Esra Erol Kimdir

Esra Erol Kimdir

Esra Erol Özbir (d. 12 Mayıs 1982, İstanbul), Türk sunucu ve televizyon programcısı. 12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi Necla Sinoplu, babası Seyfi göçmendir. Polis olan babanın 5 kız çocuğundan ortancasıdır. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. Kız lisesi çini seramik mezunudur. Açık öğretim fakültesinden mezun oldu. Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü almıştır. Ali Özbir ile evlidir. 2 çocuk annesidir.

Esra Erol Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esra erol kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.324 esra erol kimdir haberi bulunmuştur. Tüm esra erol kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti
Dadı Meryem olayı nedir, Esra Erol Meryem kimdir? Hasret Karakoç cinayeti: Kim öldürdü, Dadı Meryem Serkan Şen mi? Serkan Şen 2011 cinayeti Esra Eol programında yaşanan olayı tüm Türkiye’yi şokey etti. Programa eşiyle barışmak için katılan Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, çocuklarının dadısı ile aldatıldığını iddia etti. İddialar üzerinde yayına katılan Dadı Meryem hakkındaki ortaya çıkan gerçekler dinleyenlerin kanını dondurdu. İşte Dadı Meryem olayı…
5.04.2024 Yaşam
Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir Mesut Akusta ile boşandı
Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir Mesut Akusta ile boşandı 2yılında dünya evine giren oyuncu Mesut Akusta ve Şafak Özbir’in yedi yıllık evliliği tek celsede sona erdi.
21.03.2024 Magazin
Esra Erol’un sabun zaafı! ‘Sabunu çok seviyorum’
Esra Erol’un sabun zaafı! ‘Sabunu çok seviyorum’ Haftaiçi her gün sunduğu programla ekranlara gelen Esra Erol, tarzıyla çok beğeniliyor. Ünlü isim, güzellik sırrını soran basın mensuplarına yanıt verdi.
26.02.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Yasak aşk sonucu ikizlerden birinin babası farklı çıktı! Şok eden olayda ortalık karıştı
Yasak aşk sonucu ikizlerden birinin babası farklı çıktı! Şok eden olayda ortalık karıştı 'Esra Erol'da programında eşinin kendisini aldattığını öğrenen Betül Yurulmaz, eşinin yasak aşkından olan ikiz bebekler için DNA testi istedi. Şoke eden gerçek ortaya çıktı. Adliye koridorlarını birbirine kattılar. İşte 'Esra Erol'da programındaki akılalmaz olayda son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
6.10.2023 Yaşam
İkiz bebeklerin babaları farklı olabilir mi (babaları farklı nasıl olur)? Heteropaternal Süperfekondasyo nedir? İkiz bebeklerden birinin babası farklı
İkiz bebeklerin babaları farklı olabilir mi (babaları farklı nasıl olur)? Heteropaternal Süperfekondasyo nedir? İkiz bebeklerden birinin babası farklı İkiz bebeklerden birinin babası farklı olabilir mi? Esra Erol Veysel Özge DNA olayı nedir?Esra Erol’da işlenen Betül Yurulmaz olayı, anlattıkları ile izleyenleri şoke etti. Günlerdir programda konuşulan olay Türkiye’nin gündemine oturdu. Esra Erol'da gün yüzüne kavuşturulan hikaye tıp dünyasında da gündem oldu. Doktorların "milyonda bir olur" dediği heteropaternal süperfekondasyon olayı bu kez bir televizyon programıyla gündeme geldi. Sosyal medyaya konu olan DNA sonucunda "İkizler farklı babalardan olabilir mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, ikiz bebeklerin babaları farklı nasıl olur,
5.10.2023 Gündem
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay: Eşi ölen kadın 16 yaşındaki kayınbiraderini kaçırdı
Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay: Eşi ölen kadın 16 yaşındaki kayınbiraderini kaçırdı Esra Erol'da programına başvuran Taha ve Elif Sun kar, 3 ağabeyinin öldüğünü 16 yaşındaki küçük kardeşleri İsa'nın yengeleri Besime Sunkar tarafından kaçırıldığını iddia etti.
30.08.2023 Yaşam
Ferman Toprak'ın isyanı olay olay! '25 bin TL'yi beğenmiyorlar'
Ferman Toprak'ın isyanı olay olay! '25 bin TL'yi beğenmiyorlar' Ferman Toprak bakıcı maaşlarına isyan etti. Adel Su adında bir kızı olan Toprak, "15 bin TL, 20 bin TL, 25 bin TL maaş beğenmiyorlar. Anlamış değilim. Bir öğretmen bu maaşları alamıyor" diye konuştu.
22.08.2023 Magazin
Bergüzar Korel imajını tazeledi: Yeni hali Esra Erol'a benzetildi
Bergüzar Korel imajını tazeledi: Yeni hali Esra Erol'a benzetildi Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz hafta sete çıkan Amazon Prime Video’nun ilk yerli projesi ‘Kanlı Yayın’ için imajını değiştirdi. Oyuncu Korel’i görenlerin aklına ilk Esra Erol geldi.
22.08.2023 Magazin
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim Ali Özbir ve sunucu eşi Esra Erol sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. İki oğlunun babası Ali Özbir'in doğum gününü ve 13. Evlilik yıl dönümünü kutlayan sunucu Esra Erol'un paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
2.07.2023 Magazin
Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşinden şaşırtan hareket
Caner Toygar evlendi! Esra Erol'un eşinden şaşırtan hareket 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasında Tülin ile yaşadığı aşkla hatırlanan Caner Toygar, bir süredir Esra Erol'un ekibinde muhabirlik yapıyor. Ünlü isim, dün nikah masasına oturdu. Çiftin şahitliğini yapan Esra Erol'un eşi Ali Özbir, sıra sıra dizdiği 100 TL'lik para banknotlarla sosyal medyada gündem oldu.
12.06.2023 Magazin
Eda Erol-Erkan Şen aşkının ilk görüntüsü! El ele görüntülendiler
Eda Erol-Erkan Şen aşkının ilk görüntüsü! El ele görüntülendiler Oyuncu Merve Boluğur ile Ocak 2022'de olaylı şekilde ayrılan işletmeci Erkan Şen, ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile yeni bir aşka yelken açtı. Birlikte ilk gez kameralara yansıyan çiftten Eda Erol, basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşadı.
9.04.2023 Magazin
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Hamile gelini bebeğini düşürsün diye yapmadığı kalmamış! Esra Erol'un bile ağzı açık kaldı
Hamile gelini bebeğini düşürsün diye yapmadığı kalmamış! Esra Erol'un bile ağzı açık kaldı Esra Erol'un programının son bölümünde gelin ve kayınvalide arasında yaşananlar izleyenlerini şaşkına çevirdi. 3 ay önce kocasından ayrılan Ayşegül Sayın, bebeğini düşürmesi için kayınvalidesinin yaptıklarını anlattı.
25.01.2023 Gündem
Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım! "Enişte yaşlanmış"
Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım! "Enişte yaşlanmış" Esra Erol'da programıyla her gün ekranda olan sunucu Esra Erol özel hayatıyla da gündeme geliyor. Uzun yıllardır Ali Özbir ile evli olan Erol'un kocası da sosyal medyada aktif. Özbir, son olarak eşiyle aşk pozunu paylaştı.
17.01.2023 Magazin
Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?
Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı? Esra Erol'da işlenen aşk olayı izleyenleri şoke etti. Geçtiğimiz yıl 'Eşim çocuğumu göstermiyor' diyerek Esra Erol'a başvuran Yeşim ayrılmayı kabul etmiş, dini nikahlı eşi ve birlikte yaşadığı Ayfer'in resmi nikahının canlı yayında kıyılmasına razı olmuştu. Aradan 1 yıl geçerken Nergiz hem kendi kızının hem de kayınbiraderinin kızının Erdi tarafından kaçırıldığını iddia etti. Eski eş Yeşim ise Erdi'nin tüm eşleriyle aynı evde yaşama planı olduğunu söyledi. Dosya kapanırken Esra Erol'a başvuran Nergiz Hanım, Erdi Harmancı isimli kişinin TikTok üzerinden tanıştığı kızını kaçırdığını iddia edince Erdi Harmancı yeniden güdeme geldi. Peki, Esra Erol Ayfer Erdi olayı ne, Erdi Harmancı kimdir? Nergiz neden bayıldı, Erdi kızı Gamze’yi mi kaçırdı?
6.12.2022 Gündem
Bartın'da maden ocağında patlama! Ünlü isimlerden paylaşımlar peş peşe geldi!
Bartın'da maden ocağında patlama! Ünlü isimlerden paylaşımlar peş peşe geldi! Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesinde akşam saatlerinde bir patlama meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maden kazasında ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi. Bartın'dan gelen acı haber tüm Türkiye'yi kahrederken ünlü isimlerden de paylaşımlar peş peşe geldi. Aralarında Pınar Altuğ, Ebru Gündeş, Petek Dinçöz, Esra Erol, Hadise, Alişan gibi isimlerin yer aldığı ünlü isimlerin o paylaşımları...
15.10.2022 Magazin
Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanı!
Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanı! Esra Erol'un programına çıkan Cemile Hanım, canlı yayında kendisini sokağa attığını iddia ettiği kayınvalidesiyle karşı karşıya gelirken, verdiği tepkilerle sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu videoyu izleyenler Esra Erol Cemile kimdir, Cemile Hanımın olayı nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanının nedeni ve diğer merak edilenler…
22.09.2022 Yaşam
Esra Erol'dan romantik paylaşım! 'Bana öyle bakma'
Esra Erol'dan romantik paylaşım! 'Bana öyle bakma' ATV ekranlarında 'Esra Erol'da adlı programıyla izleyici karşısına çıkan Esra Erol, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde ekranlara dönen ünlü sunucu, eşi Ali Özbir ile çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Özbir ise ünlü sunucunun gönderisine düştüğü 'Bana öyle bakma' notuna kayıtsız kalamadı.
1.09.2022 Magazin
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı!
31 yıl sonra İzel-Çelik-Ercan heyecanı! Türk pop müziğinin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da, 31 yıl aradan sonra sahnelere muhteşem bir konserle döndü. 90'lara damga vuran fenomen grubun Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konseri öncesi kapıda uzun kuyruklar oluştu.
26.08.2022 Magazin
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? Dizilerde yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. Ekranların sevilen yapımları yayın tarihi için gün sayarken pek çok dizi oyuncu değişiklikleri ile yeni sezona merhaba diyecek. Bu yapımlardan biri de izleyenlerin yayınlandığı ilk günden bu yana ekrana kilitlemeyi başaran Kuruluş Osman dizisi. Oyuncu kadrosunu her geçen gün güçlendiren Kuruluş Osman’ın yeni sezon tarihi de takipçileri tarafındam merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Kuruluş Osman 4. Sezon tarihi…
24.08.2022 Televizyon
Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezona ne zaman başlıyor? Sabahın Sultanı Seda Sayan yayın tarihi belli oldu!
Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezona ne zaman başlıyor? Sabahın Sultanı Seda Sayan yayın tarihi belli oldu! Gündüz kuşağının sevilen programlarından Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezon için gün sayıyor. Seda Sayan’ın takipçileri de “Sabahın Sultanı Seda Sayan” programının ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezona ne zaman başlıyor? Seda Sayan ne zaman başlayacak? Sabahın Sultanı Seda Sayan programı ne zaman yayınlanacak? İşte Sabahın Sultanı Seda Sayan yayın tarihi…
22.08.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Esra Erol Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esra erol kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.