Önder Fırat

Önder Fırat

Son dakika önder fırat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan önder fırat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını önder fırat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Önder Fırat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan önder fırat gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 önder fırat haberi bulunmuştur. Tüm önder fırat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyada gündem olan buluşma! Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman...
Sosyal medyada gündem olan buluşma! Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman ile sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Yıldırım'ın 69. yaş gününde yemekte buluşan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
2.11.2021 Fenerbahçe
Bodrum'da ortaya çıkan sürpriz aşk!
Bodrum'da ortaya çıkan sürpriz aşk! İş insanı Önder Fırat ile spor spikeri Şükran Albayrak’ın altı aydır birlikte olduğu ortaya çıktı. Spor tutkunu çift, önceki gün denizden dönerken ilk kez bir arada görüntülendi.
5.07.2021 Magazin
Mert Fırat ilk kez kayınpederi ile aynı karede!
Mert Fırat ilk kez kayınpederi ile aynı karede! İdil Fırat, eşi Mert Fırat, babası Önder Fırat ve kardeşi ile birlikte çekilen kareyi Instagram hesabından paylaşarak, Babalar Günü'nü kutladı. Kızı İdil'in, Mert Fırat ile evliliğine karşı çıkan ve düğünlerine de gitmeyen Önder Fırat, ilk kez damadı ile aynı karede görüntülendi.
22.06.2020 Magazin
Aziz Yıldırım sürprizi! Dün gece...
Aziz Yıldırım sürprizi! Dün gece... Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, kendi döneminde beraber çalıştığı yöneticiler Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı, Ali Yıldırım, Ozan Balaban, İlhan Ekşioğlu ve Önder Fırat bir araya geldi.
5.03.2020 Fenerbahçe
Evliliğe karşı çıkmıştı ama...
Evliliğe karşı çıkmıştı ama... Kızı İdil Fırat'ın Mert Fırat ile evliliğine karşı çıkıp düğünlerine de gitmeyen Önder Fırat genç çiftle barıştı.
10.02.2020 Magazin
İdil Fırat, Sezen Aksu'nun doğum gününü kutladı
İdil Fırat, Sezen Aksu'nun doğum gününü kutladı Sezen Aksu 2004-2006 arasında iş insanı Önder Fırat ile aşk yaşamıştı. Önder Fırat'ın kızı İdil Fırat o dönemde çok iyi anlaştığı Minik Serçe'nin doğum gününü kutladı
14.07.2019 Magazin
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ibra edilmedi!
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ibra edilmedi! Fenerbahçe Kulübü Genel Kurul toplantısında eski Başkan Aziz Yıldırım ibra edilmedi.
26.11.2018 Fenerbahçe
Başka konu yok!
Başka konu yok! Geçtiğimiz hafta Alaçatı’da dünyaevine giren İdil-Mert Fırat çifti İstanbul’a döndü.
11.09.2018 Magazin
İdil Fırat ve Mert Fırat kimdir?
İdil Fırat ve Mert Fırat kimdir? İdil Fırat ve Mert Fırat kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde derledik. İdil Fırat ve Mert Fırat'ın kına gecesi görüntüleri büyük ilgi gördü. Bu gelişme üzerine soy isimleriyle benzerlik gösteren İdil Fırat ve Mert Fırat'ın hayatı merak edilmeye başlandı. İşte ayrıntılar...
28.08.2018 Gündem
Hafta sonu Bodrum’a kaçtı
Hafta sonu Bodrum’a kaçtı Eylül ayında Mert Fırat ile dünyaevine girmeye hazırlanan İdil Fırat’ın babası, iş adamlı Önder Fırat Yalıkavak Marina’daydı.
20.08.2018 Magazin
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu!
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu! Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde yönetim listeleri de heyecan yarattı. Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç'un özellikle yönetim listesine kimleri aldığı günün merak konusu oldu.
2.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe camiası iftarda buluştu
Fenerbahçe camiası iftarda buluştu Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu, üyelere iftar yemeği verdi.
22.05.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe finalde yıkıldı! Avrupa ikincisi...
Fenerbahçe finalde yıkıldı! Avrupa ikincisi... Euroleague'de üst üste üçüncü kez finale yükselen Fenerbahçe Doğuş, finalde Real Madrid'e 85-80 mağlup olarak Avrupa ikincisi oldu.
20.05.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan sürpriz görüşme
Aziz Yıldırım'dan sürpriz görüşme Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve eski yönetici Abdullah Kiğılı bir restaurantta bir araya geldi.
17.05.2018 Fenerbahçe
"Satma kararı alırsak, borçları sıfırlarız"
"Satma kararı alırsak, borçları sıfırlarız" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat, İzmir'de üyelerle bir araya geldi. Başkan Yıldırım burada önemli açıklamalarda bulundu.
28.03.2018 Fenerbahçe
Volkan, F.Bahçeli yöneticiyle kapıştı!
Volkan, F.Bahçeli yöneticiyle kapıştı! Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta itibariyle 4. sırada kalan ve zirvenin 6 puan gerisinden gelen Fenerbahçe’de Akhisarspor maçı sonrası ciddi bir gerilimin yaşandığı ortaya çıktı.
21.03.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe son saniyede yıkıldı!
Fenerbahçe son saniyede yıkıldı! Turkish Airlines Euroleague'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe Doğuş, CSKA Moskova'ya Ülker Spor Salonu'nda 81-79 mağlup oldu.
16.03.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: "Başkanlığı bırakmamı istediler..."
Aziz Yıldırım: "Başkanlığı bırakmamı istediler..." Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın başkanlıktaki 20. yılı nedeniyle Ankara'da özel bir gece organize edildi.
10.03.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım Afrin'e gidiyor
Aziz Yıldırım Afrin'e gidiyor Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmetçiklere moral vermek için bu bölgeye gidecek.
20.02.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe maçında saha karıştı
Fenerbahçe maçında saha karıştı Fenerbahçe Antalya'da hazırlık maçında Kukesi ile karşılaştı.
13.01.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına hazır
Fenerbahçe, Kasımpaşa maçına hazır Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında yarın sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
2.12.2017 Fenerbahçe
"Ele ele verip bu günleri aşarız"
"Ele ele verip bu günleri aşarız" LİGDE kötü günler geçiren ve çıkış arayan F.Bahçe’de teknik heyet, futbolcular ve idari kadro dün öğle yemeğinde bir araya geldi.
18.11.2017 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan oyunculara! "Formanın hakkını verin"
Aziz Yıldırım'dan oyunculara! "Formanın hakkını verin" Başkan Yıldırım ve yöneticiler, takımla bir araya geldi. İlk olarak Aykut Kocaman’a yönelik bir konuşma yapan Yıldırım, “Her zaman yanındayım, yanında olmaya devam edeceğim” dedi. Aziz Yıldırım, futbolculara ise, “Birlik olun, kenetlenin. O zaman taraftar da arkanızda olur. Yeter ki siz bütün gücünüzü ve forma aşkınızı sahaya yansıtın” nasihatında bulundu.
18.11.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde çalıştı
Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde çalıştı Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor maçında kaybedilen 2 puandan sonra istifa sinyali veren Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin iki gün izinden sonra yaptığı ilk çalışmada takımın başında antrenmana çıktı.
7.11.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Önder Fırat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki önder fırat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.