Osman Şanal

Osman Şanal

Son dakika osman şanal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan osman şanal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını osman şanal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Şanal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman şanal gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 osman şanal haberi bulunmuştur. Tüm osman şanal haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Osman Şanal özellikle seçildi...
Osman Şanal özellikle seçildi... Eski özel yetkili savcı Osman Şanal hakkındaki hükmün gerekçesi yazıldı. Gerekçeli kararda "Şanal, Erzincan Ergenekon kumpas davası olarak bilinen davada dönemin Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner'in gözaltına alınmasında örgüt tarafından özellikle seçildi ve görevlendirildi" denildi.
6.07.2019 Gündem
FETÖ'den yargılanan eski savcı Osman Şanal'a hapis
FETÖ'den yargılanan eski savcı Osman Şanal'a hapis FETÖ üyeliğinden yargılanan eski savcı Osman Şanal'a "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 11 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
24.05.2019 Gündem
FETÖ sanığı eski rektör: Gülen, 'Cennette âlâ bir yer kazanmışsın' dedi
FETÖ sanığı eski rektör: Gülen, 'Cennette âlâ bir yer kazanmışsın' dedi ANTALYA'da, 'Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) yöneticiliği' ile suçlanan Akdeniz Üniversitesi'nin (AÜ) tutuklu eski rektörü İsrafil Kurtcephe, ifadesinde, Pensilvanya'da ziyaret ettiği örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in kendisine, "Türk milletine büyük hizmetler yapmışsın, cennette âlâ bir yer kazanmışsın. Bundan sonra ibadet yapmana gerek yok" dediğini kaydetti.
29.01.2018 Gündem
Sabaha kadar Zaman Gazetesi okuma cezası
Sabaha kadar Zaman Gazetesi okuma cezası 2012 yılında şike davasında tek şikayetçi olarak dilekçe veren Fenerbahçe kongre üyesi, o sürçte yaşadıklarını İHA'ya anlattı
29.09.2021 Gündem
Yılmaz net konuştu: Başka kimse zarar görmeyecek
Yılmaz net konuştu: Başka kimse zarar görmeyecek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz, meslekten ihraç edilenlerle ilgili listelerde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) dışında kimsenin olmamasını istediklerini belirterek, "Bütün bileşenlerle, HSYK'da herkes bir tek şeye kilitlendik. Yargıda sadece FETÖ mensuplarını temizlemeye çalışıyoruz. Başka hiçbir kimse bundan zarar görmesin diye azami dikkat ve özen gösteriyoruz. Her türlü bilgi ve belgeyi değerlendiriyoruz. Her gelen belge ve bilgiyi, savunmayı ayrıntılı ele alıyoruz" dedi.
29.09.2021 Gündem
Darbe girişiminde şüpheli sayısı artıyor! İşte Tutuklanan hakim ve savcılar
Darbe girişiminde şüpheli sayısı artıyor! İşte Tutuklanan hakim ve savcılar 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından tutuklama ve gözaltılar devam ediyor. Şüpheli sayısının her geçen saniye arttığı yoğun gündemde son gelişmeleri sizler için derledik. İşte son tutuklamalar ve gözaltılar...
29.09.2021 Gündem
Yargının ilk ‘FETÖ/PDY terör örgütü’ kararı
Yargının ilk ‘FETÖ/PDY terör örgütü’ kararı Erzincan’daki “Ergenekon” davasının gizli tanıklarına hapis cezası verilen kararın gerekçesinde FETÖ/PDY’nin, silahlı terör örgütü olduğunun kabul edilmesi gerektiğine yer verildi.
29.09.2021 Gündem
‘Kumpas’ın gizli tanığı savcı Bozkurt aranıyor
‘Kumpas’ın gizli tanığı savcı Bozkurt aranıyor Erzincan Ergenekon davasında gizli tanıkların ceza almasının ardından gözler eski İliç Savcısı gizli tanık ‘Efe’ kod adlı Bayram Bozkurt’a çevrildi
29.09.2021 Gündem
Soruşturmaya HSYK’dan ret
Soruşturmaya HSYK’dan ret ANTALYA’daki Gezi eylemleri sırasında gözaltına alınan avukatların meslektaşlarıyla görüşmesini polise verdiği talimatla engellediği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal hakkında açılan soruşturmada, HSYK 3’üncü Dairesi ret kararı verdi.
29.09.2021 Gündem
İlker Başbuğ 5 yıl sonra anlattı: Emri ben verdim!
İlker Başbuğ 5 yıl sonra anlattı: Emri ben verdim! Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'dan 5 yıl sonra gelen açıklama: "Öfkelendim, benim ismimin yazılmasını istedim. Çünkü emri ben verdim”
29.09.2021 Gündem
Erzincan ‘kumpası’ beraatle sona erdi!
Erzincan ‘kumpası’ beraatle sona erdi! Erzincan Başsavcısı iken Ergenekon soruşturmasında meslektaşı tarafından zor kullandırılarak gözaltına alınan dönemin başsavcısı İlhan Cihaner ve emekli Orgeneral Berk ile 12 sanık beraat etti.
29.09.2021 Gündem
‘Cihaner’i soruşturanlar istihbaratçıları deşifre etti’
‘Cihaner’i soruşturanlar istihbaratçıları deşifre etti’ Dört savcıya şok suçlama: Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı iken ‘Ergenekon’ iddialarıyla gözaltına alınarak hakkında dava açılan Cihaner’in dosyasına PKK’ya karşı kullanılan 329 haber elemanının isimlerini eklediler...
29.09.2021 Gündem
MİT TIR'ları savcılarına ihraç talebi
MİT TIR'ları savcılarına ihraç talebi Müfettiş, Süleyman Bağrıyanık, Aziz Taşçı, Özcan Şişman, Ahmet Karaca ve Yaşar Kavalcıoğlu hakkında ihraç ve yargılama izni verilmesini istedi.
29.09.2021 Gündem
Cihaner hakkında 6. kez zorla getirme müzekkeresi yazılacak
Cihaner hakkında 6. kez zorla getirme müzekkeresi yazılacak CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner "terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı davada, Yargıtay 11. Ceza Dairesi, Cihaner hakkında 6. kez zorla getirme müzekkeresi yazılmasına karar verdi.
29.09.2021 Gündem
Yargıda akşam depremi!
Yargıda akşam depremi! 96 hakim ve savcının yeri değişti...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon’un ‘Sütçü Muhtar’ı kayıp!
Ergenekon’un ‘Sütçü Muhtar’ı kayıp! Cihaner ile Berk’in de aralarında olduğu 14 kişinin yargılanmasına neden olan ’Sütçü Muhtar’ kod adlı ihbarcı, emniyet kayıtlarında bulunamadı...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon ihbarcısı kayboldu!
Ergenekon ihbarcısı kayboldu! Dönemin Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, 3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk ile birlikte subay ve MİT mensuplarının bulunduğu 14 kişinin yargılanmasına neden olan Çatalarmut Baraj gölünde mühimmatların bulduğunu ihbar eden 'Sütçü Muhtar' kod adlı kişi, emniyet kayıtlarında bulunamadı.
29.09.2021 Gündem
Herkül vatanına dönüyor
Herkül vatanına dönüyor 20 tonluk lahdin Türkiye’ye dönmesi için hukuk mücadelesi veriliyor
29.09.2021 Gündem
Fotoğraf alınganlığına yargıdan ret!
Fotoğraf alınganlığına yargıdan ret! Şanal, ‘Cüppeli Adalet’i yazan İlhan Taşçı’ya dava açmıştı
29.09.2021 Gündem
Avukatlardan o savcıya suç duyurusu!
Avukatlardan o savcıya suç duyurusu! ANTALYA’da Çağdaş Hukukçular Derneği’ne (ÇHD) mensup avukatlar, Gezi Parkı olaylarında gözaltına alınan 3 meslektaşlarıyla avukatlarının görüştürülmemesi talimatını veren savcı Osman Şanal hakkında ’görevi kötüye kullanma’, ’görevli memura mukavemet’ ve ’hürriyetten yoksun bırakmak’tan soruşturma açılmasını istedi...
29.09.2021 Gündem
Gezici liselilere şok!
Gezici liselilere şok! Çantalarından bu çıkınca...
29.09.2021 Gündem
Bir garip dolandırıcılık!
Bir garip dolandırıcılık! 'Jigolo olacaksınız' dediler ve...
18.03.2013 Yaşam
Bir sürek avına çıkmışlar!
Bir sürek avına çıkmışlar! 'Neden huzur içinde yaşamıyoruz bu ülkede?'
29.09.2021 Gündem
'Devlet olmaktan çıkarsınız!'
'Devlet olmaktan çıkarsınız!' Tekin'den AKP'ye sert eleştiri
8.02.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Osman Şanal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman şanal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.