Olağanüstü

Olağanüstü

Son dakika olağanüstü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olağanüstü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını olağanüstü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Olağanüstü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan olağanüstü gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.713 olağanüstü haberi bulunmuştur. Tüm olağanüstü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müsavat Dervişoğlu kimdir? İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında, nereli?
Müsavat Dervişoğlu kimdir? İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında, nereli? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görevden ayrılmasının ardından İYİ Parti, yeni Genel Başkanı seçimi için 5'inci Olağanüstü Genel Kurulu'na gitti. 4 adaylı geçen seçimi Müsavat Dervişoğlu kazandı. "Müsavat Dervişoğlu kimdir? İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında, nereli?"
28.04.2024 Gündem
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Dervişoğlu oldu
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Dervişoğlu oldu İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı başkanlık seçiminin üçüncü turunda 611 delegenin oyunu alan Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı oldu.
27.04.2024 Gündem
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu?
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu? Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek’in adaylık açıklamasının ardından seçim tarihi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise başkanlık seçimleri için alternatif adaylar olup olmadığını sorguluyor. Peki, Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman?
27.04.2024 Şampiy10
‘Ruhsal yaralar uyuyunca geçiyor’ dedi ve uyardı! ‘Sorunlarla yüzleşmek, duyguları fark etmek ve kabul etmek önemli!
‘Ruhsal yaralar uyuyunca geçiyor’ dedi ve uyardı! ‘Sorunlarla yüzleşmek, duyguları fark etmek ve kabul etmek önemli! Gün içinde yaşadığınız stres, öfke veya üzüntüyü uyuyarak mı atlatıyorsunuz? Uzmanlar ‘Uyuyunca geçer" demek yerine, hayatınızın kontrolünü elinize almanızı öneriyor. Klinik Psikolog Burcu Amrağ, “Beynimiz, ruhsal yaraları iyileştirmek ve olumsuz deneyimleri işlemek için olağanüstü kapasiteye sahip” diyerek asıl sorunların uyanık olduğumuzda da karşımızda durduğunu hatırlatarak duygusal rahatsızlık hissettiğimizde veya stres altındayken, uyku gibi kaçış stratejileri yerine, daha sağlıklı baş etme yöntemlerine başvurmanın öneminin altını çizdi ve bu yöntemleri sıraladı.
20.04.2024 Yaşam
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı Avrupa Birliği ilişkilerdeki uzun duraklamanın ardından Türkiye'ye sıcak bir mesaj gönderirken, Avrupa medyası da Türkiye'nin 'kilit bir aktör' olduğunu yazdı. Euractiv'in ulaştığı AB'li kaynaklar ise Brüksel'de devam eden görüşmeler sırasında Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türkiye'ye "somut" bir şeyler sunulması için baskı yaptığını yazdı.
18.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
İYİ Parti itiraz etmişti! YSK'dan Ordu kararı
İYİ Parti itiraz etmişti! YSK'dan Ordu kararı Yüksek Seçim Kurulu, İYİ Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebiyle ilgili kararını açıkladı. YSK, İYİ Parti'nin itirazını reddetti.
12.04.2024 Gündem
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı – Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 İddaa
YSK’da itiraz süreci sona erdi!
YSK’da itiraz süreci sona erdi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası İl Seçim Kurullarından çıkan kararlara karşı yapılan olağan itirazların sona erdiğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım İYİ Parti'de genel başkan adaylığını açıklayan TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Hangi aday kazanırsa kazansın kaybeden İYİ Parti olmayacak" dedi.
9.04.2024 Gündem
Yüksek Seçim Kurulu'ndan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Yüksek Seçim Kurulu'ndan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Meral Akşener, makam odasını boşalttı!
Meral Akşener, makam odasını boşalttı! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Nisan'daki seçimli olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklamasının ardından parti genel merkezindeki makam odasını boşalttı. Görevliler, Akşener'in odasındaki eşyalarını toplayıp, araçla evine götürdü.
8.04.2024 Vatan TV
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024 Futbol
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç bu kez Halil Umut Meler'e sert çıktı: Bitirecek cesareti yoktu
Ali Koç bu kez Halil Umut Meler'e sert çıktı: Bitirecek cesareti yoktu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda İngiliz basınından The Athletic'e konuştu. Ali Koç; "Saha içinde ve dışında Fenerbahçe'ye karşı haksızlık, ayrımcılık çok uzun zamandır devam ediyor ve öyle ya da böyle buna bir son verilmeli." dedi.
5.04.2024 Fenerbahçe
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu
İYİ Parti'de olağanüstü kongre tarihi belli oldu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti’nin olağanüstü kongresinin 27 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleştirileceğini açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Misli'de günün şampiyon tercihleri
Misli'de günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
3.04.2024 İddaa
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıp Süper Lig'de yarışa devam kararı alan Fenerbahçe, milli ara öncesi formda gözüken Adana Demirspor'u Kadıköy'de konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
3.04.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Olağanüstü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki olağanüstü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.