Ogan Şenyolcu

Ogan Şenyolcu

Son dakika Ogan Şenyolcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ogan Şenyolcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ogan Şenyolcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ogan Şenyolcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ogan şenyolcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 ogan şenyolcu haberi bulunmuştur. Tüm ogan şenyolcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alişan'ın eski nişanlısı hakkında ilk kez konuştu!
Alişan'ın eski nişanlısı hakkında ilk kez konuştu! Oyuncu Buse Varol, teve2'deki '2. Sayfa'da eşi Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol için ilk kez konuştu.
16.08.2018 Magazin
'Sebepsiz yere ayrıldık!'
'Sebepsiz yere ayrıldık!' Eda Erol’un Alişan’dan ayrılık nedeni olarak gösterilen eski sevgilisi Ogan Şenyolcu, çıkan haberlere açıklık getirdi: “Sebepsiz yere ayrıldık. Benim Alişan’la Eda’nın ayrılığıyla ilgili hiçbir alakam yok” dedi
18.09.2017 Magazin
Eda Erol'un eski aşkı: Esra Erol bana dedi ki...
Eda Erol'un eski aşkı: Esra Erol bana dedi ki... Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programına katılan Ogan Şenyolcu, Eda Erol ve Alişan ayrılığı hakkında şok iddialarda bulundu.
18.09.2017 Magazin
Eski aşkı itiraf etti: 100 bin TL karşılığında...
Eski aşkı itiraf etti: 100 bin TL karşılığında... Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu, "Eda ile fotoğraflarımız için 30 bin dolar teklif ettiler, kabul etmedim." itirafından bulundu.
15.09.2017 Magazin
Alişan-Eda Erol ayrılığında şok iddia! Eda'nın eski sevgilisi...
Alişan-Eda Erol ayrılığında şok iddia! Eda'nın eski sevgilisi... Alişan'dan ayrılan Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'nun Eda Erol ile geçmişte çekilen fotoğraflarını medyaya satmaya çalıştığı öne sürüldü.
7.09.2017 Magazin
Ayrılığın arkasında Eda Erol'un eski sevgilisi çıktı!
Ayrılığın arkasında Eda Erol'un eski sevgilisi çıktı! Eda Erol ile Alişan'ın ayrılmasının arkasında Erol'un eski sevgilisi çıktı.
5.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ogan Şenyolcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ogan şenyolcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.