Şike

Şike

Son dakika şike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şike gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.475 şike haberi bulunmuştur. Tüm şike haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Ekrem Açıkel neden yok, nerede? Ekrem Açıkel neden haber sunmuyor 2023, ayrıldı mı?
Ekrem Açıkel neden yok, nerede? Ekrem Açıkel neden haber sunmuyor 2023, ayrıldı mı? Ekrem Açıkel TGRT haberi bıraktı mı, TGRT Haber Ekrem Açıkel neden yok? TGRT ekranlarında değişim yaşandı. Kanalın ana haber bültenini sunan Ekrem Açıkel, ekrandan çekildiğini duyurdu.
1.02.2023 Televizyon
Dünya Gazeteciler günü mesajı ve anlamlı sözleri! 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları
Dünya Gazeteciler günü mesajı ve anlamlı sözleri! 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi, neden kutlanıyor? 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları 21 Dünya Gazeteciler Günü nedir, ne zaman ilan edildi? Gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü bugün kutlanıyor. Biz de bugüne özel 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlama mesajları ve kutlama sözlerini bir araya getirdik.
21.10.2022 Gündem
KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi
KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi GSB yurt başvuruları başladı. Üniversite öğrencileri kazandıkları şehirlerde KYK yurtlarında kalabilmek için başvuru yapıyor. Kredi Yurtlar Kurumu tarafından alınmaya başlanan yurt başvurularının ne zaman biteceği ve sonuçların ne zaman açıklanacağı öğrencilerin merak ettiği soruların başında geliyor. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi
24.08.2022 Eğitim
KYK yurt, burs ve kredi başvuruları ne zaman başlıyor? 2022-2023 KYK yurt başvuru tarihi açıklandı mı, KYK yurdunda kalmanın şartları nelerdir?
KYK yurt, burs ve kredi başvuruları ne zaman başlıyor? 2022-2023 KYK yurt başvuru tarihi açıklandı mı, KYK yurdunda kalmanın şartları nelerdir? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt, burs ve kredi başvuru tarihleri sorgulanmaya başlandı. YKS tercih sonuçlarının ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başlayacak üniversite öğrencileri, KYK tarafından yapılacak kredi, burs ve yurt açıklamasını bekliyor. Peki, KYK yurt, burs ve kredi başvuruları ne zaman başlıyor? 2022-2023 KYK yurt başvuru tarihi açıklandı mı, KYK yurdunda kalmanın şartları nelerdir?
16.08.2022 Eğitim
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı
'Futbolda Şike' kumpası davasında son soruşturmanın açılması kararı Bakırköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi, Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın suç duyurusu üzerine, FETÖ'nün "futbolda şike" kumpasında ismi geçen 38 eski savcı ve hakim hakkında son soruşturmanın açılmasına karar verdi.
8.08.2022 Gündem
Aykut Kocaman açtı ağzını yumdu gözünü! 'İnsanın hayallerini çalan..."
Aykut Kocaman açtı ağzını yumdu gözünü! 'İnsanın hayallerini çalan..." '3 Temmuz' süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman "Bu günleri gördüğüm, kulüp üzerinde bir leke kalmadığı için kişisel olarak son derece mutluyum" ifadelerini kullandı.
3.07.2022 Süper Lig
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi!
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi! 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlıyor! Dünyanın en eski Spor organizasyonu olarak bilinen ve UNESCO Somut Olmayan Kültür Mirasları Listesi'nde de bulunan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kıyasıya rekabetin yaşanacağı mücadelelere sahne olacak. Müsabakalar için nefesler tutulurken güreş meraklıları Kırkpınar Güreşleri’nin ne zaman, hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? Kaç pehlivan katılacak? 2022 Kırkpınar Güreşleri nerede? İşte tüm detaylar…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Rıza Çalımbay'dan flaş Galatasaray açıklaması! 'Mümkün değil'
Rıza Çalımbay'dan flaş Galatasaray açıklaması! 'Mümkün değil' Galatasaray'ın eski kalecilerinden Hayrettin Demirbaş'a yanıt veren Rıza Çalımbay "Benim takım kaptanı olduğum Beşiktaş'ta çıkacak biri öyle bir şey diyecek... Öyle bir şeye ihtiyacımız yok zaten" ifadelerini kullandı.
3.05.2022 Sivas Spor
İstinaf 'Futbolda Şike Kumpası' davasında verilen cezaları onadı
İstinaf 'Futbolda Şike Kumpası' davasında verilen cezaları onadı İstinaf, FETÖnün "Futbolda şike kumpası" davasında yerel mahkemenin verdiği değişen oranlardaki hapis cezasını onadı. 
29.04.2022 Gündem
Fenerbahçe'den TFF ve Trabzonspor'a tepki!
Fenerbahçe'den TFF ve Trabzonspor'a tepki! Fenerbahçe Kulübü, 2010-2011 yılı şampiyonluğuyla ilgili bir açıklama yaparak Trabzonspor ve Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tepki gösterdi.
28.04.2022 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan rekor tazminat davası!
Aziz Yıldırım'dan rekor tazminat davası! Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, haksız tutukluluk talebiyle rekor bir tazminat davası açtı.
11.03.2022 Fenerbahçe
'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım'
'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım' 2011 Süper Kupa Finali'nin oynanması talebine sıcak baktıklarını belirten Nihat Özdemir " Yönetim kurulu toplantısında oyumu bu yönde kullanacağım" ifadelerini kullandı.
3.01.2022 Şampiy10
Futbolda Şike soruşturmasıyla ilgili flaş gelişme! O polis yakalandı
Futbolda Şike soruşturmasıyla ilgili flaş gelişme! O polis yakalandı Kayseri'de polis ekipleri tarafından 2011 yılında 'Futbolda Şike' soruşturmasını başlatan raporu kaleme alan ve hakkında 'FETÖ/PDY terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek', 'Resmi Belgede Sahtecilik' suçlarından yakalama kararı bulunan ihraç polis memuru yakalandı.
30.12.2021 Gündem
Fenerbahçe'den Türkiye Futbol Federasyonu’na Süper Kupa başvurusu! Beşiktaş ile...
Fenerbahçe'den Türkiye Futbol Federasyonu’na Süper Kupa başvurusu! Beşiktaş ile... Fenerbahçe Spor Kulübü, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin futbolda şike davası kapsamında Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşları hakkındaki beraat kararını onamasının ardından TFF'ye 2011 Süper Kupa maçının oynanması için başvurdu.
30.12.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...'
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...' Dün Yargıtay 5. Ceza Dairesinden beraatleri onanan Aziz Yıldırım ve dava arkadaşlarından flaş bir açıklama geldi.
28.12.2021 Fenerbahçe
3 Temmuz davasında karar çıktı! Yargıtay resmen onadı
3 Temmuz davasında karar çıktı! Yargıtay resmen onadı Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu '3 Temmuz davasıyla' ilgili bir açıklama yayımladı.
27.12.2021 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin borcu!
İşte Fenerbahçe'nin borcu! Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında sarı lacivertli kulübün ve bağlı ortaklıklarının toplam borcunun 5 milyar 420 milyon TL olduğunu açıklandı.
6.11.2021 Fenerbahçe
FETÖ'nün ‘futbolda şike’ kumpasında flaş gelişme
FETÖ'nün ‘futbolda şike’ kumpasında flaş gelişme Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ "futbolda şike" kumpasında yer aldıkları gerekçesiyle aralarında Fikret Seçen, Mehmet Berk ve Zekeriya Öz'ün de bulunduğu 38 eski savcı ve hakim hakkında iddianame düzenlendi.
5.11.2021 Gündem
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajları! Dünya gazeteciler günü nedir-nasıl ortaya çıktı? Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili sözler…
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajları! Dünya gazeteciler günü nedir-nasıl ortaya çıktı? Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili sözler… Gazeteciler, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyor. Gazetecilik mesleğini icra edenlerin gününü kutlamak ve onurlandırmak Dünya Gazeteciler Günü mesajları araştırılıyor. Peki, Dünya Gazeteciler Günü nedir? İşte 21 Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili mesajlar ve sözler…
21.10.2021 Gündem
İrfan Can Eğribayat açıkladı: Zeminle alakalı
İrfan Can Eğribayat açıkladı: Zeminle alakalı Galatasaray maçında yediği hatalı golle şimşekleri üzerine çeken İrfan Can Eğribayat "Zeminle alakalı olabiliyor, tam ben çıkaracakken çizgiyi geçiyor" dedi.
28.09.2021 Rizespor
KYK sonuçları açıklandı mı? Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç sorgulama ekranı!
KYK sonuçları açıklandı mı? Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuç sorgulama ekranı! KYK yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sonuçları, başka şehirde üniversite kazanan adaylar tarafından sorgulanıyor. KYK yurt başvuruları hafta sonu sona erdi. KYK yurt başvurularının sona ermesiyle YURTKUR’un sayfası sık sık ziyaret ediliyor. Peki, Yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır, yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?
14.09.2021 Eğitim
İşte 'Futbolda Şike Kumpası' davasında gerekçeli karar
İşte 'Futbolda Şike Kumpası' davasında gerekçeli karar 'Futbolda şike kumpası' davasında mahkeme 88 sanığa verdiği hükmün gerekçesini açıkladı.
7.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Şike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.