Gazete Vatan Logo

Sağlık ocakları pazar günü açık mı? Aile Sağlık Merkezi çalışma saatleri nedir, Aile hekimliği hafta sonu çalışıyor mu?

Sağlık ocağı hizmetlerinden faydalanmak isteyenler hafta sonu aile hekimliklerinin çalışıp çalışmadığını Aile Sağlık Merkezlerinin açık olup olmadığını sorguluyor. Ufak sağlık sorunları, ilaç yazdırma ve ya da aşı uygulamaları gibi durumlar kolaylıkla Sağlık Ocaklarında hallediliyor. Peki, aile hekimliği hafta sonu açık mı, sağlık ocağı cumartesi Pazar çalışıyor mu? İşte Sağlık ocakları çalışma saatleri…

Sağlık ocakları pazar günü açık mı? Aile Sağlık Merkezi çalışma saatleri nedir, Aile hekimliği hafta sonu çalışıyor mu?

Sağlık konusunda vatandaşın ilk danıştığı yer olan sağlık ocakları, ikamete yakın kuruşlar olarak ufak bir tıbbi sorunda vatandaşın uğrak yeri oluyor. Mahalle, köy, idari birimlerdeki vatandaşlar için sağlık hizmeti veren sağlık ocaklarının hafta sonu açık olup olmadığı araştırılıyor. Peki, Sağlık ocağı hafta sonu açık mı? Aile hekimi hafta sonu çalışıyor mu? İşte Aile Sağlık Merkezi çalışma saatleri!

SAĞLIK OCAĞI HAFTA SONU AÇIK MI?

Sağlık ocakları hafta sonu günleri yani Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır.

Çalışma saatleri koronavirüs vaka artışı ve vaka düşüşü ile illere göre değişebilir. Mutlaka bulunduğunuz ilin İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını takip edin.

AİLE SAĞLIK MERKEZİ ÇALIŞMA SATLERİ 2022

Yurt genelinde sağlık ocakları 08:00'de açılıyor, 17:00'de ise kapanıyor. Sağlık ocaklarında öğle tatili arası saat 12:00 ile 13:00 arasındadır ve bu saat aralığında sağlık ocaklarında hizmet verilmez.

Hafta içi: 08:00- 17:00

Öğle arası: 12:00- 13:00

Hafta sonu: Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır.

Haberin Devamı