Odatv

Odatv

Son dakika Odatv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Odatv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Odatv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Odatv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan odatv gelişmeleri de dahil olmak üzere 689 odatv haberi bulunmuştur. Tüm odatv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şike kumpas davasından sonra Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 2 bin 412 yıl ceza
Şike kumpas davasından sonra Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 2 bin 412 yıl ceza Şike kumpas davasından sonra çok önemli açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım "Kumpas olduğunu kanıtlayan yüce Türk adaleti tarihi bir karar almıştır" ifadelerine yer verdi. Ayrıca Dönemin Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç 2 bin 412 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
4.06.2021 Fenerbahçe
Ali Kocatepe: Nükhet benden intikam alıyor
Ali Kocatepe: Nükhet benden intikam alıyor Nükhet Duru’nun ‘Hikayesi Var’ albümünün hazırlıklarını anlatan ‘Duru Olmak’ belgeseli, ünlü sanatçı ile besteci Ali Kocatepe’yi karşı karşıya getirdi.
1.03.2021 Magazin
Bakan Soylu Odatv'den tazminat kazandı
Bakan Soylu Odatv'den tazminat kazandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir haberde "kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu" gerekçesiyle açtığı dava sonucunda Odatv'den 15 bin lira manevi tazminat kazandı.
19.01.2021 Siyaset
Türkiye'nin sırlarını kopyalayıp kaçtı! Orada ortaya çıktı
Türkiye'nin sırlarını kopyalayıp kaçtı! Orada ortaya çıktı Kozmik Oda’da yer alan devlet sırrı niteliğindeki gizli belgeleri kopyalayıp yurt dışına kaçırmakla suçlanan eski TÜBİTAK çalışanı Ünal Tatar’ın izi ABD’de bulundu. Firari Tatar’ın New York Üniversitesi’nin Albany’deki kampusunda doçent olarak ‘siber güvenlik’ dersi verdiği ortaya çıktı.
14.11.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu'dan görevden uzaklaştırılan kaymakamlar ile ilgili flaş açıklama
İçişleri Bakanı Soylu'dan görevden uzaklaştırılan kaymakamlar ile ilgili flaş açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevden uzaklaştırılan kaymakamlar ile ilgili canlı yayında açıklamalarda bulundu. Soylu, "Görevden alınan kaymakamlarla ilgili hem eksik ve yanlış bilgi ile yapılan hem de maksatlı yorumların tamamı yalandır" dedi. Bir gazeteciye de tepki gösteren Bakan Soylu "O berduşa sesleniyorum. Ben senin gibi birinin adamı değilim, milletin adamıyım. Kimlerle iş tuttuğunuz da belli, kime uşaklık yaptığınız da belli" diye konuştu.
10.09.2020 Gündem
MİT mensuplarının ifşa edilmesi davasında karar!
MİT mensuplarının ifşa edilmesi davasında karar! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensuplarının ifşa edilmesine ilişkin Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'ın da aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu 1'i firari 8 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
9.09.2020 Gündem
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada flaş gelişme!
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada flaş gelişme! Libya'da şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberiyle "İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek" suçundan yargılanan Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel'in de aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu, biri firari toplam 8 sanıklı davada, savcı mütalaasını verdi.
8.09.2020 Gündem
Kırmızı bültenle aranan firari eski hakim Menekşe Uyar yakalandı
Kırmızı bültenle aranan firari eski hakim Menekşe Uyar yakalandı Yargıtay'da görülen "FETÖ kumpası" davası kapsamında hakkında kırmızı bülten çıkarılan firari eski hakim Menekşe Uyar, Ankara'da yakalandı.
10.07.2020 Gündem
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada 3 tahliye
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada 3 tahliye Libya'da görev yaptığı esnada şehit düşen MİT mensubunun kimlik bilgilerinin ifşa edilmesine ilişkin 1'i firari 8 sanığın yargılandığı davada Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik hakkında tahliye kararı verildi.
24.06.2020 Gündem
Müyesser Yıldız tutuklandı
Müyesser Yıldız tutuklandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 8 Haziran'da "Siyasal ve askeri casusluk" soruşturması kapsamında gözaltına alınan OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile astsubay E.B. çıkarıldıkları duruşmada tutuklanırken TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ise serbest bırakıldı.
12.06.2020 Gündem
Gazeteciler İsmail Dükel ve Müyesser Yıldız adliyeye sevk edildi
Gazeteciler İsmail Dükel ve Müyesser Yıldız adliyeye sevk edildi "Siyasal ve askeri casusluk" soruşturması kapsamında gözaltına alınan TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız adliyeye sevk edildi.
11.06.2020 Gündem
Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'a 'askeri casusluk'tan gözaltı
Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'a 'askeri casusluk'tan gözaltı TELE1 Ankara Temsilcisi Dükel ve OdaTV Ankara Haber Müdürü Yıldız gözaltına alındı. İki ismin "siyasal ve askeri casusluk" kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.
8.06.2020 Gündem
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada yeni gelişme: Duruşma tarihi 24 Haziran
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada yeni gelişme: Duruşma tarihi 24 Haziran Şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberiyle "İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek" suçundan haklarında dava açılan Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel'in de aralarında bulunduğu sanıklar hakkındaki dosyada yeni bir gelişme yaşandı. 6'sı tutuklu, biri firari toplam 8 sanık, 24 Haziran tarihinde hakim karşısına çıkacak.
8.05.2020 Gündem
Şehit MİTçiyi ifşa davasında önemli gelişme: Diğer şüphelilerin tespiti için dosya ayrıldı
Şehit MİTçiyi ifşa davasında önemli gelişme: Diğer şüphelilerin tespiti için dosya ayrıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının, MİT şehidi ve cenazesine katılan meslektaşlarının kimlikleri ve faaliyetlerinin ifşa edilmesiyle ilgili yürüttüğü soruşturmada önemli gelişme yaşandı. DHA'nın edindiği bilgilere göre, suça katılan diğer şüphelilerin tespit edilmesi amacıyla dosya ayrıldı, soruşturma sürdürülüyor.
4.05.2020 Gündem
Barış Pehlivan tutuklandı
Barış Pehlivan tutuklandı Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Odatv'de yayınlanan MİT görevlisinin cenaze haberine ilişkin soruşturma kapsamında, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
6.03.2020 Gündem
Odatv.com'a erişim engeli
Odatv.com'a erişim engeli Libya'da şehit olana MİT mensubunun cenaze töreniyle ilgili yapılan haber nedeniyle OdaTV internet sitesi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) kararıyla erişime engellendi.
6.03.2020 Gündem
Odatv Haber Müdürü ve muhabiri tutuklandı
Odatv Haber Müdürü ve muhabiri tutuklandı Odatv Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabiri Hülya Kılınç Odatv'de yapılan bir haberden dolayı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "MİT mensuplarına ait bilgileri iletişim araçları aracılığıyla yaydıkları" gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.03.2020 Gündem
Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu gözaltına alındı
Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu gözaltına alındı İnternet haber sitesi Odatv'nin haber müdürü Barış Terkoğlu sitede yayınlanan bir haber nedeniyle İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alında.
4.03.2020 Gündem
Yargıtay'dan flaş kırmızı bülten kararı! 13 eski hakim ve savcı...
Yargıtay'dan flaş kırmızı bülten kararı! 13 eski hakim ve savcı... Yargıtay 8. Ceza Dairesi, "Odatv kumpası davası"nda firari 13 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten çıkarılması talebinde bulunulmasına hükmetti.
16.10.2019 Gündem
FETÖ'cü kardeşlerin hikayesi cinayetin ardından ortaya çıktı
FETÖ'cü kardeşlerin hikayesi cinayetin ardından ortaya çıktı Kütahya’da Gülen cemaati ile çocuk yaşta tanışan FETÖ'cü kardeşlerin hikayesi Ankara'da sevgilisi tarafından öldürülen Emine Çakır'ın cinayetinin ardından ortaya çıktı.
2.12.2018 Yaşam
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu
Nazlı Ilıcak kar topu fotoğrafına ilişkin konuştu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri iddiasıyla "anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Nazlı Ilıcak'ın yeniden savunması alındı. Ilıcak, Zekeriya Öz'le çektirdiği kar topu fotoğrafına ilişkin açıklama yaptı.
21.09.2018 Gündem
Gözaltına alınan Odatv haber müdürü serbest bırakıldı
Gözaltına alınan Odatv haber müdürü serbest bırakıldı Gözaltına alınan Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu, nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi'nce savunmasının alınmasının ardından serbest bırakıldı.
10.09.2018 Gündem
‘Kocanı öldürecekler hocamız engelliyor!’
‘Kocanı öldürecekler hocamız engelliyor!’ Dr. Eraslan’ın mal varlığını zorla üzerine geçirtip boş senet imzalattığı iddiasıyla yargılanan Baş’ın mal varlığına tedbir konuldu, yurt dışına çıkışı yasaklandı. Eraslan’ın eşi, “Haydar Baş kocamı ölümle tehdit etti” dedi
8.08.2018 Gündem
Adnan Oktar hapiste rüşvet borsası kurdu
Adnan Oktar hapiste rüşvet borsası kurdu Kızı Adnan Oktar operasyonunda tutuklanan eski komutandan müthiş iddia. Kadınların hapishanelerde 10’arlı gruplar halinde kaldığını belirten emekli komutan baba ’’itirafçı olmasınlar, konuşmasınlar diye 50 ila 500 bin lira arasında para teklifi yapıldığını duyuyoruz’’ dedi.
2.08.2018 Gündem
'Usta'sı hayatını kaybetti!
'Usta'sı hayatını kaybetti! 1990'lı yılların başında Rusya'da milyonlarca kişiyi mağdur eden dolandırıcılık çetesinin lideri Sergey Mavrodi hayatını kaybetti.
27.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Odatv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki odatv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.