Olga Kurylenko

Olga Kurylenko

Son dakika Olga Kurylenko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Olga Kurylenko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Olga Kurylenko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olga Kurylenko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olga kurylenko gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 olga kurylenko haberi bulunmuştur. Tüm olga kurylenko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Darko Peric kimdir? Atatürk dizisine katılan La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
Darko Peric kimdir? Atatürk dizisine katılan La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Disney Plus yapımı Atatürk dizisine La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric dahil oldu. Peki, Darko Peric kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
23.08.2022 Televizyon
Corona virüse yakalanan Idris Elba'dan haber var
Corona virüse yakalanan Idris Elba'dan haber var Corona virüs testi pozitif çıkan ünlü oyuncu Idris Elba hastalığı yendiğini duyurdu.
2.04.2020 Magazin
Bond kızı Olga Kurylenko, Corona virüsü deneyimini anlattı
Bond kızı Olga Kurylenko, Corona virüsü deneyimini anlattı Rol aldığı James Bond filmi Quantum of Solace ile kariyerinde yükselişe geçen eski model yeni oyuncu Olga Kurylenko yaşadığı deneyimi Instagram sayfasından anlattı.
17.03.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Olga Kurylenko'da corona virüs tespit edildi!
Ünlü oyuncu Olga Kurylenko'da corona virüs tespit edildi! 'James Bond' filmiyle tanıdığımız ünlü oyuncu Olga Kurylenko, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
16.03.2020 Magazin
8 yeni film vizyona giriyor!
8 yeni film vizyona giriyor! Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 8 film vizyona girecek.
4.10.2018 Kültür Sanat
Bond güzelliği
Bond güzelliği 007 James Bond filmlerindeki en çekici kadınlardan biri olan Olga Kurylenko, St Tropez tatilinden fotoğrafralarını sosyal medya hesabından paylaştı.
5.07.2017 Magazin
Yıllara meydan okuyor
Yıllara meydan okuyor Giorgio Armani’nin İlkbahar/ Yaz 2017 koleksiyonunun tanıtıldığı özel defile beyazperdenin ünlü yıldızlarını da bir araya getirdi.
25.01.2017 Magazin
52 yaşındaki güzel: Monica Bellucci
52 yaşındaki güzel: Monica Bellucci Dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Monica Bellucci, 52 yaşında olmasına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi.
25.01.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün yıldızlar partisine damga vurdu!
Tuba Büyüküstün yıldızlar partisine damga vurdu! Tuba Büyüküstün, tanıtım yüzü olduğu Schaffhausen saat markasının İsviçre’nin Cenevre şehrinde verdiği özel partiye katıldı.
19.01.2017 Magazin
İronik bir kara mizah
İronik bir kara mizah Bu hafta vizyona giren yapımlar arasında “Mükemmel Bir Gün” ve animasyon türündeki “Kung Fu Panda 3” öne çıkan filmler arasında.
18.03.2016 Arşiv
‘Russel abi, Yılmaz ise gerçek bir baba’
‘Russel abi, Yılmaz ise gerçek bir baba’ Russel Crowe, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği, ‘Son Umut’ filminde rol aldığı Olga Kurylenko, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’la TV8’de ‘Son Umut Özel’ isimli programda Acun Ilıcalı’nın konuğu oldu...
25.12.2014 Magazin
Russell Crowe anlattı Cem Yılmaz koparttı
Russell Crowe anlattı Cem Yılmaz koparttı Acun Ilıcalı sahibi olduğu TV8 kanalında Russell Crowe, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Olga Kurylenko'yu aynı masada biraraya getirdi.
25.12.2014 Sinema-Dizi
'Türkçeyi öğrenene kadar..."
'Türkçeyi öğrenene kadar..." Olga Kurylenko'dan şaşırtan itiraf...
25.12.2014 Magazin
Russell Crowe Acun'un 'korsan' programında
Russell Crowe Acun'un 'korsan' programında Son Umut filminin başrol oyuncuları Russell Crowe, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Olga Kurylenko Çarşamba günü TV8 ekranlarında bir araya gelecek...
24.12.2014 Magazin
‘Falcı değilim ancak...'
‘Falcı değilim ancak...' Eşi Yılmaz Erdoğan'ın "Son Umut" filmindeki rol arkadaşı Olga Kurylenko'ya fal baktığı iddia edilen Belçim Bilgin "Hayatımda fal bakmadım...
12.12.2014 Magazin
Son Umut filmi çok yakında vizyonda!
Son Umut filmi çok yakında vizyonda! Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın da yer aldığı Son Umut filminin galası İstanbul'da yapıldı. Son Umut filmi için heyecan dorukta. İşte basın toplantısından detaylar..
6.12.2014 Magazin
‘İlk defa bir rol için yüzsüzlük yaptım’
‘İlk defa bir rol için yüzsüzlük yaptım’ ‘Son Umut’un yönetmeni Russell Crowe, “Cem’i ikna zor oldu, yemek ısmarlarken çok para harcadım” derken, filmdeki rolüyle AACTA’ya aday olan Yılmaz Erdoğan ise “İlk defa bir rol için yüzsüzlük yaptım” diye samimi konuştu
5.12.2014 Magazin
Acun'dan çok konuşulacak hamle!
Acun'dan çok konuşulacak hamle! Her şey kanalı için...
5.12.2014 Magazin
Acun Ilıcalı'dan bir bomba daha
Acun Ilıcalı'dan bir bomba daha Acun Ilıcalı televizyon dünyasındaki transferlere devam ediyor. Genç yaşta kanal patronu olan Acun Ilıcalı program ve dizilerden sonra şimdi sinemadaki transferlerle adından söz ettiriyor. İşte Acun Ilıcalı'nın son hamlesi...
5.12.2014 Magazin
Russell Crowe'dan tepki çeken afiş
Russell Crowe'dan tepki çeken afiş 'The Water Diviner' yani Türkiye'deki ismiyle “Son Umut” filminin afişi dikkat çekti.
4.12.2014 Magazin
Hayde’den esinlendiler!
Hayde’den esinlendiler! Başrollerini Russell Crowe, Olga Kurylenko’nun paylaştığı; Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ın da rol aldığı ‘The Water Diviner’ adlı filmini 26 Aralık’ta seyirciyle buluşacak...
20.10.2014 Magazin
Cem Yılmaz Russell Crowe'a bıçak dayadı.İşte ilk fragman
Cem Yılmaz Russell Crowe'a bıçak dayadı.İşte ilk fragman Cem Yılmaz, Russell Crowe ve Yılmaz Erdoğan’ın filminden ilk görüntüler internete düştü. The Water Diviner film fragmanı izlemenme rekoru kırıyor
2.10.2014 Arşiv
Russell Crowe'dan Cem Yılmaz'a şok tweet
17.09.2014 Magazin
Cem'le Russell Cannes‘da buluştu
Cem'le Russell Cannes‘da buluştu Russell Crowe'un yönetmenliğini yaptığı The Water Dviner filmi Cannes'da görücüye çıktı
19.05.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Olga Kurylenko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olga kurylenko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.