Nursel Köse

Nursel Köse

Son dakika nursel köse haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nursel köse ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nursel köse haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nursel Köse

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nursel köse gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 nursel köse haberi bulunmuştur. Tüm nursel köse haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı ATV ekranlarında popüler dizi 'Aldatmak'ın 'Mualla' karakterini canlandıran Nursel Köse, yaz sezonunda 'Başkan' filmi için imaj yeniledi. Rolü için Köse’nin dişlerine altın kaplama yapıldı, yüzüne et beni eklendi ve gözleriyle oynandı.
2.09.2023 Magazin
Açelya Akkoyun'un acı günü!
Açelya Akkoyun'un acı günü! Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Nursel Köse'den evlilik açıklaması! Eşiyle tanışma hikayesi konuşuldu...
Ünlü oyuncu Nursel Köse'den evlilik açıklaması! Eşiyle tanışma hikayesi konuşuldu... 'Üç Kuruş' dizisinde Neriman rolüyle ekranlarda olan ve daha sonra diziye veda eden ünlü oyuncu Nursel Köse, önceki akşam 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Köse, eşiyle nasıl tanıştığını anlattı.
12.05.2022 Magazin
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Ses ve sinema sanatçısı Dilber Ay’ın hayatının anlatıldığı yapımcılığını Fikri Harika Yapım ile Aytaç Medya’nın üstlendiği Dilber Ay filminin ne zaman sinemalara geleceği merak ediliyor. Senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş’ın yazdı, müzik direktörlüğünü İskender Paydaş, görüntü yönetmenliğini İngiliz Jean Paul Seresin’in yapacağı Dilbey ay filminin, yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavaç oturuyor. Dilbey Ay filminin çekimleri Kasım ayında başladı. Peki, Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Dilber Ay filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
2.02.2022 Kültür Sanat
Üç Kuruş dizisine bomba transfer!
Üç Kuruş dizisine bomba transfer! Üç Kuruş dizisinin son bölümünde Zafer Algöz diziye veda ederken, sürpriz bir isim oyuncu kadrosuna dahil oldu.
20.01.2022 Magazin
'Üç Kuruş dizine flaş transfer!
'Üç Kuruş dizine flaş transfer! Show TV'nin sevilen dizisi 'Üç Kuruş'ta Baybars karakterine kimin hayat vereceği merak ediliyordu. Baybars rolünün sahibi, 'Çukur' dizisinde Emmi karakteriyle izleyici karşısına çıkan Kadir Çermik oldu.
27.12.2021 Televizyon
Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora'dan şok küfür! 'Bana sempatik geliyor'
Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora'dan şok küfür! 'Bana sempatik geliyor' Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Nursel Köse gibi isimlerin paylaştığı Üç Kuruş dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitledi. Dizideki kıvrak dansıyla günlerce adından söz ettiren güzel oyuncu Aslıhan Malbora, İbrahim Selim'in konuğu oldu.
16.12.2021 Magazin
Damla Makar kimdir? Üç Kuruş Halide kaç yaşında, nereli?
Damla Makar kimdir? Üç Kuruş Halide kaç yaşında, nereli? SHOW TV’de ekranlara gelecek olan 'Üç Kuruş', bu akşam saat 20.00'de seyirciyle buluşuyor. Kadrosunda, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse, Civan Canova ve Ercan Kesal gibi isimlerin yer aldığı 'Üç Kuruş'ta rol alan Damla Makar kimdir? Uç Kuruş Halide kaç yaşında, nereli?
1.11.2021 Gündem
Üç Kuruş bugün mü, Üç Kuruş bu akşam var mı? Üç Kuruş yayın tarihi!
Üç Kuruş bugün mü, Üç Kuruş bu akşam var mı? Üç Kuruş yayın tarihi! Üç Kuruş dizisi henüz yayınlanmadan dikkatleri çekti. Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi Show TV ekranında izleyicisiyle buluşacak. Dizi oyuncu kadrosu ve karakterleri ile şimdiden sorgulanan dizinin başrollerinde Uraz Kaygılraoğlu ve Ekin Koç ile Nesrin Cevadzade ve Aslıhan Malbora gibi isimler de yer alıyor. Peki, Üç Kuruş bugün mü, Üç Kuruş bu akşam var mı? Üç Kuruş yayın tarihi…
1.11.2021 Gündem
Üç Kuruş ne zaman başlayacak, konusu? Üç Kuruş oyuncuları ve karakterleri…
Üç Kuruş ne zaman başlayacak, konusu? Üç Kuruş oyuncuları ve karakterleri… Roman bir mafya lideri Kartal'a hayat veren Uraz Kaygılaroğlu ve bir polisi canlandıran Ekin Koç’un başrolünü paylaştığı Üç Kuruş dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekti. Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora, Nesrin Cavadzade, Ercan Kesal gibi isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı dizinin oyuncu kadrosu ve konusu şimdiden en çok sorgulanan konulardan oldu. Peki, Üç Kuruş ne zaman başlayacak, konusu? Üç Kuruş oyuncuları ve karakterleri…
1.11.2021 Gündem
Üç Kuruş ne zaman başlıyor, yayın tarihi belli mi? İşte Üç Kuruş dizisi konusu ve oyuncu kadrosu…
Üç Kuruş ne zaman başlıyor, yayın tarihi belli mi? İşte Üç Kuruş dizisi konusu ve oyuncu kadrosu… Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Üç Kuruş Dizisi merakla bekleniyor. Tanıtımıyla ilgi çekmeyi başaran dizinin başrolünde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un paylaştığı diz Çukur’dan sonra boşalan yeri dolduracak. Peki, Üç Kuruş ne zaman başlıyor, yayın tarihi belli mi? İşte Üç Kuruş dizisi konusu ve oyuncu kadrosu…
8.10.2021 Gündem
'Küçük Dev Kadın Dilber Ay' filmi geliyor!
'Küçük Dev Kadın Dilber Ay' filmi geliyor! Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren usta sanatçı Dilber Ay’ın hayatını konu alan filmin çekimlerine Adana’da başlandı. ‘Küçük Dev Kadın Dilber Ay’ adlı yapımda Büşra Pekin başrolde.
3.12.2020 Magazin
Dilber Ay’a Büşra Pekin hayat verecek!
Dilber Ay’a Büşra Pekin hayat verecek! Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Dilber Ay’ın hayat hikayesi film oluyor. Dilber Ay’ı Büşra Pekin canlandıracak.
26.10.2020 Magazin
Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?
Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir? Güvercin dizisi sete çıktı ve ilk fotoğrafları yayınlandı. Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse gibi isimleri bir araya getiren Güvercin filmi, Zeugma ‘’Çingene Kızı’’ hikayesinden derlenmiştir. Peki, Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?
17.10.2019 Yaşam
Nursel Köse canlı yayında itiraf etti!
Nursel Köse canlı yayında itiraf etti! Oyuncu Nursel Köse, 14 yıldır aşk yaşadığı Ulrich Mertin ile geçen yıl Danimarka’da evlendiğini açıkladı.
30.08.2019 Magazin
‘Almanya’da dazlakların saldırısına uğradım’
‘Almanya’da dazlakların saldırısına uğradım’ Ölü Yatırım’ filminde rol alan Nursel Köse, Almanya’da yaşadığı saldırıyı anlattı.
15.08.2019 Magazin
Fenomen dizideki hatalar izleyiciyi çıldırttı
Fenomen dizideki hatalar izleyiciyi çıldırttı Star TV'nin en sevilen dizisi Avlu geçtiğimiz hafta yeni sezon bölümüyle ekranlara merhaba dedi. Ancak yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenen dizide, yapılan hatalar seyirciyi çileden çıkardı.
24.09.2018 Televizyon
Avlu yeni sezon tarihi belli oldu! Fragman...
Avlu yeni sezon tarihi belli oldu! Fragman... Avlu dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konusu ve oyuncularıyla ilgi odağı olmayı başaran Avlu dizisinin fragmanı da oldukça heyecanlandırdı. Avlu yeni sezon fragmanı ve yayın tarihini haberimizden öğrenebilirsiniz.
13.09.2018 Gündem
Anıl Çelik ve Nuray Köse aynı filmde
Anıl Çelik ve Nuray Köse aynı filmde Başrollerinde Serkan Dağlı ve Anıl Çelik’in yer aldığı “Ölü Yatırım” filmi, vizyon tarihi için gün sayıyor
7.09.2018 Magazin
Avlu yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! Avlu ne zaman başlayacak?
Avlu yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! Avlu ne zaman başlayacak? Avlu dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Star TV'nin konusu ve oyuncularıyla oldukça beğenilen dizisi Avlu, sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. İşte Avlu'nun fragmanı...
5.09.2018 Gündem
Avlu dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı!
Avlu dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Avlu yeni sezonuyla Eylül'de izleyicisiyle buluşacak. Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun yeni sezon tanıtımı da yayınlandı. İşte heyecanla beklenen Avlu dizisinde yaşanacak olaylar...
29.08.2018 Gündem
Hapishane illaki şiddet demek değil
Hapishane illaki şiddet demek değil Kadınlar koğuşundaki hikayeleri konu alan Avlu dizisiyle ekrana dönen Nursel Köse, kadın hapishanelerine önyargıları kıracaklarını söylüyor. Köse kadınlarla sette çalışmanın rahat olduğunu ekliyor.
28.04.2018 Arşiv
Yeni bölümü beraber izlediler
Yeni bölümü beraber izlediler Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrolünü paylaştığı ve geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ‘Avlu’, dizisinin ekibi ikinci bölüm için bir araya geldi.
6.04.2018 Magazin
Buradaki hayatlar gerçek!
Buradaki hayatlar gerçek! Demet Evgar, yeni dizisi ‘Avlu’ hakkında konuştu: “Buradaki kadınların hikayeleri 3. sayfada her gün önümüze çıkan gerçek hayatlar. Bu hayatları mercek altına almaktan mutluluk duyuyorum”
28.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nursel Köse ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nursel köse haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.