrılarından kurtulamazsa ötanazi istiyor
Ağrılarından kurtulamazsa ötanazi istiyor Antalya'da, beyaz diş isteğiyle girdiği operasyonların ardından 32 dişini çektirmek zorunda kalan turizmci Sunay Öztürk (41), ağrıları dinmeyince yurt dışına giderek ötanazi hakkını kullanmak istiyor.
26.06.2018 Yaşam
Ölüme gülerek  gitti
Ölüme gülerek gitti 104 yaşındaki Avustralyalı bilim insanı David Goodall’ın planlanan ötanazi işlemi dün gerçekleştirildi. Goodall’ın son cümlesi ise ‘Ne için bekliyoruz ki’ oldu.
10.05.2018 Dünya
Son cümlesi: Ne için bekliyoruz ki...
Son cümlesi: Ne için bekliyoruz ki... Aldığı ötanazi kararıyla tartışma yaratan 104 yaşındaki Avusturalyalı bilim insanı David Goodall'ın planlanan ötanazi işlemi bugün gerçekleştirildi. Son cümlesi ise 'Ne için bekliyoruz ki' oldu.
10.05.2018 Dünya
Ünlü profesör: Ölmek istiyorum!
Ünlü profesör: Ölmek istiyorum! Avustralya'da yaşayan 104 yaşındaki İngiliz bilim insanı David Goodall, mayıs ayı için ötanazi randevusu aldığını duyurup "Mutlu değilim, artık ölmek istiyorum" dedi.
1.05.2018 Dünya
Sanal gerçeklikle ölüm deneyimi
Sanal gerçeklikle ölüm deneyimi Amsterdam’da gelecek hafta başlayacak cenaze işleri fuarında ilk kez sergilenecek “intihar makinası” ziyaretçilere, ölümü aşama aşama gösterecek. Ancak makinanın sergilenmesi tepki çekiyor.
6.04.2018 Dünya
Dünyanın son beyaz gergedanı hayatını kaybetti!
Dünyanın son beyaz gergedanı hayatını kaybetti! Dünyanın son beyaz erkek gergedanı yaşlılığa bağlı sebeplerle 45 yaşında hayatını kaybetti. Türünün son üyesi olan hayvana ötanazi uygulandı.
20.03.2018 Dünya
'İntihar kooperatifi' 300 kişiye 'ölümcül pudra'
'İntihar kooperatifi' 300 kişiye 'ölümcül pudra' Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan "Son Arzu Kooperatifi" (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine "ölümcül pudra" verdiğini açıkladı.
9.02.2018 Dünya
1 yılda 2 bin 24 kişi ötanazi ile ölümü seçti!
1 yılda 2 bin 24 kişi ötanazi ile ölümü seçti! İntihar oranının yüksek olduğu Batı ülkelerinin başında gelen Belçika’da hazırlanan raporda, bir başka intihar şekli gibi görülen ötanazinin yaygınlaştığına dikkat çekildi. Rapora göre, 2016 yılında toplam 2 bin 24 kişi ötanazi ile ölümü seçti.
19.09.2017 Sağlık
65 yıllık evli, 91 yaşındaki çift el ele ötanazi yaptı
65 yıllık evli, 91 yaşındaki çift el ele ötanazi yaptı 65 yıldır evli olan Hollandalı bir çift, el ele ötanazi haklarını kullanarak yaşamlarına son verdi. 91 yaşında olan Nic ve Trees Elderhorst çifti son beş yıldır hastaydı.
16.08.2017 Yaşam
Belçika'da ilk kez bir çocuk için ötenazi uygulaması
Belçika'da ilk kez bir çocuk için ötenazi uygulaması Dünyada çocuklara ötenazi hakkı tanıyan tek ülke olan Belçika'da, ilk kez reşit olmayan bir kişinin talebi üzerine ötenazi ile ölümüne yardım edildi...
17.06.2021 Dünya
Ölümü seçmeden önce son parti
Ölümü seçmeden önce son parti ABD’li sanatçı Betsy Davis, ölümcül hastalığı nedeniyle ötanazi yolunu seçti. Davis ölüme gitmeden önce bir parti düzenleyip 30 yakın arkadaşı ile son kez bir araya geldi.
17.06.2021 Dünya
1 nisan nedir? 1 Nisan'da neden şaka yapılır?
1 nisan nedir? 1 Nisan'da neden şaka yapılır? Bugün 1 Nisan ve akıllara ilk gelen şey nasıl şaka yapsam? Dünya 1 Nisan gününü Şaka Günü olarak kutluyor. Peki, 1 Nisan nedir? Neden 1 Nisan'da şaka yapılır? sorularının cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Ötanazi nedir?
Ötanazi nedir? Yeşilçam'ın usta isimlerinden Filiz Akın'ın Kanser tedavisi gördüğü ve vasiyetinde Ötanazi istediğini dile getirdi. Gündemde merak edilen konular arasında yer alan Ötanazi hakkında tüm bilgileri sizin için derledik. Peki Ötanazi nedir? Tedavi süresi nasıl gelişir? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ötanazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ötanazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.