Oğuz Haksever

Oğuz Haksever

Son dakika Oğuz Haksever haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oğuz Haksever ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oğuz Haksever haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğuz Haksever

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğuz haksever gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 oğuz haksever haberi bulunmuştur. Tüm oğuz haksever haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimler dikkat çekecek!
Ünlü isimler dikkat çekecek! “İklim değişikliğinin denizlere etkisi ve denizcilik sektörü” başlıklı İklim Değişikliği Kurultayı’nda tehlikenin boyutları her yönüyle 13 Kasım 2019 Çarşamba günü İstanbul’da ele alınacak.
7.11.2019 Kültür Sanat
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan önemli açıklamalar
İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan önemli açıklamalar İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, millet bahçeleriyle ilgili bilgi vererek, "Ataköy'deki Baruthane yeri vardı. TOKİ'den devr aldık. Bir ay içerisinde milletin kullanımına açık hale gelecek" dedi. Uysal, ''Yerel seçimde aday olacak mısınız?'' sorusuna ise '''Bir görevi ısrarla hiç talep etmedim. Görev verilirse en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız'' yanıtını verdi.
18.10.2018 Gündem
İlber Ortaylı: 'Küstahlık, orada kalsa yağmalanırdı'
İlber Ortaylı: 'Küstahlık, orada kalsa yağmalanırdı' Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed’in sosyal medyada Fahreddin Paşa’yı ‘hırsız’ olarak gösteren paylaşımına bir tepki de Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan geldi. Ortaylı, 'Bilgisizlikten gelen bir küstahlık. Kutsal emanetler orada kalsaydı, İngilizler tarafından yağmalanacaktı' diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin kimdir?
Sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin kimdir? Ünlü sosyolog ve siyaset bilimci Prof. Dr. Şerif Mardin hayatını kaybetti. İşte Şerif Mardin'in hayatı hakkında bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı'nın 3. yılına özel açıklamalar
Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı'nın 3. yılına özel açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de 3. yılı tamamlaması nedeniyle NTV, TRT ve diğer kanalların ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı
28.08.2017 Siyaset
İkiz şehitlerin babası konuştu, Erdoğan gözyaşlarına boğuldu
İkiz şehitlerin babası konuştu, Erdoğan gözyaşlarına boğuldu 15 Temmuz şehitleri anma programında konuşan ikiz şehitlerin babası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gözyaşlarına boğdu.
29.09.2021 Gündem
‘Eskimeyen gerçek dost’
‘Eskimeyen gerçek dost’ Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen Çekmeköy 2023 Sosyal Farkındalık Ödül töreninde, sanat ve medya dünyası bir araya geldi
6.04.2017 Magazin
Erdoğan'dan referandum anketi açıklaması
Erdoğan'dan referandum anketi açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV - Star TV ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı. Referanduma sayılı günler kala anketlerdeki son durum hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Her geçen gün 'evet' tırmanıyor. İnanıyorum ki bu hafta çok daha belirleyici olacak. Son iki hafta 'evet' tırmanışını daha artırarak devam edecektir." dedi.
5.04.2017 Siyaset
Kahramanlar için söylediler!
Kahramanlar için söylediler! 15 Temmuz darbe girişimi gecesi hayatlarını kaybeden 'demokrasi kahramanları' için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bir anma programı yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Muharrem Usta, Aziz Yıldırım'a cevap verdi!
Muharrem Usta, Aziz Yıldırım'a cevap verdi! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Usta, şike davasıyla ilgili olarak, kişilerin ses tapelerini reddetmediklerini ifade etti.
24.09.2021 Trabzonspor
Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a olay sözler!
Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a olay sözler! Fatih Altaylı'dan, gündeme dair ezber bozan ve ses getirecek açıklamalar!
24.09.2021 Galatasaray
Diyanet İşleri Başkanı: FETÖ 3 açığımızı kullandı
Diyanet İşleri Başkanı: FETÖ 3 açığımızı kullandı Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez , NTV canlı yayınında Oğuz Haksever'in soruları yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Muharrem Usta NTV'ye çıkıyor!
Muharrem Usta NTV'ye çıkıyor! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, NTV'de Oğuz Haksever'in konuğu olacak.
25.08.2016 Trabzonspor
Galatasaray'dan flaş karar!
Galatasaray'dan flaş karar! Galatasaray Kulübü dün gece NTV ve NTVSpor'da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu'nun yaptığı açıklamalar nedeniyle flaş bir karar aldı.
24.09.2021 Galatasaray
Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a jet yanıt!
Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a jet yanıt! Trabzonspor Kulübü, Aziz Yıldırım'ın canlı yayında söylediği sözlerin ardından zehir zemberek bir açıklama yayınladı.
25.08.2016 Trabzonspor
Aziz Yıldırım: 1998 yılında FETÖ benden yardım istedi
Aziz Yıldırım: 1998 yılında FETÖ benden yardım istedi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu NTV, NTVSpor ve Star'ın ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı.
25.08.2016 Fenerbahçe
Kılıçdaroğlu: Arkadaşlarıma müdahale etmedim
Kılıçdaroğlu: Arkadaşlarıma müdahale etmedim CHP lideri Kılıçdaroğlu, dokunulmazlık oylaması sırasında partisinin milletvekillerine müdahale ettiği iddialarını yalanladı. NTV'ye konuşan Kılıçdaroğlu, dokunulmazlığının kalkması durumunda AYM'ye başvurmayacağını belirtti. Kılıçdaroğlu, erken seçim olasılığı için ise "Biz her koşulda hazırız" ifadesini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Yalçın Akdoğan'dan  flaş açıklama!
Yalçın Akdoğan'dan flaş açıklama! Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, NTV canlı yayınında, Oğuz Haksever'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
Mevlüt Çavuşoğlu: Bizim de sabrımız sınırsız değil
Mevlüt Çavuşoğlu: Bizim de sabrımız sınırsız değil NTV'de soruları yanıtlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Rusya, uçağın düşürülmesinden sonra her fırsatı değerlendirmek istiyor...
29.09.2021 Gündem
'Anayasanın ilk 4 maddesi tartışma konusu olamaz'
'Anayasanın ilk 4 maddesi tartışma konusu olamaz' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Anayasanın ilk 4 maddesi bizim açımızdan tartışma konusu olmaz. Çünkü ’Kurucu iradenin iradesinin yansıdığı maddeler’ diye kabul ediyoruz biz onları. Laiklik ilkesi elbette yani Türkiye Cumhuriyeti evet demokratik, laik, sosyal hukuk devletidir. Bu zaten benim gördüğüm kadarıyla bütün siyasi partilerin de bir anlamda ortak hedefi, ortak amacı gibi görülüyor. Burada da bir sorunumuz yok" dedi.
29.09.2021 Gündem
Ali Babacan'dan flaş açıklamalar
Ali Babacan'dan flaş açıklamalar Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ali Babacan, Ankara'da Doğuş Yayın Grubu (DYG) Ekonomi Grup Başkanı Servet Yıldırım'ın sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu koalisyon görüşmelerini değerlendirdi
Davutoğlu koalisyon görüşmelerini değerlendirdi Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmelerinin ardından ilk turun değerlendirmesini yaptı
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan o sözlere sinirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan o sözlere sinirlendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında Oğuz Haksever'in HDP ile ilgili sözlerine sinirlendi.
26.05.2015 Haber
Diyanet İşleri Başkanı'na uçak tahsis edilecek
Diyanet İşleri Başkanı'na uçak tahsis edilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oğuz Haksever ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğuz haksever haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.