Yurt Atayün

Yurt Atayün

Son dakika Yurt Atayün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yurt Atayün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yurt Atayün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yurt Atayün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yurt atayün gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 yurt atayün haberi bulunmuştur. Tüm yurt atayün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi!
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY terör örgütünün talimatları doğrultusunda kumpas davalarında rol oynadıkları iddiasıyla 63 Polis hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.
22.02.2022 Gündem
Poyrazköy soruşturmasında flaş gelişme! 68 kişi hakkında iddianame
Poyrazköy soruşturmasında flaş gelişme! 68 kişi hakkında iddianame "Poyrazköy" davasında FETÖ kumpası olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturmada, aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 68 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de aralarında bulunduğu şüphelilerin çeşitli suçlardan cezalandırılması talep edildi.
25.05.2022 Gündem
'Şikede kumpas' davasının firari sanığı Cemalettin Mutlu tutuklandı
'Şikede kumpas' davasının firari sanığı Cemalettin Mutlu tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında Eyüpsultan'daki bir gaybubet evinde yakalanan ve “Şikede kumpas” davasının firari sanığı olan Cemalettin Mutlu ile kardeşi Veli Mutlu tutuklandı.
18.09.2021 Gündem
MİT Kumpası davasında gerekçeli karar açıklandı
MİT Kumpası davasında gerekçeli karar açıklandı FETÖ'nün 7 Şubat 2012'de MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerini ifadeye çağırmasına ilişkin 10 sanığın ağırlaştırılmış müebbet ve 5 sanığın 7,5 yıldan 8 yıl 4 aya kadar değişen hapis cezasına çarptırdığı 18 sanıklı MİT kumpası davasında mahkeme gerekçeli kararını açıkladı. Gerekçeli kararda, "7 Şubat aslında 15 Temmuz darbe kalkışmasına giden yolda örgütün bir güç denemesi ve gövde gösterisi mahiyetindedir" ifadeleri kullanıldı.
17.06.2021 Gündem
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı Yargıtay, "Tahşiyecilere kumpas" davasında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'ya FETÖ yöneticiliğinden verilen 18 yıl hapis cezasını onadı.
20.04.2021 Gündem
"7 Şubat MİT kumpası" davasında karar!
"7 Şubat MİT kumpası" davasında karar! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"na ilişkin 18 sanığın yargılandığı davada, 10 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.03.2021 Gündem
FETÖ'nün "MİT kumpası" davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün "MİT kumpası" davasında flaş gelişme! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne karşı açıktan giriştiği ilk operasyon olarak tanımlanan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerinin ifadeye çağrıldığı 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"na ilişkin 10'u tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, savcılık esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.
14.01.2021 Gündem
Selam Tevhid Kumpası davasında ceza yağdı!
Selam Tevhid Kumpası davasında ceza yağdı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Selam Tevhid kumpasına ilişkin elebaşı Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürlerinin aralarında bulunduğu 77 sanıkla ilgili mahkeme heyeti kararını açıkladı.
16.12.2020 Gündem
'MİT kumpası' davasında flaş gelişme!
'MİT kumpası' davasında flaş gelişme! İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ'nün 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpasına" ilişkin hazırlanan 14'ü tutuklu 34 sanıklı iddianameyi kabul etti. İddianamede arasında firari FETÖ elebaşı Gülen'in de olduğu 15 sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.
10.03.2020 Gündem
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor"
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor" FETÖ’nün en büyük siyasi kumpaslarından biri olan Selam-Tevhid soruşturmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonları yasadışı bir şekilde dinlenmişti. FETÖ'cüler davanın uzaması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
17.02.2020 Gündem
Erdoğan’ın ameliyata geç girmesi, kumpası bozdu
Erdoğan’ın ameliyata geç girmesi, kumpası bozdu MİT Müsteşarı Hakan Fidan dahil 5 MİT görevlisinin 7 Şubat 2012’de ifadeye çağrılmasına ilişkin FETÖ kumpasında soruşturma tamamladı. MİT görevlilerinin ifadeye çağrıldığı saatin dönemin Başbakanı Erdoğan’ın ameliyat saatine denk getirildiği, Erdoğan ameliyata geç girince kumpasın bozulduğu belirtildi.
15.02.2020 Gündem
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
FETÖ'nün "VIP" dinleme davasında ara karar
FETÖ'nün "VIP" dinleme davasında ara karar Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla aralarında eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 210 sanığın yargılandığı "VIP dinleme" davasında, ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutukluların mevcut durumunun devamına hükmetti.
4.09.2019 Gündem
ABD Başkonsolosluk görevlisine FETÖ davası
ABD Başkonsolosluk görevlisine FETÖ davası ABD Başkonsolosluğu güvenlik şef yardımcısı Mete Cantürk, eşi ve kızı hakkında iddianame düzenlendi. Cantürk’ün çok sayıda FETÖ’cü ile irtibatı tespit edildi.
28.04.2019 Gündem
VIP dinleme davasında cezalar belli oldu!
VIP dinleme davasında cezalar belli oldu! Ankara'da FETÖ/PDY'nin, siyasetçi, sanatçı, iş adamı, bürokrat ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi usulsüz bir şekilde dinledikleri gerekçesiyle 30'u tutuklu 210 sanığın yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu sanıklardan 155'inin, 'silahlı terör örgütü yönetici veya üyeliği, 'casusluk', 'resmi belgede sahtecilik', 'haberleşmenin gizliliğini ihlal' ve 'dolandırıcılık' suçlarından cezalandırılmaları istendi.
14.03.2019 Gündem
Hüseyin Kaplan için istenen ceza belli oldu!
Hüseyin Kaplan için istenen ceza belli oldu! Kaplan'ın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapisle ezalandırılması talep edildi.
8.01.2019 Gündem
MİT kumpasında terör amirine tutuklama
MİT kumpasında terör amirine tutuklama FETÖ’nün ‘7 Şubat MİT kumpası’na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında dönemin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü büro amir yardımcısı Ayhan Albayrak tutuklandı
30.08.2018 Gündem
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında tutuklama
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında tutuklama Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), "7 Şubat MİT kumpası"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan dönemin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Büro Amir Yardımcısı Ayhan Albayrak, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini engellemeye teşebbüs etmek" suçundan tutuklandı.
30.08.2018 Gündem
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında 8 şüpheli tutuklandı
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında 8 şüpheli tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), "7 Şubat MİT kumpası"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edilen, eski emniyet müdürlerinin de aralarında olduğu 8 şüphelinin, ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs'' ve ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçlarından tutuklanmalarına karar verildi.
19.07.2018 Gündem
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında tutuklama talebi
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında tutuklama talebi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "7 Şubat MİT kumpası"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, eski emniyet müdürlerinin de aralarında olduğu 8 şüpheli ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs'' suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.
19.07.2018 Gündem
MİT kumpası soruşturmasında flaş gelişme
MİT kumpası soruşturmasında flaş gelişme FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası"na yönelik soruşturma kapsamında, 24 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
12.07.2018 Gündem
FETÖ’cülerin mekanı: CAFE 46
FETÖ’cülerin mekanı: CAFE 46 Firari FETÖ’cülerin ABD’deki yeni buluşma mekanını VATAN ortaya çıkardı. New Jersey eyaletinde geçen yıl açılan ‘Cafe 46’ ABD’ye yerleşen firarilerin uğrak mekanı oldu
16.06.2018 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'den FETÖ'nün seçmen ayağı çıkışı
MHP Lideri Bahçeli'den FETÖ'nün seçmen ayağı çıkışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "FETÖ'nün seçmen ayağını diri tutmak ve belirlenmiş adaylara yönlendirmek amacıyla hangi çalışmalar, hangi sinsi faaliyetler yapılıyor? FETÖ ile mücadeleyi savsaklamak, sulandırmak, söndürmek amacıyla gizli bir faaliyet olduğuyla ilgili biz milletimizi uyarıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
6.05.2018 Siyaset
Konsolosluk çalışanına elektronik kelepçe
Konsolosluk çalışanına elektronik kelepçe Hakkında FETÖ’den gözaltı kararı olmasına karşın teslim olmayan ABD konsolosluk görevlisi Nazmi Mete Cantürk’ün elektronik kelepçeyle ev hapsinde tutulduğu ortaya çıktı.
10.02.2018 Gündem
Talimatı Gülen verdi kumpası Ali Fuat Yılmazer yönetti
Talimatı Gülen verdi kumpası Ali Fuat Yılmazer yönetti FETÖ’nün Tahşiyeciler kumpasını nasıl tezgahladığı ile ilgili davanın gerekçeli kararında tüm detaylarıyla böyle anlatıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yurt Atayün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yurt atayün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.