Ortaya Çıktı

Ortaya Çıktı

Son dakika ortaya çıktı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ortaya çıktı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ortaya çıktı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ortaya Çıktı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ortaya çıktı gelişmeleri de dahil olmak üzere 67.809 ortaya çıktı haberi bulunmuştur. Tüm ortaya çıktı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye destekler peş peşe geldi! Yeni zam için oranlar ortaya çıktı
Emekliye destekler peş peşe geldi! Yeni zam için oranlar ortaya çıktı Emekli maaşı zammıyla ilgili flaş açıklama geldi. Emekliye destekler peş peşe yapıldı. Ocak döneminde SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 11,68 ek zam ile yüzde 49,25'e yükseldi. En düşük emekli maaşı 10 bin TL oldu. İkramiyeler yüzde 50 arttı. Sırada emekliye refah paketi var. Tarih belli oldu. Bu paketin ardından da Temmuz zammı ile tüm emekli maaşları artacak. İşte emekliye zam ve taban maaşlar için merak masadaki rakamlar ile refah paketinin detayları...
29.04.2024 Çalışma Hayatı
Ağbeyi bıçaklayıp darp ettiler, kardeşini'de döverek öldürdüler!
Ağbeyi bıçaklayıp darp ettiler, kardeşini'de döverek öldürdüler! Hatay'ın Antakya ilçesinde Kuzeytepe Mahallesi'nde sopalı kavgada darp edilerek hayatını kaybeden Ayhan Kutlu'nun ağabeyi de yaklaşık bir buçuk ay önce aynı aile tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Kutlu ailesi, olaya karıştıklarını iddia ettikleri 3 şahsın da mahkemece tutuklanmasını istediklerini söylediler.
29.04.2024 Gündem
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan ikili; gelinlik, damatlık ve ev alışverişi yapmaya başladı.
29.04.2024 Magazin
Kasko fiyatlarında büyük düşüş! Arabası olana güzel haber geldi
Kasko fiyatlarında büyük düşüş! Arabası olana güzel haber geldi Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Son iki yılda yüzde 280’lere varan fiyat artışlarının yaşandığı kaskoda, ibre tersine döndü. Bugün ortalama kasko fiyatı otomobillerde 10 bin 200 TL seviyesine indi. Ancak sigortacılardan uyarı geldi, temmuz ayından itibaren ucuz kasko dönemi bitecek.
29.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi!
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak sürprizi! Seçim dönemi yaklaşırken Galatasaray’da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, çalışmalara başladı.
28.04.2024 Şampiy10
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yüksek Divan Kurulu’nda bugün üyeler, yeni başkanı seçmek için sandığa gidiyor. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak olan genel kurulda Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan ve Nihat Tokat, sarı - lacivertli camianın yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı olmak için yarışacak. Öte yandan kurulda Ali Koç ve Aziz Yıldırım detayı ortaya çıktı.
27.04.2024 Fenerbahçe
MEB yeni müfredat > İntegral kalktı mı, okullarda integral müfredattan kalktı mı? Matematik yeni müfredat 2024
MEB yeni müfredat > İntegral kalktı mı, okullarda integral müfredattan kalktı mı? Matematik yeni müfredat 2024 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni müfredatı yayınlandı. Müfredatın yayınlanmasının ardından İntegral kalktı mı? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı'nca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Model" kamuoyunun görüşüne sunuldu. Peki, İntegral kalktı mı, yeni müfredatta integral kaldırıldı mı? 9, 10, 11, 12. sınıf MEB matematik müfredatı konuları…
27.04.2024 Yaşam
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti
Gonca Vuslateri ilk bebeğini kucağına aldı! Kızına verdiği isim dikkat çekti Geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğunu duyuran Gonca Vuslateri, erken doğum yaparak ilk bebeğini kucağına aldı. Güzel haberi Başak Sayan duyururken; Vuslateri'nin minik kızına verdiği isim de ortaya çıktı.
27.04.2024 Magazin
Yeni müfredat açıklandı > Yeni müfredatta neler var, integral var mı, MEB müfredat değişikliği ile ders saatleri kısaldı mı? MEB yeni müfredat taslağı
Yeni müfredat açıklandı > Yeni müfredatta neler var, integral var mı, MEB müfredat değişikliği ile ders saatleri kısaldı mı? MEB yeni müfredat taslağı Milli Eğitim Bakanlığınca tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı hazırlandı.
26.04.2024 Gündem
Yeni müfredat taslağı kamuoyunun görüşüne açıldı
Yeni müfredat taslağı kamuoyunun görüşüne açıldı Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi..
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi.. Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar, iki arkadaşıyla bölgeye gittiği, onlar yorulunca Ereğli ilçesinden gelen dağcılarla zirveye çıktığı kaydedildi.
26.04.2024 Gündem
Dünya Pilotlar Günü kutlu olsun | Pilotlar günü kutlama mesajları ve sözleri < Dünya Pilotlar Günü nedir, ne zaman ortaya çıktı? Pilotlar günü sözleri
Dünya Pilotlar Günü kutlu olsun | Pilotlar günü kutlama mesajları ve sözleri < Dünya Pilotlar Günü nedir, ne zaman ortaya çıktı? Pilotlar günü sözleri Dünya Pilotlar Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da mesajlar ve etkinliklerle kutlanıyor. Pilot yakınları bu özel günü kutlamak için arama motorlarına yönelerek pilotlar günü kutlama mesajları ve sözleriyle ilgili aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, Dünya Pilotlar Günü ne zaman ortaya çıktı? İşte, Dünya Pilotlar Günü sözleri ve kutlama mesajları...
26.04.2024 Gündem
Her lokmada yıllar geriye sarıyor! Yıllara meydan okuyan kadınların sırrı ortaya çıktı
Her lokmada yıllar geriye sarıyor! Yıllara meydan okuyan kadınların sırrı ortaya çıktı 10 yıl daha genç görünmek kim istemez! Genç görünümümüzü korumak, görünüşümüz söz konusu olduğunda birçok insanın en çok istediği şey! Yaşlandıkça cildin kırışmaya ve sarkmaya başlaması ve gri saçların ortaya çıkması gibi ince değişiklikleri üzülerek fark ederiz. Ancak bir uzman, bu yiyeceklerin kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azalttığını açıkladı. Etkisi tüketmeye başlayanda hemen başlıyor.
26.04.2024 Yaşam
Ahu Tuğba ABD’de trafik kazası geçirdi! Yoğun bakımda
Ahu Tuğba ABD’de trafik kazası geçirdi! Yoğun bakımda Yeşilçam oyuncularından Ahu Tuğba, kızı ile ABD’ye yerleşmişti. Sanatçının trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı.
26.04.2024 Magazin
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Vatan TV
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
Dzeko ve Tadic, İsmail Kartal'ı parmağında oynatıyor: Hocam bu oyuncuları oynat
Dzeko ve Tadic, İsmail Kartal'ı parmağında oynatıyor: Hocam bu oyuncuları oynat Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de olay yaratacak iddia ortaya çıktı. Sarı lacivertlilerin yıldız isimlerinin İsmail Kartal üzerinde baskı yaptığı iddia edildi. İşte son dakika Fenerbahçe haberinin detayları...
25.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu
Beşiktaş resmen açıklamıştı! Berkay Vardar'ın fesih sebebi belli oldu Beşiktaş’ın sezon başında Moldova’nın Sheriff takımına kiralık olarak gönderdiği ancak geçtiğimiz Şubat ayında Siyah-Beyazlı kulübe geri dönen Berkay Vardar’ın sözleşmesi feshedilmişti. Beşiktaş, genç oyuncuyla neden yollarını ayırdığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Beşiktaş
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı. İşte Faik Öztürk’ün son durumu…
25.04.2024 Magazin
Özür dilemeyince kıyamet koptu! Yıldız ismi artık affetmeyecek, kapıyı gösterdi
Özür dilemeyince kıyamet koptu! Yıldız ismi artık affetmeyecek, kapıyı gösterdi Galatasaray'da kadro dışı kalmasının ardından takım idmanlarına geri dönen ancak maçlarda forma giymeyen yıldız isim ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Yıldız isim Okan Buruk'tan özür dilemedi ve affedilmedi. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibriyle bir markayı yok etti. Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Ne oldu sana Szymanski! Yeni kriz patladı, Fred de çare olmadı
Ne oldu sana Szymanski! Yeni kriz patladı, Fred de çare olmadı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ile sezona fırtına gibi giren Sebastian Szymanski alarm veriyor. Fred'in gelişiyle daha etkili oynayan yıldız isim ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Yılmaz Güney'in daha önce görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı!
Yılmaz Güney'in daha önce görülmemiş fotoğrafı ortaya çıktı! 40 yıl önce hayata veda eden yönetmen, senarist Yılmaz Güney'e ait görülmemiş bir fotoğraf ortaya çıktı. Paris'te çekildiği belirtilen bu fotoğraf, Güney'in son fotoğrafı olabilir.
25.04.2024 Magazin
İrfan Can Kahveci çılgınlığı! Fenerbahçe'ye veda ediyor, yeni takımını açıkladılar
İrfan Can Kahveci çılgınlığı! Fenerbahçe'ye veda ediyor, yeni takımını açıkladılar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertliler, bir yandan da gelecek sezon çalışmalarına devam ederken, takımın yıldız isimlerinden olan İrfan Can Kahveci ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Yıldız oyuncu için yapılan teklif duyurulurken, dudak uçuklatan teklif de ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
24.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ortaya Çıktı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ortaya çıktı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.