İdil Fırat

İdil Fırat

Son dakika idil fırat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan idil fırat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını idil fırat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdil Fırat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idil fırat gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 idil fırat haberi bulunmuştur. Tüm idil fırat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vizontele Tuba hangi yıl, hangi ilde çekildi? Vizontele Tuuba konusu nedir?
Vizontele Tuba hangi yıl, hangi ilde çekildi? Vizontele Tuuba konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk sinemasının usta yönetmeni Yılmaz Erdoğan'ın filmi Vizontele Tuuba filminin başrollerinde İclal Aydın, Tolga Çevik, İdil Fırat, Tuba Ünsal gibi yıldız isimler yer alıyor. Sinema seyircisinin merakla araştırdığı soruların başında da "Vizontele Tuuba ne zaman çekildi?", "Vizontel Tuba hangi ilde çekildi?" geliyor.
31.10.2023 Televizyon
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
İdil Fırat'tan Mert Fırat'a: İyi ki doğdun her şeyim!
İdil Fırat'tan Mert Fırat'a: İyi ki doğdun her şeyim! Son olarak Fox ekranlarında yayınlanan 'Kefaret' adlı dizide rol alan Mert Fırat, 41 yaşına bastı. İdil Fırat da 2018 yılında nikah masasına oturduğu eşi Mert Fırat'ın yeni yaşını, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile kutladı.
11.01.2022 Magazin
Mert Fırat - İdil Fırat çiftinden kötü haber geldi!
Mert Fırat - İdil Fırat çiftinden kötü haber geldi! Son olarak 'Kefaret' adlı dizide Nurgül Yeşilçay ile başrol oynayan oyuncu Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat'tan kötü haber geldi. Sosyetik güzelin koronavirüs testi pozitif çıktı.
31.12.2021 Magazin
Mert Fırat'tan duygulandıran paylaşım
Mert Fırat'tan duygulandıran paylaşım Mert Fırat-İdil Fırat çifti, 2018'in temmuz ayında evlenmişti. Çiftin bebekleri Seyhan Mia ise geçtiğimiz sene dünyaya geldi.
9.09.2021 Magazin
Mert Fırat ve İdil Fırat'ı halk pazarında görenler şaşkına döndü!
Mert Fırat ve İdil Fırat'ı halk pazarında görenler şaşkına döndü! Mert Fırat ile sosyetik eşi İdil Fırat’ı Bodrum Yalıkavak’taki halk pazarında görüp tanıyan hayranları şaşkınlığa uğradı. Ünlü oyuncu, pazardaki ürünleri üzerine deneyip inceledi.
3.07.2021 Magazin
Mert Fırat'tan romantik paylaşım!
Mert Fırat'tan romantik paylaşım! 2018'de İdil Fırat ile dünya evine giren Mert Fırat, eşinin 33. yaş gününü sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir mesaj ile kutladı. Fırat, eşine, "Canım dert ortağım, eşim, yoldaşım, en iyi arkadaşım; Allah saklasın seni. Çok şükür birbirimizi bulduk, iyi ki doğdun" ifadeleriyle seslendi.
29.03.2021 Magazin
‘Umarım sular gibi akar’
‘Umarım sular gibi akar’ Babalık heyecanı yaşayan Mert Fırat, kızı Seyhan Mia ve normal doğum yapan eşi İdil Hanım’ın sağlığının iyi olduğunu belirtti.
15.11.2020 Magazin
Mert Fırat ve İdil Fırat'ın mutlu günü
Mert Fırat ve İdil Fırat'ın mutlu günü Mert Fırat ile İdil Fırat, Eylül 2018'de nikah masasına oturmuştu. Nisan ayında hamile olduğunu duyuran İdil Fırat ile oyuncu eşi, bebeklerini kucaklarına aldı.
14.11.2020 Magazin
Mert Fırat ve İdil Fırat'ın bebeği dünyaya geldi
Mert Fırat ve İdil Fırat'ın bebeği dünyaya geldi Mert Fırat ile İdil Fırat, Eylül 2018'de nikah masasına oturmuştu. Nisan ayında hamile olduğunu duyuran İdil Fırat ile oyuncu eşi, bebeklerini kucaklarına aldı.
13.11.2020 Magazin
Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Yeni sezon fragmanı yayınlandı!
Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Yeni sezon fragmanı yayınlandı! Ramo ne zaman başlıyor, Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman soruları dizi takipçileri tarafından merak edilen soruların başında geliyor. Ramo'nun suç dünyasında yükselişi ve sıradışı hikayesinin anlatıldığı dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Ramo dizisinin ilk fragmanı bugün yayınlandı. Peki, Ramo ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo dizisi ile ilgili merak edilenler...
11.08.2020 Gündem
Mert Fırat ilk kez kayınpederi ile aynı karede!
Mert Fırat ilk kez kayınpederi ile aynı karede! İdil Fırat, eşi Mert Fırat, babası Önder Fırat ve kardeşi ile birlikte çekilen kareyi Instagram hesabından paylaşarak, Babalar Günü'nü kutladı. Kızı İdil'in, Mert Fırat ile evliliğine karşı çıkan ve düğünlerine de gitmeyen Önder Fırat, ilk kez damadı ile aynı karede görüntülendi.
22.06.2020 Magazin
Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yayınlanacak mı, yeni bölümü ne zaman?
Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi yayınlanacak mı, yeni bölümü ne zaman? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman? Ramo dizisi ne zaman başlayacak? Soruları dizi setlerinin verilen aranın ardından başlamasıyla merak ediliyor. Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Hürriyet mahallesinde gerçekleştirilen dizide Ramo'nun suç dünyasında yükselişi ve hikayesi izleyiciye aktarılıyor. BKM film imzalı, ilk bölümü 14 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan dizinin yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın oturuyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı aksiyon ve dram türündeki dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo, gerçek bir karakterden kurgulanmıştır. Peki, Ramo dizisi ne zaman yayınlanacak? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman?
15.06.2020 Gündem
Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok?
Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok? Salı günlerinin sevilen dizilerinden Ramo hakkında araştırmalar arttı. Corona nedeniyle setlere ara verilinde en son 11. Bölümü ile ekranlara gelen Ramo dizinin 12. Bölümü merak ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizinin son bölümünde köstebeği bulmak için her şeyi yapılırken, aşkları intikamlarından ağır gelecek ve Sibel ile Ramo kavuşacaktı. Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bu akşam da mı yok?
21.04.2020 Gündem
Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları…
Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları… Salı günleri izleyici ile buluşan Ramo dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Corona virüsten dolayı bazı diziler çekimlere ara verme kararı aldı. Bu karar sonrasında izleyiciler Ramo’nun yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki Ramo 11. bölüm bu akşam var mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 11. Bölüm fragmanları…
24.03.2020 Gündem
Ramo 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo yeni bölüm ne zaman?
Ramo 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo yeni bölüm ne zaman? Ramo, dün akşam yeni bölümüyle yayınlandı. Show Tv’de ekranlara gelen Ramo dizisinin 6. bölümünde Sibel’in düşünceli halleri ve Ramo’nun öldürülmesinden korkan annesinin korku dolu anları izleyenleri derinden etkiledi. Peki Ramo 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…
12.02.2020 Gündem
Evliliğe karşı çıkmıştı ama...
Evliliğe karşı çıkmıştı ama... Kızı İdil Fırat'ın Mert Fırat ile evliliğine karşı çıkıp düğünlerine de gitmeyen Önder Fırat genç çiftle barıştı.
10.02.2020 Magazin
Ramo 4. yeni Bölüm fragmanı yayınlandı: Herkesin kaderini değiştirdiniz, son sözü hayat söyler
Ramo 4. yeni Bölüm fragmanı yayınlandı: Herkesin kaderini değiştirdiniz, son sözü hayat söyler Ramo 3. Bölümü ile dün akşam TV ekranlarına geldi. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in yer aldığı dizinin son bölümünde; Yavuz'un boynuna ilmek geçirdiği Ramo bir kamyonete bindirilir ve Adana'nın yönetildiği odaya götürülür. Ramo’nun 3. Bölümünün yayınlanmasından sonra, Ramo 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruları da arttı. İşte Ramo 3. son bölüm izleme linki…
29.01.2020 Gündem
Ramo 3. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 3. Bölüm fragmanları…
Ramo 3. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 3. Bölüm fragmanları… Ramo Dizisi, Show TV ekranlarına Salı günleri yayınlanıyor. Ramo dizisinin 3. bölümünün yayınlanmasını bekleyen izleyiciler, “Yeni Bölüm bu akşam yayınlanacak mı?” sorusuna yanıt arıyor. Peki Ramo 3. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Ramo yeni bölüm ne zaman? İşte Ramo 3. Bölüm fragmanları…
28.01.2020 Gündem
Mert Fırat’a sürpriz doğum günü
Mert Fırat’a sürpriz doğum günü Oyuncu Mert Fırat, önceki akşam 39'uncu yaşını Yeniköy’deki Fonduralı adlı mekanda kutladı. Eşi İdil Fırat'ın sürpriz olarak organize ettiği partide, çifte yakın arkadaşları eşlik etti.
17.01.2020 Magazin
Ramo dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo ilk bölümde neler oldu? Yeni bölüm ne zaman?
Ramo dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo ilk bölümde neler oldu? Yeni bölüm ne zaman? Ramo, dün akşam ilk bölümüyle Show TV’de ekrana geldi. BKM imzalı, senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Show TV'nin yeni yıldaki iddialı dizisi Ramo 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo ilk bölümde neler oldu? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Mert Fırat'tan romantik kutlama
Mert Fırat'tan romantik kutlama Bir yıl önce Çeşme'de sosyetik güzel İdil Fırat ile evlenen oyuncu Mert Fırat'tan romantik bir paylaşım geldi.
9.09.2019 Magazin
Mert Fırat ile İdil Fırat'ın el ele
Mert Fırat ile İdil Fırat'ın el ele Geçen sene sürpriz bir şekilde evlenerek dünyaevine giren Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere yansıdı
15.07.2019 Magazin
İdil Fırat, Sezen Aksu'nun doğum gününü kutladı
İdil Fırat, Sezen Aksu'nun doğum gününü kutladı Sezen Aksu 2004-2006 arasında iş insanı Önder Fırat ile aşk yaşamıştı. Önder Fırat'ın kızı İdil Fırat o dönemde çok iyi anlaştığı Minik Serçe'nin doğum gününü kutladı
14.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İdil Fırat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idil fırat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.