Ömer Köse

Ömer Köse

Son dakika Ömer Köse haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ömer Köse ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ömer Köse haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Köse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer köse gelişmeleri de dahil olmak üzere 569 ömer köse haberi bulunmuştur. Tüm ömer köse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi!
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY terör örgütünün talimatları doğrultusunda kumpas davalarında rol oynadıkları iddiasıyla 63 Polis hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.
22.02.2022 Gündem
'Şikede kumpas' davasının firari sanığı Cemalettin Mutlu tutuklandı
'Şikede kumpas' davasının firari sanığı Cemalettin Mutlu tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında Eyüpsultan'daki bir gaybubet evinde yakalanan ve “Şikede kumpas” davasının firari sanığı olan Cemalettin Mutlu ile kardeşi Veli Mutlu tutuklandı.
18.09.2021 Gündem
Eski emniyet müdürünün eşi tutuklandı!
Eski emniyet müdürünün eşi tutuklandı! FETÖ davasında hükümlü bulunan eski emniyet müdürü Ömer Köse'nin eşi Semra Köse, "Terör örgütüne üye olma" suçundan tutuklandı.
27.08.2021 Gündem
Eski emniyet müdürünün eşi tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi
Eski emniyet müdürünün eşi tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi FETÖ davasında hükümlü bulunan eski emniyet müdürü Ömer Köse'nin eşi Semra Köse, savcılıkça "Terör örgütüne üye olma" suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
27.08.2021 Gündem
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı Yargıtay, "Tahşiyecilere kumpas" davasında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'ya FETÖ yöneticiliğinden verilen 18 yıl hapis cezasını onadı.
20.04.2021 Gündem
Selam Tevhid Kumpası davasında ceza yağdı!
Selam Tevhid Kumpası davasında ceza yağdı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Selam Tevhid kumpasına ilişkin elebaşı Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürlerinin aralarında bulunduğu 77 sanıkla ilgili mahkeme heyeti kararını açıkladı.
16.12.2020 Gündem
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor"
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor" FETÖ’nün en büyük siyasi kumpaslarından biri olan Selam-Tevhid soruşturmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonları yasadışı bir şekilde dinlenmişti. FETÖ'cüler davanın uzaması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
17.02.2020 Gündem
ABD Başkonsolosluk görevlisine FETÖ davası
ABD Başkonsolosluk görevlisine FETÖ davası ABD Başkonsolosluğu güvenlik şef yardımcısı Mete Cantürk, eşi ve kızı hakkında iddianame düzenlendi. Cantürk’ün çok sayıda FETÖ’cü ile irtibatı tespit edildi.
28.04.2019 Gündem
FETÖ'cü eski emniyet müdürlerine ceza yağdı!  Eşleri ve kardeşlerinin de...
FETÖ'cü eski emniyet müdürlerine ceza yağdı! Eşleri ve kardeşlerinin de... FETÖ'nün şifreli mesajlaşma programı ByLock'u kullandığı belirlenen ve 17-25 Aralık gibi kumpas soruşturmalarında görev alan FETÖ sanığı eski emniyet müdürlerinin eşleri ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 12 tutuklu sanığın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi.
8.04.2019 Gündem
FETÖ’cü Ataç gizli not kağıdını yuttu
FETÖ’cü Ataç gizli not kağıdını yuttu FETÖ’ye yönelik birçok davada sanık olan eski emniyet müdürü Ömer Köse ile eski emniyet amiri Gaffur Ataç’ın tutuklu bulundukları cezaevinde, avukatları ve yaptıkları telefon görüşmelerindeki davranış ve tutumlarıyla ilgili cezaevi yönetimi tarafından tutanak tutuldu.
20.02.2018 Gündem
Konsolosluk çalışanına elektronik kelepçe
Konsolosluk çalışanına elektronik kelepçe Hakkında FETÖ’den gözaltı kararı olmasına karşın teslim olmayan ABD konsolosluk görevlisi Nazmi Mete Cantürk’ün elektronik kelepçeyle ev hapsinde tutulduğu ortaya çıktı.
10.02.2018 Gündem
Talimatı Gülen verdi kumpası Ali Fuat Yılmazer yönetti
Talimatı Gülen verdi kumpası Ali Fuat Yılmazer yönetti FETÖ’nün Tahşiyeciler kumpasını nasıl tezgahladığı ile ilgili davanın gerekçeli kararında tüm detaylarıyla böyle anlatıldı.
29.09.2021 Gündem
'Huzurevinde FETÖ için para toplanıyor' diyence vali beni azarladı
'Huzurevinde FETÖ için para toplanıyor' diyence vali beni azarladı FETÖ'nün mülkiye yapılanması davasında tanık olarak dinlenen Halil Güneş “Vali Hüseyin Avni Mutlu, İzzet Baysal Huzurevi'ni ziyarete gelmişti. Ona, ‘Burada bizden para toplanıyor, cemaate gönderiliyor’ demiştim. ‘Sus, kes sesini’ deyip beni azarladı. Ben bu konuyla ilgili birçok kez farklı yerlere şikayette bulundum. Zaten bu meseleyle ilgili konuşanı gönderiyorlardı” dedi.
29.09.2021 Gündem
Başsavcı açıkladı: Gülen’in örgüte yazılı emri ele geçti
Başsavcı açıkladı: Gülen’in örgüte yazılı emri ele geçti FETÖ lideri Fetullah Gülen’in, 25 Nisan 2015’de örgüt üyeliğinden tutuklu 63 kişinin tahliyesi için eski hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e yazdığı ‘talimat yazısı’nın bulunduğu açıklandı. İstanbul Başsavcısı Fidan, “Terörist başı Fetullah Gülen’in örgüt mensuplarına verdiği en somut talimat belgesi ortaya çıktı” dedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşının imzalı talimatı ortaya çıktı!
FETÖ elebaşının imzalı talimatı ortaya çıktı! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, tutuklu örgütü üyelerinin tahliyesi için hakimlere talimat vermiş
29.09.2021 Gündem
İlk kumpas davasında müdürlere ceza yağdı
İlk kumpas davasında müdürlere ceza yağdı Gülen’i eleştiren ‘Tahşiyeciler grubu’ diye anılan dini bir cemaate yönelik kumpas kurarak operasyon yapıldığı iddiasıyla açılan davada kapatılan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca 31 yıl, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Yurt Atayün ise 25 ile 16 yıl hapis cezalarına mahkum edildi
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davasındaki kumpaslar gözler önüne serilecek
Ergenekon davasındaki kumpaslar gözler önüne serilecek Ergenekon davası yarın yeniden görülmeye başlanacak. Çağlayan’da yapılacak duruşmalarda FETÖ’cü hâkim, savcı ve polislerin sahte delillerle tezgâhladığı kumpaslar bir kez daha gözler önüne serilecek
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Terör müdürlerine kumpas iddianamesi
Terör müdürlerine kumpas iddianamesi Gazeteci Çağdaş Ulus’un tutuklanıp 9 ay cezaevinde kalmasına neden olan FETÖ tutuklusu eski terör müdürü Yurt Atayün, Ömer Köse ve 6 polis hakkında kumpas soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı
29.09.2021 Gündem
O hakimlerin cezası belli oldu!
O hakimlerin cezası belli oldu! FETÖ soruşturmalarındaki tutukluların tahliyesine karar veren hakimler Metin Özçelik ile Mustafa Başer'e 10'ar yıl hapis cezası verildi
29.09.2021 Gündem
Gizli hattan 5 bin görüşme
Gizli hattan 5 bin görüşme Eski Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le görüştüğü gizli hat deşifre oldu. Karaca’nın Amerika’dan aldığı hatla 2009-2014 yılları arasında Gülen’le 5 binden fazla görüşme yaptığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem
ByLock tespiti mahkemede
ByLock tespiti mahkemede “Tahşiyeciler”e kumpas kurdukları iddiasıyla yargılanan Hidayet Karaca, ‘ByLock’ kullandığı iddiası ile ilgili “Ben ByLock falan kullanmadım. İki yıldır cezaevinde yatıyorum” dedi.
29.09.2021 Gündem
Gani Müjde’nin kaleminden bir ilk!
Gani Müjde’nin kaleminden bir ilk! Türkiye MS Derneği ve ünlü yönetmen Gani Müjde, MS (Multipl Skleroz) hastalığını anlatmak için bir araya gelerek bir ilki gerçekleştirdi...
11.05.2016 Televizyon
Selam Tevhid’de kumpas davası başladı
Selam Tevhid’de kumpas davası başladı Gülen’in de aralarında bulunduğu 122 sanık hakkında açılan Selam Tevhid’de Kumpas davası başladı. Cumhurbaşkanı avukatı aracılığıyla davaya katılma talebinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink savcısı görevinden alındı
Hrant Dink savcısı görevinden alındı İstanbul Adliyesi’ndeki kritik görev değişikliğinde Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’ndan sorumlu Başsavcıvekili Orhan Kapıcı’nın yerine MİT TIR’ları soruşturmasını yürüten Başsavcıvekili İrfan Fidan terfi etti. Dink iddianamesini hazırlayan savcı Gökalp Kökçü ise Terör Büro’daki görevinden alındı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Köse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer köse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.