Hidayet Karaca

Hidayet Karaca

Son dakika Hidayet karaca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hidayet karaca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hidayet karaca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hidayet Karaca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hidayet karaca gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 hidayet karaca haberi bulunmuştur. Tüm hidayet karaca haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstinaf 'Futbolda Şike Kumpası' davasında verilen cezaları onadı
İstinaf 'Futbolda Şike Kumpası' davasında verilen cezaları onadı İstinaf, FETÖnün "Futbolda şike kumpası" davasında yerel mahkemenin verdiği değişen oranlardaki hapis cezasını onadı. 
29.04.2022 Gündem
İşte 'Futbolda Şike Kumpası' davasında gerekçeli karar
İşte 'Futbolda Şike Kumpası' davasında gerekçeli karar 'Futbolda şike kumpası' davasında mahkeme 88 sanığa verdiği hükmün gerekçesini açıkladı.
7.09.2021 Fenerbahçe
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! İstanbul'da FETÖ'nün Bylock, Ablalar ve Eğitim Kurumları soruşturmaları kapsamında gizlenen firari 9 şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda arama yapıldı. Yapılan aramalarda örgüt lideri Fetullah Gülen'e ait çok sayıda yeni kayda alınan, örgüt mensuplarını motive etmek amacıyla konuşmalarının ve örgütle mücadele eden kamu görevlilerine yönelik "Beddua" videoları ve ses kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı.
18.06.2021 Gündem
Futbolda Şike Kumpası davasında karar çıktı! Hidayet Karaca'ya 1406 yıl hapis cezası...
Futbolda Şike Kumpası davasında karar çıktı! Hidayet Karaca'ya 1406 yıl hapis cezası... Son dakika haberine göre; FETÖ'nün "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle Hidayet Karaca "gizliliği ihlal", "belgede sahtecilik" ve "iftira" suçlarından 1406 yıl hapisle cezalandırıldı.
4.06.2021 Gündem
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı Yargıtay, "Tahşiyecilere kumpas" davasında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'ya FETÖ yöneticiliğinden verilen 18 yıl hapis cezasını onadı.
20.04.2021 Gündem
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu
Aralarında FETÖ ve PKK yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin malvarlıkları donduruldu Aralarında FETÖ ve PKK terör örgütlerinin elebaşları ile sözde üst düzey yöneticilerinin yer aldığı 377 kişinin Türkiye'deki malvarlıkları donduruldu.
7.04.2021 Siyaset
Yargıtay, eski AYM üyesi Erdal Tercan'a verilen cezayı onadı
Yargıtay, eski AYM üyesi Erdal Tercan'a verilen cezayı onadı Yargıtay Ceza Genel Kurulu, eski Anayasa Mahkemesi üyesi Erdal Tercan'a FETÖ üyeliğinden verilen 10 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasını onadı.
20.03.2021 Gündem
İstinaf Mahkemesi'nden FETÖ'nün çatı davası ile ilgili flaş karar!
İstinaf Mahkemesi'nden FETÖ'nün çatı davası ile ilgili flaş karar! İstinaf, 75 sanıklı "FETÖ çatı davası"nda 4 sanığın ağırlaştırılmış müebbet, 3 sanığın 10 yıl 6'şar ay hapse çarptırılmasını hukuka uygun buldu.
6.11.2020 Gündem
Gözaltına alınan Ali Tezel konuştu ve eski eşini suçladı!
Gözaltına alınan Ali Tezel konuştu ve eski eşini suçladı! FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, sorgusunun ardından aynı gün serbest bırakıldı. Tezel, “Eşim şikâyette bulunmuş. İhbar öç alma amaçlıdır” dedi.
14.01.2020 Gündem
Faruk İlk'in kızı itirafçı oldu: Babam beyin takımındaydı
Faruk İlk'in kızı itirafçı oldu: Babam beyin takımındaydı FETÖ’ye ait Samanyolu TV’nin Genel Müdür Yardımcısı Faruk İlk’in doktor kızı Selma Eryılmaz itirafçı oldu. Eryılmaz "Babam FETÖ elebaşının eski arkadaşı. Örgütün beyin takımındaydı" dedi.
15.08.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 100 binin üstündeki soruşturmada açılan davalarda örgütün taktikleri, çeşitli sahtekarlık yöntemleri ve yasalara uygun olmayan çalışmaları ortaya çıkarıldı. FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılıkları, Türkiye genelinde iki yıl içerisinde darbe girişimi ve örgüte yönelik 100 binin üzerinde soruşturma başlattı.Soruşturmaların yanı sıra açılan davalardaki yargılamalarda, örgütün ilginç taktikleri ve gerçek yüzü deşifre edildi.
11.07.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası yeniden başladı
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası yeniden başladı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
18.06.2019 Gündem
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Erdal Tercan'a 10 yıl hapis
Erdal Tercan'a 10 yıl hapis Eski Anayasa Mahkemesi Üyesi Erdal Tercan, FETÖ üyeliğinden 10 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
4.04.2019 Gündem
Alparslan Altan'a FETÖ'den 11 yıl 3 ay hapis cezası!
Alparslan Altan'a FETÖ'den 11 yıl 3 ay hapis cezası! Eski Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Alparslan Altan, FETÖ üyeliğinden 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
6.03.2019 Gündem
FETÖ çatı davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ çatı davasında gerekçeli karar açıklandı FETÖ/PDY çatı davasının gerekçeli kararında örgütün nihai amacının cemaat zümre egemenliğine dayalı teokratik totaliter rejim kurmak olduğu belirtildi. FETÖ/PDY çatı davası gerekçeli kararında 17/25 Aralık'ta hükümetin istifasını sağlamaya yönelik eylemlerin anayasayı ihlal suçu oluşturduğu kaydedildi
16.01.2019 Gündem
FETÖ elebaşının tutuklanma korkusu 17-25 Aralık'tan önce başlamış
FETÖ elebaşının tutuklanma korkusu 17-25 Aralık'tan önce başlamış Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in 17-25 Aralık sürecinden önce örgütün tüm bölge ve il imamları ile üst düzey mensuplarının katılımıyla yapılan toplantıya "Devlet yöneticilerinin dön çağrıları sahte, inanılmaması gerekir, gelirsem beni tutuklayacaklar." şeklinde notlar gönderdiği ortaya çıktı.
18.10.2018 Gündem
İtirafçı anlattı: 'Artık suyunu en çok Arif Erdem içiyordu'
İtirafçı anlattı: 'Artık suyunu en çok Arif Erdem içiyordu' İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmada etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan eski polis, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki malikaneye görevlendirilmesi ve orada yaşadıklarını paylaştı.
3.07.2018 Gündem
FETÖ çatı davasında karar açıklandı
FETÖ çatı davasında karar açıklandı 15 Temmuz darbe girişimi öncesi açılan 75 sanıklı FETÖ çatı davasında kararını açıklayan mahkeme, eski Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın da arasında bulunduğu 4 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.
8.06.2018 Gündem
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
8.01.2018 Süper Lig
Talimatı Gülen verdi kumpası Ali Fuat Yılmazer yönetti
Talimatı Gülen verdi kumpası Ali Fuat Yılmazer yönetti FETÖ’nün Tahşiyeciler kumpasını nasıl tezgahladığı ile ilgili davanın gerekçeli kararında tüm detaylarıyla böyle anlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Tahşiye kumpası: Eve polisler bomba koymuş
Tahşiye kumpası: Eve polisler bomba koymuş FETÖ’nün ‘Tahşiyeciler’e kumpas kurduğu iddiasıyla açılan davanın gerekçeli kararından: Polis gözetiminde Taşhiyecilerin sohbet evini bombalar konmuş... Adeta erketeye yatılmış...
29.09.2021 Gündem
Başsavcı açıkladı: Gülen’in örgüte yazılı emri ele geçti
Başsavcı açıkladı: Gülen’in örgüte yazılı emri ele geçti FETÖ lideri Fetullah Gülen’in, 25 Nisan 2015’de örgüt üyeliğinden tutuklu 63 kişinin tahliyesi için eski hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e yazdığı ‘talimat yazısı’nın bulunduğu açıklandı. İstanbul Başsavcısı Fidan, “Terörist başı Fetullah Gülen’in örgüt mensuplarına verdiği en somut talimat belgesi ortaya çıktı” dedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşının imzalı talimatı ortaya çıktı!
FETÖ elebaşının imzalı talimatı ortaya çıktı! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, tutuklu örgütü üyelerinin tahliyesi için hakimlere talimat vermiş
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hidayet Karaca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hidayet karaca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.