Ali Fuat Yılmazer

Ali Fuat Yılmazer

Son dakika Ali Fuat Yılmazer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Fuat Yılmazer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Fuat Yılmazer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Fuat Yılmazer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali fuat yılmazer gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 ali fuat yılmazer haberi bulunmuştur. Tüm ali fuat yılmazer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın FETÖ açıklamaları delil sayıldı
Hrant Dink’i öldüren Ogün Samast’ın FETÖ açıklamaları delil sayıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast’ın tahliyesinin ardından, “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek” suçundan iddianame düzenlenmesi zamanaşımı gibi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Adalet Bakanı Tunç da bir soru üzerine “Son iddianamenin süreciyle ilgili olarak da aslında kamuoyunun bilmediği bazı hususlar var” dedi. Dink’in katili Ogün Samast hakkında hazırlanan yeni iddianamede, daha önce verdiği ifadeleri aleyhine delil olarak yer aldı. Savcılığa göre; Samast, FETÖ’nün emniyetteki üst düzey isimleri olan Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer’in cinayetin arkasında olduklarını biliyordu.
21.11.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi İstinaf Mahkemesi, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinde ihmali olan kamu görevlileriyle ilgili 11'i tutuklu 61 sanık hakkında yapılan istinaf başvurularını karara bağladı. Üst mahkeme, mahkumiyet kararlarını ve bazı sanıkların beraatini hukuka uygun buldu.
5.05.2022 Gündem
FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında sanıklara ceza yağdı
FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında sanıklara ceza yağdı Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internette yayınlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. 120 sanıktan 44’ü hakkında 6 yıl 3 aydan 92 yıl 10 aya kadar hapis cezası verildi. Aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 46 sanığın dosyası ayrıldı. 3 sanığın dosyası tefrik edilirken, 2 sanık hakkında da ölüm nedeniyle düşme kararı verildi.
27.04.2022 Gündem
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi!
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY terör örgütünün talimatları doğrultusunda kumpas davalarında rol oynadıkları iddiasıyla 63 Polis hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.
22.02.2022 Gündem
Poyrazköy soruşturmasında flaş gelişme! 68 kişi hakkında iddianame
Poyrazköy soruşturmasında flaş gelişme! 68 kişi hakkında iddianame "Poyrazköy" davasında FETÖ kumpası olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturmada, aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 68 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de aralarında bulunduğu şüphelilerin çeşitli suçlardan cezalandırılması talep edildi.
25.05.2022 Gündem
Gürkan Türkoğlu yakalandı! FETÖ ile DHKP-C bağı...
Gürkan Türkoğlu yakalandı! FETÖ ile DHKP-C bağı... FETÖ üyesi istihbaratçı polislerin, terör örgütü DHKP-C ile yaptığı ‘oyunda’ rol alan Gürkan Türkoğlu, 3 gün önce İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda yakalandı. Türkoğlu sorguda konuşursa FETÖ ile DHKP-C arasındaki bağın detayları ortaya çıkacak.
18.10.2021 Yaşam
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 76 sanığın yargılandığı davayla ilgili gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "FETÖ, cinayeti tasarlayıp adım adım yürürlüğe koyup gerçekleştirdi" denildi. FETÖ elebaşı Gülen dahil 11 firari sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
14.07.2021 Gündem
MİT Kumpası davasında gerekçeli karar açıklandı
MİT Kumpası davasında gerekçeli karar açıklandı FETÖ'nün 7 Şubat 2012'de MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerini ifadeye çağırmasına ilişkin 10 sanığın ağırlaştırılmış müebbet ve 5 sanığın 7,5 yıldan 8 yıl 4 aya kadar değişen hapis cezasına çarptırdığı 18 sanıklı MİT kumpası davasında mahkeme gerekçeli kararını açıkladı. Gerekçeli kararda, "7 Şubat aslında 15 Temmuz darbe kalkışmasına giden yolda örgütün bir güç denemesi ve gövde gösterisi mahiyetindedir" ifadeleri kullanıldı.
17.06.2021 Gündem
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı Yargıtay, "Tahşiyecilere kumpas" davasında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'ya FETÖ yöneticiliğinden verilen 18 yıl hapis cezasını onadı.
20.04.2021 Gündem
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastıyla ilgili ‘kamu görevlileri’ davasında kararını açıklayan mahkeme, cinayetin FETÖ’nün talimatlarıyla işlendiğine kanaat getirdi. Cinayetin ‘baron’larından eski istihbaratçılar Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Diğer ‘baron’lar FETÖ elebaşı Gülen ve Zekeriya Öz’le birlikte 13 firarinin dosyalarını ayıran mahkeme, ‘piyon’lar tetikçi Ogün Samast ile Tuncay Uzundal, Zeynel Abidin Yavuz, Erhan Tuncel, Yasin Hayal, Ersin Yolcu, Ahmet İskender hakkında FETÖ üyesi olmaktan suç duyurusu yaptı.
27.03.2021 Gündem
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan'ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılmasina karar verildi.
26.03.2021 Gündem
"7 Şubat MİT kumpası" davasında karar!
"7 Şubat MİT kumpası" davasında karar! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"na ilişkin 18 sanığın yargılandığı davada, 10 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.03.2021 Gündem
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci…
Hrant Dink kimdir? Hrant Dink 14. yılında anılıyor! Hrant Dink’in ölümü ve dava süreci… Gazeteci Hrant Dink, 14 yıl önce bugün yayın yönetmeni olduğu Agos gazetesinin önünde Ogün Samast tarafından öldürüldü. Anma etkinliği bu yıl pandemi nedeniyle çevrimiçi yapılacak. Hrant Dink kimdir?
19.01.2021 Gündem
FETÖ'nün "MİT kumpası" davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün "MİT kumpası" davasında flaş gelişme! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne karşı açıktan giriştiği ilk operasyon olarak tanımlanan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerinin ifadeye çağrıldığı 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"na ilişkin 10'u tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, savcılık esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.
14.01.2021 Gündem
Deniz Baykal'a kurulan kaset kumpasıyla ilgili flaş detaylar!
Deniz Baykal'a kurulan kaset kumpasıyla ilgili flaş detaylar! Deniz Baykal ile bazı MHP’lilere kaset kumpası davasında savcılık mütalaasını mahkemeye sunarken FETÖ’nün ‘dinleme ve gizli kameralı’ tuzağı tüm detaylarıyla anlatıldı. Hedefteki kişilerin kilitleri fotoğraflanıp ya İstihbarat’ta görevli polislere ya da çilingirlere açtırılıyordu. Baykal’ın evine de önce dinleme için ‘böcek’ yerleştirildi, sonra gizli kamera sistemi kuruldu. 30 Nisan 2010’da istenilen görüntüler elde edildikten sonra aynı gün kamera söküldü.
7.01.2021 Gündem
Selam Tevhid Kumpası davasında ceza yağdı!
Selam Tevhid Kumpası davasında ceza yağdı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Selam Tevhid kumpasına ilişkin elebaşı Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürlerinin aralarında bulunduğu 77 sanıkla ilgili mahkeme heyeti kararını açıkladı.
16.12.2020 Gündem
Ergenekon operasyonuna zemin hazırlandı! Ercan Gün...
Ergenekon operasyonuna zemin hazırlandı! Ercan Gün... Dink cinayetine ilişkin davada, savcılık tarafından hazırlanan esas hakkındaki mütalaada, eski FOX TV Haber Müdürü tutuklu sanık Ercan Gün'ün, cinayetin faili Ogün Samast'ın gözaltına alındığı gün elinde Türk bayrağı verilerek çekilen görüntülerini 1 Şubat 2007'de yayınlayarak cinayetin arkasında ulusalcılar olduğu algısı yaratarak Ergenekon operasyonlarına zemin oluşturduğu vurgulandı. Mütalaada, ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen Ercan Gün'ün, FETÖ'nün amaçları doğrultusunda Ogün Samast'ın Samsun İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünde çekilen görüntülerini yayınlayarak FETÖ'nün cinayet üzerindeki amacını gerçekleştirmeye çalıştığı kaydedildi.
15.12.2020 Gündem
FETÖ'nün e-postaları deşifre edildi! 'Esma, Tuğba' ve 'Cennete bilet'
FETÖ'nün e-postaları deşifre edildi! 'Esma, Tuğba' ve 'Cennete bilet' FETÖ'nün mali ayağına operasyon düzenleyen emniyet birimleri, örgütün internet üzerinden yaptığı yazışmaları ele geçirdi.
10.12.2020 Gündem
Hrant Dink Davası'nda 4 sanık için karar verildi!
Hrant Dink Davası'nda 4 sanık için karar verildi! Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı 76 sanıklı davada, tutuklu sanıklar Ali Fuat Yılmazer, Ramazan Akyürek, Muharrem Demirkale ve Ercan Gün'ün tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma, 7-8-9 Temmuz tarihlerinde görülmek üzere ertelendi.
12.05.2020 Gündem
'MİT kumpası' davasında flaş gelişme!
'MİT kumpası' davasında flaş gelişme! İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ'nün 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpasına" ilişkin hazırlanan 14'ü tutuklu 34 sanıklı iddianameyi kabul etti. İddianamede arasında firari FETÖ elebaşı Gülen'in de olduğu 15 sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.
10.03.2020 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Her şey değişecek...
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Her şey değişecek... FETÖ elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmanın üzerinin örtülmesini talep ettiği ortaya çıktı. Bu önemli bilgi, FETÖ’nün Elazığ avukatlar sorumlusu Abdullah Önder’in, Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadesinde yer aldı.
26.02.2020 Gündem
"Hrant Dink’in resmini gösterip öldür dediler"
"Hrant Dink’in resmini gösterip öldür dediler" Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 76 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tanıklık yapan Kürşat Yılmaz, ‘Bana Hrant Dink'in resmini gösterdiler, 'bunu öldür' dediler’ dedi.
21.02.2020 Yaşam
Erdoğan’ın ameliyata geç girmesi, kumpası bozdu
Erdoğan’ın ameliyata geç girmesi, kumpası bozdu MİT Müsteşarı Hakan Fidan dahil 5 MİT görevlisinin 7 Şubat 2012’de ifadeye çağrılmasına ilişkin FETÖ kumpasında soruşturma tamamladı. MİT görevlilerinin ifadeye çağrıldığı saatin dönemin Başbakanı Erdoğan’ın ameliyat saatine denk getirildiği, Erdoğan ameliyata geç girince kumpasın bozulduğu belirtildi.
15.02.2020 Gündem
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Fuat Yılmazer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali fuat yılmazer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.