Gazete Vatan Logo

Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok?

Salı günlerinin sevilen dizilerinden Ramo hakkında araştırmalar arttı. Corona nedeniyle setlere ara verilinde en son 11. Bölümü ile ekranlara gelen Ramo dizinin 12. Bölümü merak ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizinin son bölümünde köstebeği bulmak için her şeyi yapılırken, aşkları intikamlarından ağır gelecek ve Sibel ile Ramo kavuşacaktı. Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bu akşam da mı yok?

Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok?

Ramo ne zaman başlayacak? Ramo bu akşam var mı, yeni bölüm (12. Bölüm) ne zaman? Corona virüsü nedeniyle Ramo bugünde mi yok? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu dizi Salı akşamları ekrana gelen corona virüsü salgını setine ara vermişti. İşte detaylar…

RAMO DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANACAK MI?

Ramo dizisinin bu akşam yayınlanması gereken yeni bölümü Show TV'nin yayın akışında bulunmuyor. Ramo dizisi yeni bölümü muhtemelen bu hafta yayınlanmayacak.

RAMO'NUN KONUSU

Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu BKM'nin Show TV için hazırladığı iddialı dizi 'Ramo' seyirciyi yıllarca unutamayacağı bir hikayeyle buluşturmaya geliyor. Dizide 'Ramo' karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli oyuncular yer alıyor. Çekimleri Adana'da gerçekleşen dizi, efendisine başkaldıran Ramo'nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmayı konu alıyor.

Haberin Devamı

RAMO OYUNCULARI

Ramo (Murat Yıldırım)

YAVUZ (Yiğit Özşener)

HASAN (İlker Aksum)

SİBEL (Esra Bilgiç)

FİDAN (İdil Fırat)

FATOŞ (Cemre Baysel)