Orangutan

Orangutan

Son dakika orangutan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orangutan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orangutan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orangutan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orangutan gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 orangutan haberi bulunmuştur. Tüm orangutan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağustos takvimi 2022! Ağustos ayı özel günler ve haftalar neler? Ağustos ayı önemli günler!
Ağustos takvimi 2022! Ağustos ayı özel günler ve haftalar neler? Ağustos ayı önemli günler! Ağustos ayı başladı. Yeni ayın başlamasıyla o aya özel önemli günler ve haftalar için yapılan aramalar da başladı. İşte ağustos ayı özel günler ve haftalar…
1.08.2022 Gündem
Yeni salgın çocukları vuruyor! Maymun çiçeği...
Yeni salgın çocukları vuruyor! Maymun çiçeği... Maymun çiçeği hastalığının çocuklarda daha ciddi seyredebileceği uyarısında bulunan Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, Hastalık belirtileri 2-4 hafta sürer ve genellikle tedavi gerektirmeden kendi kendine iyileşir. Ancak hastalık şiddetli de seyredebilir ve akciğer enfeksiyonu, sepsis, beyin enfeksiyonu, kornea enfeksiyonu (körlüğe neden olabilir) gibi komplikasyonlara yol açabilir. Çocuklarda daha ciddi seyredebilir. Hastalık yüzde 3-6 arasında ölüme neden olabilmektedir dedi. 
24.05.2022 Yaşam
O harfi ile hayvan isimleri - O ile başlayan hayvanlar...
O harfi ile hayvan isimleri - O ile başlayan hayvanlar... İsmi O ile başlayan hayvanlar arasında egzotik bir çok hayvanlar yer almaktadır. Farklı özelliklere sahip bu hayvanların bazıları bilindik bazıları ise pek bilinmeyen türlerdir.
22.02.2022 Gündem
Aslı Turanlı, Ata Demirer'e 'orangutan' dedi mi?
Aslı Turanlı, Ata Demirer'e 'orangutan' dedi mi? Aslı Turanlı, paylaşımlarıyla ilgili, Twitter hesabının ele geçirildiğini iddia etti.
22.05.2019 Magazin
Aslı Turanlı'dan eski sevgilisi Ata Demirer'e mesaj
Aslı Turanlı'dan eski sevgilisi Ata Demirer'e mesaj Ata Demirer (46) kendisinden 22 yaş küçük Aslı Turanlı (24) ile 3 hafta aşk yaşamıştı.
21.05.2019 Magazin
İtalya’nın ilk siyahi bakanına ‘orangutan’ diyen senatöre hapis cezası
İtalya’nın ilk siyahi bakanına ‘orangutan’ diyen senatöre hapis cezası İtalya'da 2013'teki bir seçim mitinginde ülkenin ilk siyah bakanı Cecile Kyenge'ye "orangutan" diyen, iktidardaki aşırı sağcı Lig Partisi'nin senatörlerinden Roberto Calderoli 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.
15.01.2019 Dünya
6 yıl boyunca genelevde çalıştırılan orangutan yatağa zincirle bağlanmış...
6 yıl boyunca genelevde çalıştırılan orangutan yatağa zincirle bağlanmış... Kan donduran hikayenin merkezi Güneydoğu Asya ülkesi Endonezya... Endonezya'da ender bir tür orangutanın 6 yıl boyunca genelevde seks kölesi olarak çalıştırıldığı ortaya çıktı.
28.11.2018 Dünya
Beren’in orangutan sevgisi!
Beren’in orangutan sevgisi! Beren Saat, palm yağı endüstrisi yüzünden yok olan orangutanları kurtarmak için Greenpeace’in başlattığı kampanyanın Türkiye yüzü oldu
14.08.2018 Magazin
Dünyanın en yaşlı orangutanı öldü
Dünyanın en yaşlı orangutanı öldü 1968'den bu yana Avustralya'da tutulan ve dünyanın bilinen en yaşlı Sumatra orangutanı Puan 62 yaşında öldü.
19.06.2018 Dünya
Orangutan 130 kez vurularak öldürüldü
Orangutan 130 kez vurularak öldürüldü Asya'daki Borneo adasının Endonezya'ya ait bölümünde erkek bir orangutan havalı tüfekle 130 kez vurularak, birçok kez bıçaklanarak ve dövülerek öldürüldü.
8.02.2018 Dünya
Artık orangutanlar da Tinder kullanacak
Artık orangutanlar da Tinder kullanacak Dünyanın en çok kullanılan çöpçatanlık uygulaması Tinder, artık orangutanlara da eş bulacak. Hollandalı araştırmacılar orangutanların Tinder kullanması için bir deney üzerinde çalışıyor.
17.06.2021 Dünya
Orangutanlar için çöpçatanlık uygulaması
Orangutanlar için çöpçatanlık uygulaması Hollanda’daki Apenheul Hayvanat Bahçesi, sıra dışı bir uygulamaya imza atarak ev sahipliği yaptığı orangutanlara eş aramaya başladı.
17.06.2021 Dünya
Pensilvanya'dan Obama'ya hakaret pahalıya patladı
Pensilvanya'dan Obama'ya hakaret pahalıya patladı Pensilvanya Belediye Başkanı, Facebook adresinden Obama ve ailesine hakaret ettiği paylaşımı sonrası istifa etti. İstifası Belediye Meclisi tarafından kabul edildi.
17.06.2021 Dünya
Gülme krizine giren orangutan paylaşım rekoru kırıyor..
Gülme krizine giren orangutan paylaşım rekoru kırıyor.. Youtube kullanıcısı Dan Zaleski, Barcelona Hayvanat Bahçesindeki bir orangutana sihir numarası yaptı. Orangutanın bulunduğu cam bölmeye yanaşan bir ziyaretçi, hayvanın merak dolu bakışları altında elindeki bardağa bir kestane koydu. Daha sonra ziyaretçi el çabukluğuyla kestaneyi yok ettikten sonra boş bardağı tekrar orangutana gösterdi.Orangutan gördükleri karşısında gülme krizine girdi. Orangutanın sihirbazlık hilesine verdiği tepki kısa sürede internette en çok izlenen görüntüler arasında yer aldı.
10.12.2015 Arşiv
Orangutana insan hakkı
Orangutana insan hakkı Arjantin'de mahkeme hayvanat bahçesinde yaşayan orangutanın insanlarla aynı haklara sahip olması gerektiğine karar verdi
22.12.2014 Dünya
İşte yılın en iyi fotoğraf adayı!
İşte yılın en iyi fotoğraf adayı! Her yıl Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri adıyla düzenlenen yarışmada öne çıkan fotoğraflardan oluşturulan bir koleksiyon önceki gün basınla paylaşıldı...
10.12.2014 Dünya
Bu orangutan çok farklı..
Bu orangutan çok farklı.. Bir portakal suyu reklamında portakal suyunu içen bu orangutan aldığı enerjiyle resmen kendinden geçiyor ve muhteşem bir dans performansı sergiliyor...
5.03.2014 Arşiv
Siyahi Bakan'a muz fırlattılar!
Siyahi Bakan'a muz fırlattılar! 'Tecavüz edin' çağrısı
29.09.2021 Gündem
Pi'nin Yaşamı Film Fragmanı
Pi'nin Yaşamı Film Fragmanı Yann Martel'in en çok satan, aynı adlı romanından uyarlanan film, bir hayvan bakıcısı ve genç oğlunu merkezine alan sihirli bir macera öyküsü. Pi'nin Yaşamı; inanç, umut ve hayatta kalma mücadelesini işleyen bir masal kıvamında. İzleyiciye farklı bir deneyim yaratacak olan “Pİ’NİN YAŞAMI”, bizleri genç bir çocuğun inanılmaz macerasına sürüklüyor – heyecan verici, spiritüel, keyifli, tüyler ürpertici, espirili ve aynı zamanda trajik bir hikaye. Pi Patel’in Hindistan’daki egzotik bir hayvanat bahçesinden Pasifik’e uzanan yolculuğunda yaşadığı gemi kazası sonucu bir sandalda bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan ve üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ile hayatta kalan tek insan olarak yaşadığı akıl almaz hikayesini sunuyor. Pi, uçsuz bucaksız okyanusta bir sandalda başbaşa kalan bu enteresan dörtlünün arasında hayatta kalma savaşı verirken, zekası sonucu besin zincirine kurban gitmemeyi başarır ve sonunda Kaplan Richar Parker ile başbaşa kalır. Pi hayatta kalmak için bu d
27.12.2012 Sinema-Dizi
Yavruma dokunma!
Yavruma dokunma! Sarılarak korumaya çalıştığı yavrusuyla birlikte öldürülmekten son anda kurtuldu
28.01.2012 Dünya
Bilim adamlarını şoke etti!
Bilim adamlarını şoke etti! Endonezya ormanlarına yerleştirilen kameralara takılan gri maymunlar bilim adamlarını şok etti, çünkü...
20.01.2012 Dünya
Maymundaki insan merakı!
Maymundaki insan merakı! Ruoso'nun yakaladığı bu an maymunların insanlara ne kadar çok benzediğine kanıt olacak cinsten...
29.09.2021 Gündem
Kitaplarını imzaladılar!
Kitaplarını imzaladılar! Beraber yüzdükleri, kitap okudukları, oyun oynadıkları fotoğraflar o kadar beğenildi ki...
22.06.2011 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Orangutan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orangutan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.