İlhan Cihaner

İlhan Cihaner

Son dakika ilhan cihaner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilhan cihaner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilhan cihaner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlhan Cihaner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilhan cihaner gelişmeleri de dahil olmak üzere 657 ilhan cihaner haberi bulunmuştur. Tüm ilhan cihaner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı
Olay yaratan kareye tepki! Edirne Belediye Başkanı hakkında inceleme başlatıldı Cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı'yı makamında ağırlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a CHP'den tepki geldi. Gürkan için inceleme başlatan parti yönetiminin, disiplin dahil bütün seçenekleri değerlendirdiği belirtildi.
28.10.2020 Gündem
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkan seçildi.
25.07.2020 Siyaset
İlhan Cihaner kimdir? CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan İlhan Cihaner nereli?
İlhan Cihaner kimdir? CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan İlhan Cihaner nereli? CHP milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İlhan Cihaner partisinin 37. Olağan Genel Kurultayı'nda genel başkanlığa adaylığını açıkladı. İlhan Cihaner kimdir? İlhan Cihaner nereli?
23.07.2020 Gündem
İlhan Cihaner CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı
İlhan Cihaner CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi İlhan Cihaner, genel başkanlığa aday adaylığını açıkladı.
23.07.2020 Siyaset
CHP kurultayında liste yarışı! Parti içi muhalefet harekete geçti
CHP kurultayında liste yarışı! Parti içi muhalefet harekete geçti CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’na, Parti Meclisi (PM) seçimleri damga vuracak. Kendisine yakın bazı isimlerin PM seçimlerinin “blok liste” ile yapılması taleplerine kapıyı kapatan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “çarşaf” listeden vazgeçmeyecek. Muharrem İnce’nin de aday olmayacağının netleşmesinin ardından PM seçimlerine kilitlenen kurultay hesapları, parti içi muhalefet ile Kılıçdaroğlu yönetiminin “liste” yarışına sahne olacak.
6.07.2020 Siyaset
FETÖ'nün sözde Yargıtay grup sorumlusu Çetin Şen'in hapis cezası  onandı
FETÖ'nün sözde Yargıtay grup sorumlusu Çetin Şen'in hapis cezası onandı Yargıtay Ceza Genel Kurulu, İlhan Cihaner'in Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı dönemde makamında tutuklanmasına ilişkin süreçte rol oynadığı belirtilen, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) sözde Yargıtay grup sorumlusu, eski Yargıtay üyesi Çetin Şen'e örgüt üyeliğinden verilen 12 yıl 9 ay hapis cezasını onadı.
19.06.2020 Gündem
FETÖ'cü savcının cezası belli oldu!
FETÖ'cü savcının cezası belli oldu! Erzincan'daki "Ergenekon davası"nın gizli tanığı olan savcı FETÖ'cü çıktı - Kentteki "Ergenekon davası"nda gizli tanık olarak ifade veren eski cumhuriyet savcısı Bayram Bozkurt, "FETÖ/PDY üyesi olduğu", "yalancı tanıklık yaptığı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kıldığı" gerekçesiyle 15 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
29.11.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Osman Şanal özellikle seçildi...
Osman Şanal özellikle seçildi... Eski özel yetkili savcı Osman Şanal hakkındaki hükmün gerekçesi yazıldı. Gerekçeli kararda "Şanal, Erzincan Ergenekon kumpas davası olarak bilinen davada dönemin Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner'in gözaltına alınmasında örgüt tarafından özellikle seçildi ve görevlendirildi" denildi.
6.07.2019 Gündem
FETÖ'den yargılanan eski savcı Osman Şanal'a hapis
FETÖ'den yargılanan eski savcı Osman Şanal'a hapis FETÖ üyeliğinden yargılanan eski savcı Osman Şanal'a "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 11 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
24.05.2019 Gündem
Sahte pasaportla yakalandı!
Sahte pasaportla yakalandı! Erzincan’da dönemin başsavcısı İlhan Cihaner’in tutuklandığı Ergenekon davasında ‘Efe’ adıyla gizli tanık olan eski savcı Bayram Bozkurt, geçen ay Kuzey Makedonya’dan Sırbistan’a sahte pasaportla geçerken yakalandı. Üzerinden ‘Levent Öz’ adına düzenlenmiş sahte diplomatik pasaport çıkan Bozkurt, Üsküp’te gözaltında.
16.04.2019 Dünya
Eski Yargıtay üyesi Şen'e 15 yıla kadar hapis istendi
Eski Yargıtay üyesi Şen'e 15 yıla kadar hapis istendi İlhan Cihaner'in, Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı dönemde makamında tutuklanmasına ilişkin süreçte rol oynadığı belirtilen, örgütün Yargıtay grup sorumlusu, eski Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü ve Yargıtay Üyesi Çetin Şen'in 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
5.12.2018 Gündem
CHP'de kazan kaynamaya devam ediyor! 4 isim için...
CHP'de kazan kaynamaya devam ediyor! 4 isim için... Muhaliflerin kurultay çağrısıyla hareketli günler geçiren CHP'de 4 isim için yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun parti tabanından yükselen değişim talebini dizginlemek için muhaliflerin hedefindeki genel başkan yardımcıları Bülent Tezcan, Tuncay Özkan, Onursal Adıgüzel ve Tekin Bingöl'ü MYK'dan uzaklaştıracağı konuşuluyor.
6.08.2018 Siyaset
1250 delege imza vermezse kenara çekilirim
1250 delege imza vermezse kenara çekilirim CHP’li Muharrem İnce, dün gece Halk TV’de katıldığı canlı yayında olağanüstü kurultay için partililere çağrı yaptı. “Yarın 1250 arkadaşımız imza vermezse, ben çekilirim kenara” diyen CHP’li İnce’nin açıklamalarından satır başları şöyle:
29.07.2018 Siyaset
CHP'de imza sürecinde sona gelindi
CHP'de imza sürecinde sona gelindi CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci yarın saat 17.30'da tamamlanıyor.
29.07.2018 Siyaset
CHP'de bir isim daha 'kurultay' dedi!
CHP'de bir isim daha 'kurultay' dedi! CHP’de Selin Sayek Böke, İlhan Cihaner, Orhan Sarıbal ve Ali Şeker gibi milletvekillerinin oluşturduğu, ‘Gelecek İçin Biz’ adlı grup da olağanüstü kurultay için çağrı yaptı.
18.07.2018 Siyaset
CHP'de aday listesi krizi
CHP'de aday listesi krizi Milletvekili aday listesi açıklanan CHP'de önseçimle gelen çok sayıda milletvekili liste dışı kalırken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise kadrosunu koruduğu yorumları yapılıyor.
22.05.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler... CHP'nin 24 Haziran Milletvekili listesi belli oldu. Fikri Sağlar, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ali Şeker, Eren Erdem, Gülsün Bilgehan, Şenal Saruhan, Haluk Pekşen, Zeynep Altıok, Musa Çam ve Necati Yılmaz gibi partinin önemli isimleri liste dışı kaldı. AKP kurucusu Abdüllatif Şener ise Konya'dan aday gösterildi.
20.05.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
İYİ Parti istifaları CHP'yi karıştırdı! "Parti tüzüğüne aykırı"
İYİ Parti istifaları CHP'yi karıştırdı! "Parti tüzüğüne aykırı" CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla 15 milletvekilinin istifa ederek İYİ Parti’yi geçmesi CHP örgütünü karıştırdı. Partinin önemli isimleri, sol bir parti olan CHP’nin İYİ Parti’ye verdiği desteğin parti tüzüğüne aykırı olduğunu belirtti. Bu isimlerden biri de CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner.
22.04.2018 Siyaset
CHP'li 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçti
CHP'li 15 milletvekili İYİ Parti'ye geçti CHP’li 15 milletvekili İYİ Parti’ye katıldı. Böylece Meclis’te grup kuracak sayıya ulaşan İYİ Parti’nin seçime girebilmesi imkanı doğdu. CHP Grup Başkanvekili Altay, “Arkadaşlarımız, demokrasiye yönelik gasp ve kumpasa zırh olmuşlardır” dedi
22.04.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İlhan Cihaner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilhan cihaner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.