Olivia Munn

Olivia Munn

Son dakika Olivia Munn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olivia Munn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olivia Munn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olivia Munn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olivia munn gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 olivia munn haberi bulunmuştur. Tüm olivia munn haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şaşırtan itiraf
Şaşırtan itiraf Olivia Munn, hayalini kurduğu bir düğünün olmadığını söyledi
5.05.2020 Magazin
2018 yılının en yeni çifti! Romantik bir gece...
2018 yılının en yeni çifti! Romantik bir gece... Eşi Anna Faris'ten kısa süre önce ayrılan ABD'li oyuncu Chris Pratt ile güzel oyuncu Olivia Munn'ın yeni bir ilişkiye başladığı konuşuluyor.
25.01.2018 Magazin
Bu sefer Dustin Hoffman'a taciz suçlaması
Bu sefer Dustin Hoffman'a taciz suçlaması Hollywood'un ünlü yapımcılarından Harvey Weinstein ve Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey'ye yöneltilen taciz suçlamalarının ardından bu sefer oyuncu Dustin Hoffman'a da benzer suçlamalar yöneltildi.
2.11.2017 Dünya
Set arasında köpek gezdirdi!
Set arasında köpek gezdirdi! Güzel oyuncu Olivia Munn, Kanada'nın Burnaby kentinde objektiflere takıldı.
14.08.2017 Magazin
Doğum gününde çılgın parti!
Doğum gününde çılgın parti! 37 yaşına giren Olivia Munn, doğum gününü kız arakdaşlarıyla kutlamayı tercih etti.
9.07.2017 Magazin
Aaron Rogers ile Olivia Munn'dan sürpriz karar!
Aaron Rogers ile Olivia Munn'dan sürpriz karar! Green Bay Packers takımının oyun kurucusu Aaron Rodgers ile beyaz perdenin yıldızlarından Olivia Munn, geçtiğimiz hafta evlilik için ilk adımı attı.
2.02.2017 Magazin
Sinema severler müjde
Sinema severler müjde Bu hafta vizyona giren filmler arasında "X-men: Kıyamet", "İyi Adamlar" ve "Başımın Belası" öne çıkan yapımlar.
20.05.2016 Kültür Sanat
2016’nın en seksileri!
2016’nın en seksileri! Dünyanın en seksi ve beğenilen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ‘’En Seksiler 2016’’ listesini açıkladı.
26.03.2016 Arşiv
İğrenç başladı!
İğrenç başladı! Attack The Show'un seksi sunucusu önce mide bulandırdı, sonra hayranlarının gönlünü aldı
1.11.2008 Magazin
Olivia Munn
Olivia Munn 'Complex' için özel pozlar verdi
9.02.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Olivia Munn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olivia munn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.