Öpücük

Öpücük

Son dakika öpücük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öpücük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öpücük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öpücük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öpücük gelişmeleri de dahil olmak üzere 721 öpücük haberi bulunmuştur. Tüm öpücük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay Konya'da çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı (35), bıçaklayarak öldüren Burhan Yaylacı (35), 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü öne sürdü. Yaylacı, ''Eşim beni aldatıyordu. Mahallede eşim ve Alkan'ın yattığı dedikoduları çıkıyordu. Olaydan bir gün önce eşim işe tek başına gitti. Dönüşte de Alkan ile birlikte eve geç geldi. Evin bahçesinde konuşuyorduk. Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.
10.11.2023 Yaşam
Tck 105 Cinsel Taciz Suçu Nedir? Cinsel Taciz Şartları Ve Cezası Nelerdir?
Tck 105 Cinsel Taciz Suçu Nedir? Cinsel Taciz Şartları Ve Cezası Nelerdir? Bir kimsenin cinsel olarak taciz eden kişi hakkında şikayette bulunması halinde TCK 105 cinsel taciz suçundan dava açılmış olur. Bu dava sonucu kişilere üç aydan iki yıla kadar hapis cezası ya da adli para cezası verilir.
26.08.2023 Gündem
Matt Damon'dan şaşırtan itiraf: O öpücük cehennem gibiydi!
Matt Damon'dan şaşırtan itiraf: O öpücük cehennem gibiydi! Son olarak dünyada ses getiren 'Oppenheimer' filminde yer alan Hollywood yıldızı Matt Damon, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Scarlett Johansson ile 'Düşler Bahçesi' adlı yapımda çektikleri öpüşme sahnesiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.
27.07.2023 Magazin
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu!
'Veda Mektubu'na Ziya'nın Seher'i aldatması damga vurdu! Kanal D'nin Pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte Veda Mektubu dizisinin 14. bölümünde yaşananlar...
6.06.2023 Magazin
Sıla Gençoğlu'ndan romantik kutlama: Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye
Sıla Gençoğlu'ndan romantik kutlama: Hayat bugün nereden baksan öpücük ve kurabiye Oyuncu İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Sıla Gençoğlu, 39 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü, "Yeni yaşın kutlu olsun sevgilim. Her yeni günün, gecen coşkuyla, bollukla, bereketle, sağlıkla kutlu olsun" sözleriyle kutladı. Ünlü şarkıcının paylaşımına beğeni yağdı.
11.05.2023 Magazin
Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı
Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı Geçtiğimiz günlerde eşi Sussex Dükü Prens Harry ile birlikte gittiği basketbol maçındaki 'kisscam'de (öpücük kamerası) anları gündem olan Sussex Düşesi Meghan Markle, 'dünyanın görmesini asla istemediği' bir fotoğrafla gündeme geldi. Markle'ın arasının bozuk olduğu ailesi, Avustralya medyasına vereceği bir röportaj için kızlarının kimsenin görmesini istemediği karesini gazeteci Taylor Auerbach aracılığıyla yayınladı.
29.04.2023 Magazin
Ziya ve Alanur kozlarını paylaşıyor! Veda Mektubu 5. bölümde neler oldu?
Ziya ve Alanur kozlarını paylaşıyor! Veda Mektubu 5. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 5. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte 5. bölümünde yaşananlar...
28.03.2023 Magazin
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük!
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük! Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın hayatını kaybeden annesi Güzide Saçıntı, memleketi Çorum’un Sungurlu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yönetmen, annesinin tabutunu omuzlarken öptü.
26.02.2023 Magazin
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'i öperek yolcu etti!
Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'i öperek yolcu etti! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Derya Tuna, oğlu İdo Tatlıses, gelini Yasemin Şefkatli ve dünürü Sinan Şefkatli ile kahvaltıda bir araya geldi. Aile kahvaltı sonrası objektife birlikte mutluluk pozu verdi.
22.01.2023 Magazin
Gonca Vuslateri'den gönderme!
Gonca Vuslateri'den gönderme! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, “2023’te, askıntı eski tiyatroculardan, genç oyuncularımızı korusun Allah’ım” paylaşımıyla gündem oldu. İşte detaylar...
4.01.2023 Magazin
Şevval Şahin yeni imajıyla gündemde! 'Sarışınlık dönemimdeyim'
Şevval Şahin yeni imajıyla gündemde! 'Sarışınlık dönemimdeyim' Yaşadığı ilişkilerle gündemden düşmeyen model Şevval Şahin şu sıralar Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşıyor. Genç model son olarak imaj değişikliğine gitti. Yeni tarzını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
5.12.2022 Magazin
Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçın'ı öp öp doyamadı!
Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçın'ı öp öp doyamadı! Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakteriyle ekranlarda olan Berker Güven 1 yıldır meslektaşı Nihal Yalçın ile aşk yaşıyor. Berker Güven ve Nihal Yalçın önceki gün Cihangir'de objektiflere takıldı. Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçın'ı öpücüklere boğdu.
12.09.2022 Magazin
Asya ve Tolga arasında öpücük krizi baş gösteriyor!
Asya ve Tolga arasında öpücük krizi baş gösteriyor! Kanal D'nin çarşamba günleri ekrana gelen dizisi Seversin'in 7. bölüm fragmanı yayınlandı.
7.07.2022 Televizyon
Bella Hadid-Marc Kalman çifti, New York sokaklarında aşka geldi!
Bella Hadid-Marc Kalman çifti, New York sokaklarında aşka geldi! Son dönemin en çok aranan modellerinden Bella Hadid ve sevgilisinin aşk pozu sosyal medyayı salladı. Marc Kalman ile Bella Hadid New York sokaklarında aşka geldi.
4.07.2022 Magazin
Somer, Türkan'a olan aşkını itiraf ediyor!
Somer, Türkan'a olan aşkını itiraf ediyor! Üç Kız Kardeş 11. bölüm fragmanı yayında!
27.04.2022 Televizyon
Kadınlar günü sözleri! Anneye, sevgiliye, eşe, kaynanaya resimli uzun kısa seçenekli 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajları!
Kadınlar günü sözleri! Anneye, sevgiliye, eşe, kaynanaya resimli uzun kısa seçenekli 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajları! Kadınlar günü mesajı ve 8 Mart Dünya Kadınlar günü sözleri ile ilgili aramalar yoğunlaştı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe saatler kala, sevgilisine, eşine, annesine, kız kardeşine, kaynanasına kadınlar günü mesajları göndermek isteyenlerin kadınlar günü sözleri de araştırılmaya başlandı. Kadın haklarına, özgürlüklerine dair farkındalığa dikkat çekilen bugünde, resimli uzun kısa seçenekli Dünya kadınlar günü mesajları gönderebilirsiniz. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajları ve Kadınlar günü sözleri…
7.03.2022 Dünya
Bu kan grubunda daha sık görülüyor! İlk belirtiler şişkinlik ve hazımsızlık!
Bu kan grubunda daha sık görülüyor! İlk belirtiler şişkinlik ve hazımsızlık! Mide kanseri meme, akciğer ve kalın bağırsak kanserlerinden sonra en sık rastlanan 4. kanser türü. Dünyada her yıl yaklaşık bir milyon, ülkemizde de 20 bin kişiye mide kanseri tanısı konuyor. Erken dönemde çoğunlukla herhangi bir şikayete neden olmadan sinsice ilerlediği için tehlikeli kanserler arasında yer alıyor. İlk dikkat çeken belirtileri de genellikle karın ağrısı, yemekten sonra gelişen hazımsızlık ve şişkinlik oluyor. Ancak yakınmaların ‘mide ülseri’ veya ‘gastrit’ hastalıklarından kaynaklandığı düşünülerek sorun ihmal edilebiliyor, bu durum da tedavide gecikmeye yol açabiliyor. Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Erman Aytaç, mide kanseri için 12 önemli risk faktörünü anlattı.
24.02.2022 Sağlık
Yasak aşk iddiaları olay olmuştu! Gülşah Saraçoğlu'ndan 'Deha Bilimlier' sorusuna yanıt!
Yasak aşk iddiaları olay olmuştu! Gülşah Saraçoğlu'ndan 'Deha Bilimlier' sorusuna yanıt! Deha Bilimlier ile 'yasak aşk' yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Gülşah Saraçoğlu, önceki akşam Ulus’ta bir mekandan çıkarken görüntülendi. Saraçoğlu, gazetecilerin 'Deha Bilimlier' soruları karşısında "Öpüyorum" diyerek karşılık verdi.
14.02.2022 Magazin
Erkek sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! Uzun, romantik en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları ve romantik anlamlı aşk sözleri!
Erkek sevgiliye Sevgililer Günü mesajı! Uzun, romantik en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları ve romantik anlamlı aşk sözleri! 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı başladı. 14 Şubat Pazar günü sevgililer birbirlerine aldıkları hediyeleri verecek, aşk dolu kelimelerle birbirlerine sevgilerini gösterecek. Hediyelerine ek belki bir de mesaj iliştirecek, ya da uzaktaki sevdiğine onu ne kadar çok sevdiğini anlatmak için kelimelere sığınacak. Biz de erkek sevgiliye sevgililer günü mesajları derledik. Uzun, kısa, anlamlı en güzel 14 Şubat sevgililer günü mesajları 2022 ve anlamlı romantik aşk sözleri…
14.02.2022 Gündem
14 Şubat sözleri ve Sevgililer Günü mesajları! Eşe, sevgiliye anlamlı uzun kısa seçenekli romantik 14 Şubat Sevgililer günü mesajı!
14 Şubat sözleri ve Sevgililer Günü mesajları! Eşe, sevgiliye anlamlı uzun kısa seçenekli romantik 14 Şubat Sevgililer günü mesajı! Sevgililer Günü mesajları için aramalar başladı. Sevgilinizi özel hissettirmek, gününüzü sevgi ve aşk sözleriyle kutlamak isteyenler için 14 Şubat Sevgiler Günü mesajları derledik. Hediyenizin yanına iliştirmek ya da sevginizi sözcüklere dökmek için 14 Şubat sözleri ve Sevgililer Günü mesajlarından yararlanabilirsiniz. İşte anlamlı 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları 2022…
14.02.2022 Gündem
ABD'de eski eşinin öldürdüğü Bengü, son yolculuğuna uğurlandı
ABD'de eski eşinin öldürdüğü Bengü, son yolculuğuna uğurlandı ABD’nin Virgina eyaletinde ayrıldığı eşi John Beachley tarafından vurularak öldürülen Türk öğretmen Bengü Gerek, memleketi Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Gerek’in babası Ramazan Gerek, kızı ile bir gün önce görüntülü konuştuklarını ve sanki vedalaşır gibi birbirilerine baktıklarını belirterek, "Kadın cinayetlerinin durulsun, bunun ülkesi yok" dedi.
2.02.2022 Yaşam
Banu Alkan kendi kendine konuşup boşluğa öpücük attı! Sosyal medyada gündem oldu
Banu Alkan kendi kendine konuşup boşluğa öpücük attı! Sosyal medyada gündem oldu Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın yılbaşı paylaşımı olay oldu. Paylaştığı videoda kendi kendine konuştuğu görülen Alkan'ın boşluğa da öpücük yollaması sosyal medyada gündem oldu.
1.01.2022 Magazin
Banu Alkan'ın kendi kendine konuştuğu video olay oldu
Banu Alkan'ın kendi kendine konuştuğu video olay oldu Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın yılbaşı paylaşımı olay oldu. Paylaştığı videoda kendi kendine konuştuğu görülen Alkan'ın boşluğa da öpücük yollaması sosyal medyada gündem oldu.
1.01.2022 Magazin
İğrenç ilişki ağı ortaya çıktı! Yasak aşk yaşadığı adamın kafasını kesti
İğrenç ilişki ağı ortaya çıktı! Yasak aşk yaşadığı adamın kafasını kesti Isparta'da yaşayan Nevin Yıldırım, kendisine tecavüz ettiğini iddia ettiği Nurettin Gider'i av tüfeği ile öldürdükten sonra başını keserek, "İşte namusumla oynayanın kellesi" diyerek köy meydanına atmıştı. Davada çarpıcı gelişmeler yaşandı ve ele geçirilen bilgi-belgeler günlerce serbest bırakılması için sloganlar atılan Nevin Yıldırım'ın tecavüze uğramadığını, bir yasak aşk olduğunu ortaya koydu.
21.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Öpücük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öpücük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.