Eda Erol

Eda Erol

Son dakika Eda Erol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eda Erol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eda Erol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eda Erol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eda erol gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 eda erol haberi bulunmuştur. Tüm eda erol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Erol-Erkan Şen aşkının ilk görüntüsü! El ele görüntülendiler
Eda Erol-Erkan Şen aşkının ilk görüntüsü! El ele görüntülendiler Oyuncu Merve Boluğur ile Ocak 2022'de olaylı şekilde ayrılan işletmeci Erkan Şen, ünlü sunucu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile yeni bir aşka yelken açtı. Birlikte ilk gez kameralara yansıyan çiftten Eda Erol, basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlık yaşadı.
9.04.2023 Magazin
Esra Erol annesini paylaştı! "Ablanız sandım"
Esra Erol annesini paylaştı! "Ablanız sandım" Esra Erol annesi Necla Kaymakçı'yı sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin annesini görenler "Ablanız sandım" yorumlarında bulundu.
13.02.2022 Magazin
Eda Erol paylaşımıyla olay oldu!
Eda Erol paylaşımıyla olay oldu! Bodrum’da tatil yapan 34 yaşımdaki Eda Erol'un, geçen yıldan kalma mayosunu giydiği görüldü.
20.06.2020 Magazin
Alişan ve Buse Varol, Eda Erol'la karşılaştı!
Alişan ve Buse Varol, Eda Erol'la karşılaştı! Çeşme tatiline devam eden Alişan-Buse Varol çifti, önceki akşam gittikleri Limon Köyiçi’nde Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol ile karşılaştı
10.07.2019 Magazin
"Bayramda çalışıyorum"
"Bayramda çalışıyorum" Esra Erol, önceki gün kardeşi Eda Erol’la Tarabya’da spor yaparken görüntülendi.
4.06.2019 Magazin
Buse Varol'dan şaşırtan hareket! Takipçileri fark edince...
Buse Varol'dan şaşırtan hareket! Takipçileri fark edince... Buse Varol, takipçileri durumu fark edince, "Sabahtan beri birileri hesabımla uğraşıyor, benim adıma bir takım şeyler yapıyormuş. Hesabımı kurtardım" şeklinde açıklama yaptı.
11.02.2019 Magazin
Eda Erol: Sadece arkadaşız
Eda Erol: Sadece arkadaşız Alişan'la 2017 yılında nişanlanan ve 4 ay nişanlı kalan Esra Erol'un kardeşi Eda Erol Asmalımescit'te görüntülendi.
21.01.2019 Magazin
Alişan'ın eski nişanlısı hakkında ilk kez konuştu!
Alişan'ın eski nişanlısı hakkında ilk kez konuştu! Oyuncu Buse Varol, teve2'deki '2. Sayfa'da eşi Alişan'ın eski nişanlısı Eda Erol için ilk kez konuştu.
16.08.2018 Magazin
Eda Erol: Aşık olamıyorum devrelerimde sorun var
Eda Erol: Aşık olamıyorum devrelerimde sorun var ‘Sunucu Esra Erol’un kardeşi’ Eda Erol olarak tanıdık onu. Daha sonra Alişan ile nişanlandı, herkes onları konuştu. 2,5 ay süren bu ilişkinin ardından Eda Erol kendini oyunculuğa adadı. O artık yepyeni bir Eda!
2.06.2018 Magazin
Aslı’ya benzetildi
Aslı’ya benzetildi Esra Erol’un oyuncu kardeşi Eda Erol imaj değiştirdi.
16.05.2018 Magazin
Alişan'ın skandal pozuyla dalga geçti!
Alişan'ın skandal pozuyla dalga geçti! Ece Erken, Alişan'ın çok konuşulan pozunu paylaşıp 14 Şubat'ta geçen sene böyleydin şimdi iple çekiyorsun diyerek yakın arkadaşını ti'ye aldı.
31.01.2018 Magazin
Eda Erol'un başına talih kuşu kondu!
Eda Erol'un başına talih kuşu kondu! Alişan'la evlilik hazırlığı yaptığı dönemde terk edilen Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, hem dizi hem de sinema filmi anlaşmasıyla ayda 24 bin lira kazanacak.
22.01.2018 Magazin
Flaş gelişme! Eda Erol imzayı attı...
Flaş gelişme! Eda Erol imzayı attı... Geçen yıl ünlü türkücü Alişan’la evlilikten dönen Eda Erol, oyunculukta kariyer yapmayı planlıyor.
16.01.2018 Magazin
Nişanda Nirvana’ya  çıktım artık nikah var
Nişanda Nirvana’ya çıktım artık nikah var Eski nişanlısı Eda Erol’la evliliğin eşiğinden dönen Alişan birlikte rol aldığı ‘Dostlar Mahallesi’ dizisi setinde tanışıp, aşk yaşamaya başladığı Buse Varol’la nişan yapmayacaklarını söyledi.
12.01.2018 Magazin
Şok itiraf: Eda Erol, Alişan'a dönmek için...
Şok itiraf: Eda Erol, Alişan'a dönmek için... Ece Erken, Alişan ve Eda Erol'un ayrılığının perde arkasını anlattı.
5.01.2018 Magazin
Alişan'ın sevgilisi: Evleneceğim, vermezlerse kaçacağım!
Alişan'ın sevgilisi: Evleneceğim, vermezlerse kaçacağım! Alişan'ın sevgilisi Buse Varol "Evleneceğim vermezlerse kaçacağım" videosuyla olay olan kadını taklit etti. İkilinin bu komik videosu "Ufukta evlilik mi var?" sorularını akıllara getirdi.
2.01.2018 Magazin
Ablası kurtardı
Ablası kurtardı Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol önceki akşam ablası Esra Erol’la birlikte Kafa Dergisi’nin yılbaşı partisine katıldı.
28.12.2017 Magazin
Esra Erol kardeşini 'Alişan'dan kurtardı!
Esra Erol kardeşini 'Alişan'dan kurtardı! Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol önceki akşam ablası Esra Erol’la birlikte Kafa Dergisi’nin yılbaşı partisine katıldı. Partiye geçen sene de katıldığını söyleyen Eda Erol, Alişan ve sevgilisi Buse Varol hakkında sorulan sorular karşısında epey gerildi.
28.12.2017 Magazin
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Alişan'ın yeni sevgilisi Buse Varol güzelliğiyle göz dolduruyor. Çok sık gündeme gelen Buse Varol'un yaşı, eğitimi, kariyeri gibi konular merak ediliyor. İşte Buse Varol ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı...
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı... Buse Varol kimdir? Sorusu internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Alişan'ın Eda Erol ile nişan attıktan sonra Buse Varol ile yeni bir aşka yelken açması büyük yankı uyandırdı. İşte Buse Varol'un merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Buse'ye DM'den yürüdüm
Buse'ye DM'den yürüdüm Alişan, oyuncu sevgilisi Buse Varol’la nasıl tanıştıklarını şu sözlerle anlattı: “Buse’yi yapım şirketinde gördüm. Çok beğendim. Instagram DM’den yürüdüm!”
23.12.2017 Magazin
Eda Erol sütyenli fotoğraf paylaştı!
Eda Erol sütyenli fotoğraf paylaştı! Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol, Alişan ile nişanlıyken kıyafetlerine çok fazla dikkat ediyordu. Alişan'dan ayrılan Eda, sporcu sütyeniyle fotoğraf paylaştı.
22.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eda Erol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eda erol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.