Öğle Arası

Öğle Arası

Son dakika öğle arası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğle arası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğle arası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğle Arası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğle arası gelişmeleri de dahil olmak üzere 552 öğle arası haberi bulunmuştur. Tüm öğle arası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı?
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı? 1 Nisan noterler açık mı, yarın (1 Nisan’da) noterler kapalı mı, tatil mi? 31 Mart 2024 yerel seçimin sona ermesiyle 1 Nisan Pazartesi günü noterleri çalışma durumu sorgulanmaya başlandı. Araç, konut alış satışı, tasdikleme gibi işlemleri olan kişiler seçimin ertesi günü olan 1 Nisan’da noterler açık mı? Sorusuna yanıt arıyor.
31.03.2024 Gündem
Okul çevresindeki market açılışında pamuk şeker yiyen 11 öğrenci hastanelik oldu
Okul çevresindeki market açılışında pamuk şeker yiyen 11 öğrenci hastanelik oldu Amasya'da, bir marketin açılışında aldıkları pamuk şekeri yedikten sonra rahatsızlanan 11 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
23.02.2024 Gündem
Kamu çalışanlarının mesai saatleri değişti! Valilik duyurdu
Kamu çalışanlarının mesai saatleri değişti! Valilik duyurdu Bilecik Valiliği’nce alınan karar doğrultusunda yeni mesai saati uygulamasına geçiliyor.
12.12.2023 Gündem
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenecek Yıldızlar ve Gençler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek. Üç gün sürecek yarışmada; 450 civarında sporcu yarışacak. Sporcular Samsun İlkadım Okçuluk tesislerinde 18 metreye oklarını atarak sıralama ve eleme atışlarını tamamlayacaktır. Müsabakaya yurdun dört bir yanındaki Geleneksel Okçuluk kulüpleri ve ferdi sporcular katılacak.
24.11.2023 Diğer Sporlar
Okullarda öğle arası kalkıyor mu? Okullarda öğle arası kaç dakika?
Okullarda öğle arası kalkıyor mu? Okullarda öğle arası kaç dakika? Okullar 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başladı. Normal şartlarda sabahçı öğrenciler 07:30 -08:00 arasında ders başı yaparken öğlenci öğrenciler ise 12:30-13:30 arası ders başı yapıyor. Öğrenciler ilgilendiren ”öğle arası kalkıyor” iddiaları sonrası veliler ve öğrenciler “Okullarda öğle arası kalkıyor mu?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
5.10.2023 Eğitim
26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı?
26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? Pazartesi tapu daireleri açık m, bayramda tapu daireleri çalışacak mı? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlükleri'nde işleri olanlar Kurban Bayramı nedeniyle, tapu dairelerinin açık olup olmadığını sorguluyor. Kamu bünyesinde hizmet veren kurumların izin günleri ve resmi tatilleri önceden bellidir. Peki, 26 Haziran tapu açık mı, Arefe günü tapu dairesi açık mı? Bayramda tapu daireleri kapalı mı?
24.06.2023 Gündem
Samsun'da yapılacak olan puta hedef dağılımları ve programı açıklandı
Samsun'da yapılacak olan puta hedef dağılımları ve programı açıklandı Samsun'da 17-19 Mart tarihleri Büyükler Salon Türkiye Şampiyonası puta hedef dağılımları yapıldı.
16.03.2023 Şampiy10
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 81 ilde eş zamanlı uygulanacak
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 81 ilde eş zamanlı uygulanacak İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığına bağlı personelin katılımı ile 81 ilde eş zamanlı olarak Asayiş, Çocuk, Narkotik, TEM ve KOM birimlerinden oluşturulan karma ekipleri ile bugünden itibaren beş (5) gün boyunca Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri Denetim Uygulaması yapılacak.
12.09.2022 Gündem
Emekli polis, eski sevgilisini vurup intihar etti! "Kadın 'ölmek istemiyorum' diye bağırıyordu"
Emekli polis, eski sevgilisini vurup intihar etti! "Kadın 'ölmek istemiyorum' diye bağırıyordu" Pendik’te emekli polis memuru, eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadını sokak ortasında silahla 2 el ateş ederek yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, emekli polis memuru evinde intihar etti. Kadını aracı ile hastaneye götüren Cemil Aydoğmuş, "Kadının bağırma sesleri geldi. Dışarı çıktık, kadın koşarak bize doğru geliyordu. Omuzundan ve kalçasından vurulmuştu. 'Ölmek istemiyorum' diye bağırıyordu." dedi.
2.06.2022 Yaşam
Asansörde maske takmayan zabıt katibi hakimle tartıştı, açığa alındı
Asansörde maske takmayan zabıt katibi hakimle tartıştı, açığa alındı Ankara Adliyesi'nde zabıt katibi Hasan B.Y., asansöre maskesiz binmesi nedeniyle tartıştığı hakim Adnan C.'nin şikayeti üzerine Adalet Komisyonu'nca başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındı.
8.04.2022 Yaşam
'Dersinden kaldığım hocayı paket ediyorum' videosu tepki çekmişti! Gerçek ortaya çıktı
'Dersinden kaldığım hocayı paket ediyorum' videosu tepki çekmişti! Gerçek ortaya çıktı Sosyal medyada “Dersinden kaldığım hocayı paket ediyorum” yazısı ile paylaşılan ve büyük tepki toplayan görüntüler ile ilgili Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, görüntülerdeki kişinin öğretmen olmadığı duyuruldu.
29.03.2022 Yaşam
Sağlık ocakları pazar günü açık mı? Aile Sağlık Merkezi çalışma saatleri nedir, Aile hekimliği hafta sonu çalışıyor mu?
Sağlık ocakları pazar günü açık mı? Aile Sağlık Merkezi çalışma saatleri nedir, Aile hekimliği hafta sonu çalışıyor mu? Sağlık ocağı hizmetlerinden faydalanmak isteyenler hafta sonu aile hekimliklerinin çalışıp çalışmadığını Aile Sağlık Merkezlerinin açık olup olmadığını sorguluyor. Ufak sağlık sorunları, ilaç yazdırma ve ya da aşı uygulamaları gibi durumlar kolaylıkla Sağlık Ocaklarında hallediliyor. Peki, aile hekimliği hafta sonu açık mı, sağlık ocağı cumartesi Pazar çalışıyor mu? İşte Sağlık ocakları çalışma saatleri…
22.01.2022 Gündem
Dersler 30 dakika mı olacak, ders saatleri azalacak mı?
Dersler 30 dakika mı olacak, ders saatleri azalacak mı? Sosyal medya üzerinden yayılan bir yazıda derslerin kısalacağı, 30 dakika olacağı ifadesine yer verilince veliler ve öğrenciler söz konusu yazının doğruluğunu teyit etmeye başladı. Arama motorları aracılığıyla “Dersler 30 dakika mı olacak, ders saatleri azalacak mı?” sorularına yanıt aranıyor.
11.09.2021 Gündem
Vergi dairesi cumartesi açık mı? Vergi daireleri hafta sonu açık mı? Vergi dairesi çalışma saatleri
Vergi dairesi cumartesi açık mı? Vergi daireleri hafta sonu açık mı? Vergi dairesi çalışma saatleri Vergi dairesi hafta sonu açık mı, cumartesi Pazar vergi daireleri çalışıyor mu? Vergi dairelerine gidecek olan vatandaşlar işlerini halletmeden önce vergi dairelerinin açık olup olmadığını sorguluyor. İşte vergi dairesi çalışma saatleri...
11.09.2021 Gündem
Liselerde hangi dersler yüz yüze olacak? Liselerde sınavlar ne zaman? Okullar ne zaman kapanacak?
Liselerde hangi dersler yüz yüze olacak? Liselerde sınavlar ne zaman? Okullar ne zaman kapanacak? MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü okullarda haziran ayında gerçekleştirilecek uzaktan ve yüz yüze eğitim ile sınav uygulamalarına ilişkin yazı yayımladı. Peki, Liselerde hangi dersler yüz yüze olacak? Liselerde sınavlar ne zaman? Okullar ne zaman kapanacak? İşte haziran ayı normalleşme takvimine göre okullarda yürütülecek eğitim faaliyetleri ile ilgili detaylar...
2.06.2021 Eğitim
Okullar kaç gün olacak, haftada 5 gün mü? İlkokul, ortaokul ve liselerde kaç gün okula gidilecek?
Okullar kaç gün olacak, haftada 5 gün mü? İlkokul, ortaokul ve liselerde kaç gün okula gidilecek? Okullar kaç gün açık olacak? ilkokul, ortaokulların ve liselerde okullar haftada 5 gün mü olacak? 2 Mart Salı itibarıyla ülke genelinde yüz yüze eğitimin ilk aşaması başladı. Düşük ve orta riskli olarak tanımlanan illerde, tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, ortaokullarda ve liselerde yüz yüze eğitim geçildi. Peki, Okullar kaç gün, haftada 5 gün mü olacak? Okullar haftada kaç gün ve hangi günler açılacak, ilkokul, ortaokul ve liselerde okula kaç gün gidilecek 2021?
3.03.2021 Eğitim
Liselerde yüz yüze eğitim ve ders saatleri detayları! Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerdeki liselerde yüz yüze eğitim nasıl olacak, kaç gün, kaç saat?
Liselerde yüz yüze eğitim ve ders saatleri detayları! Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerdeki liselerde yüz yüze eğitim nasıl olacak, kaç gün, kaç saat? MEB liselerde yüz yüze eğitim ve sınav uygulamalarının detaylarını belirledi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), meslek liselerinde bir günde en fazla 10, diğer ortaöğretim kurumlarında ise 8 ders saati yüz yüze eğitim yapılmasına karar verdi. Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerde yüz yüze eğitim kaç gün, kaç saat olacak? Liselerde yüz yüze eğitim ve ders saatleri…
3.03.2021 Eğitim
İlkokullarda yüz yüze eğitim nasıl olacak? İlkokulda dersler kaç dakika, hangi dersler yüz yüze? İlkokul yüz yüze eğitim ders programı ve ders saatleri
İlkokullarda yüz yüze eğitim nasıl olacak? İlkokulda dersler kaç dakika, hangi dersler yüz yüze? İlkokul yüz yüze eğitim ders programı ve ders saatleri MEB tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen yazıyla ilkokul ve ortaokul kurumlarındaki yüz yüze eğitim ile ilgili detaylar belli oldu. 81 ilin valiliğine gönderilen yazıya göre, düşük ve orta riskli illerde bulunan ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıflarında Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, yabancı dil ile din kültürü ve ahlak bilgisi dersleri yüz yüze eğitimle yapılacak. Ders saati ise 30 dakika olacak. Peki, İlkokullarda yüz yüze eğitim nasıl olacak? İlkokulda dersler kaç dakika olacak? İlkokul yüz yüze eğitim ders programı ve ders saatleri…
3.03.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimde hangi dersler var? ilkokul ve ortaokullarda hangi dersler yüz yüze olacak? İşte yüz yüze eğitim ders saatleri ve programı…
Yüz yüze eğitimde hangi dersler var? ilkokul ve ortaokullarda hangi dersler yüz yüze olacak? İşte yüz yüze eğitim ders saatleri ve programı… Yüz yüze eğitimde hangi dersler olacak? Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğü hangi derslerin yüz yüze eğitimle verileceğini açıkladı. Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni normalleşme süreciyle illerin risk durumuna göre okullar açıldı. Risk haritasına göre Ankara gibi orta riskli (sarı) kategoride yer alan diğer illerdeki tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, ortaokullarda ve liselerde, yüz yüze eğitim başladı. Peki, Hangi dersler yüz yüze olacak? Yüz yüze eğitimde hangi dersler var?
3.03.2021 Eğitim
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC! Bankalar resmen açıkladı, değişti...
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC! Bankalar resmen açıkladı, değişti... Bankalar tek tek açıkladı. Yeni yıl ile birlikte yeni dönem başlıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC,İş Bankası, QNB Finansbank, ING Bank, TEB gibi çok sayıda banka yeni çalışma saatlerini duyurdu. Bazıları başladı, bazıları ise pazartesi başlıyor. İşte bankaların yeni çalışma saatleri...
16.01.2021 Ekonomi
Kırklareli'de vaka sayısı artıyor! Yeni kararlar alındı, artık...
Kırklareli'de vaka sayısı artıyor! Yeni kararlar alındı, artık... Kırklareli'de korona virüs vaka sayılarının artması üzerine valilik tarafından yeni kararlar alındı. Kamu kurumlarının çalışma saatlerine yeni düzenleme getirildi. Covid-19 vakası ya da temaslısı bulunan apartmanlarda apartman yönetimi tarafından bina girişlerine de uyarı yazısı asılacak.
11.11.2020 Gündem
Okullar ne zaman açılacak? 5 Ekim'de hangi okullar açılacak? MEB'in açıklaması
Okullar ne zaman açılacak? 5 Ekim'de hangi okullar açılacak? MEB'in açıklaması Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okulların açılacağı tarih ile ilgili açıklama yaptı. Corona virüs salgınının ilk ortaya çıktığı anda atılan ilk adımlardan biri de okullarda eğitim ve öğretime ara verilmesi olmuştu. Eylül ayında 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul öncesi ve ilkokul 1 sınıflarda eğitim başlamıştı. Milyonlarca öğrenci yeni eğitim ve öğretim yılı ile birlikte 'Okullar ne zaman açılacak?' sorusuna cevap arıyordu. Okulların açılacağı tarih ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'dan açıklama geldi. Peki, Okullar ne zaman açılacak? 5 Ekim'de hangi okullar açılacak? Okullar 5 Ekim'de mi açılacak? İşte okullar ile ilgili MEB açıklaması...
3.10.2020 Eğitim
Dudak dolgusunda merak edilenler
Dudak dolgusunda merak edilenler Doğal olarak ince dudaklı olduğunu düşünen herkes yaptırabiliyor. Dolgun dudaklar herkesin bildiği gibi yüz güzelliğini etkileyen önemli bir unsurdur. Tarih boyunca dolgun dudak her zaman çekici bulunmuştur. Bunun için eski aktrislere bakmak bile yeterli.
10.09.2020 Sağlık
YKS puan hesaplama – YKS puan hesaplama – TYT AYT puan hesaplama (YKS sayısal, EA, sözel puan ve başarı sıralaması hesaplama )
YKS puan hesaplama – YKS puan hesaplama – TYT AYT puan hesaplama (YKS sayısal, EA, sözel puan ve başarı sıralaması hesaplama ) YKS puan hesaplama hakkında araştırmalar başladı. 2020 YKS puan hesaplaması nasıl yapılır? yapılır sorusu, şimdiden en çok araştırılan konular arasına girdi. Corona virüsü gölgesinde adaylara bu yıla özel baraj puanı ve sınav süresi hakkı tanındı. Peki, YKS puan hesaplama nasıl yapılıyor? İşte YKS puan hesaplama ve YKS TYT AYT puan hesaplama ile YKS başarı sıralaması hesaplama hakkında merak edilenler...
26.06.2020 Eğitim
Hafta sonu nüfus müdürlükleri açık mı? ÖSYM'den nüfus müdürlükleri açıklaması!
Hafta sonu nüfus müdürlükleri açık mı? ÖSYM'den nüfus müdürlükleri açıklaması! Nüfus Müdürlükleri hafta sonu, bayramlarda ve resmi tatillerde hizmet vermiyor. ÖSYM sınav tarihlerinde, yeni kimlik kartları ya da bazı başvuruların yoğun olduğu dönemlerde hafta sonu nöbetçi olarak çalışıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) da, 14 Haziran Pazar günü yapılacak 2020 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (MSÜ) girecek adaylar için sınav günü açık tutulacak il ve ilçe nüfus müdürlüklerini açıkladı.
12.06.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Öğle Arası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğle arası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.