Nuri Alço

Nuri Alço

Son dakika nuri alço haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nuri alço ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nuri alço haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuri Alço

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuri alço gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 nuri alço haberi bulunmuştur. Tüm nuri alço haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni'
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni' Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber var. Burcu Alço güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
23.04.2024 Magazin
Nuri Alço'dan yeni haber! Hacettepe’ye sevk oldu; kalp pili takılacak
Nuri Alço'dan yeni haber! Hacettepe’ye sevk oldu; kalp pili takılacak Yeşilçam’ın usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını söyledi
19.04.2024 Magazin
Nuri Alço'nun sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Nuri Alço'nun sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço'nun tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü belirten Eskişehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.Sungur,"Şu aşamada hayati tehlikesi görünmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor, morali çok iyiydi" dedi.
9.04.2024 Magazin
Bakan Koca, Nuri Alço'nun son durumunu açıkladı: Tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir
Bakan Koca, Nuri Alço'nun son durumunu açıkladı: Tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan aktör Nuri Alço'nun yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildiğini, tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini söyledi.
7.04.2024 Magazin
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş
Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl? Eşi Burcu Alço ilk kez konuştu: İlacını ihmal etmiş Türk sinemasının 'kötü adam' rollerinde oynayan iyi kalpli aktörü Nuri Alço, beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda tedavi gören Alço'nun sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı. Usta sanatçının eşi Burcu Alço da son durum hakkında bilgi verdi.
7.04.2024 Magazin
Nuri Alço kim, kaç yaşında, nereli? Nuri Alço hangi filmlerde oynadı? Nuri Alço'nun sağlık durumu...
Nuri Alço kim, kaç yaşında, nereli? Nuri Alço hangi filmlerde oynadı? Nuri Alço'nun sağlık durumu... Nuri Alço'nun sağlık durumu yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Nuri Alço kim, kaç yaşında, nereli? Nuri Alço hangi filmlerde oynadı? Nuri Alço'nun sağlık durumu...
7.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı
Ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu özel hastanede tedaviye alındı. Hastane yönetimi bulantı ve halsizlik şikayetiyle gelen Alço’nun sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
6.04.2024 Magazin
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında Nuri Alço tanıklık yaptı: Kayınpederi olmasaydı geçinmesi mümkün değildi
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında Nuri Alço tanıklık yaptı: Kayınpederi olmasaydı geçinmesi mümkün değildi Sinemanın usta ismi Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır'ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla Arkın'ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ve iki erkek kardeşine açtığı davada tanıklar dinleniyor. Duruşmada tanık olarak dinlenen oyuncu Nuri Alço, o dönemlerde Yeşilçam aktörlerinin yüksek bir gelir elde etmediğini anlatarak "Kayınpederi olmasaydı Cüneyt Arkın'ın geçinmesi mümkün değildi" dedi.
17.01.2024 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Nikah şahidi bakın kim oldu
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Nikah şahidi bakın kim oldu Şarkıcı Emrah’ın uzun zamandır küs olduğu oğlu Tayfun Erdoğan, Eda İrap ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu mutlu gününe şahitlik eden isim Yeşilçam'ın usta ismiydi.
23.07.2023 Magazin
Nuri Alço en büyük pişmanlığını anlattı! 'Nasıl evlendiğimi ben de anlamadım'
Nuri Alço en büyük pişmanlığını anlattı! 'Nasıl evlendiğimi ben de anlamadım' 1974 yılında adım attığı Yeşilçam'da birçok unutulmaz filmde kamera karşısına geçen, kendisinden 33 yaş küçük Burcu Sezginoğlu ile 2020'da nikâh masasına oturan Nuri Alço (72), katıldığı programda, özel hayatı ve yaşadığı pişmanlığa dair çarpıcı açıklamalara imza attı.
28.06.2023 Magazin
Nuri Alço'dan sitem dolu sözler: Biz boşuna çalışmışız
Nuri Alço'dan sitem dolu sözler: Biz boşuna çalışmışız Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço, genç oyuncuların bölüm başı aldığı paralarla ilgili konuştu. Usta oyuncu açıklamasında "Bölüm başı haftalık 850 bin lira Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakamlar yok" diyerek sitem etti.
17.04.2023 Magazin
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
İçeceklerine ilaç atarak uyuttuğu turistleri soyan hırsız 1 buçuk yıl sonra yakalandı
İçeceklerine ilaç atarak uyuttuğu turistleri soyan hırsız 1 buçuk yıl sonra yakalandı İstanbul'a gelen turistlere kendisini iş adamı olarak tanıtıp, iş yapmak vaadiyle kandırdıklarının yiyecek ya da içeceklerine ilaç attıktan sonra banka ve kredi kartı ile cep telefonlarını çaldığı için 1 buçuk yıldır aranan Tunus uyruklu Mokhles Kouakbi, polis tarafından metrobüs durağında yakalandı. Üzerinde, bir turistten çaldığı kredi kartı ile 41 bin lira değerinde 2 bilezik çıkan Kouakbi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
14.12.2022 Yaşam
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar...
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar... ABD'nin New York eyaletinde korkunç bir olay yaşandı! Syracuse'de kurduğu 'zindan' ile çok sayıda kadına dehşeti yaşatan yaşlı adam ile ilgili kan donduran gerçekler 15 yıl sonra ortaya çıktı. 14 yaşında kızları kaçıran ve akılalmaz işkencelere maruz bırakan 'Syracuse Zindan Efendisi'nin bodrum katındaki yeri polisleri şoke etti.
14.12.2022 Dünya
İl il gezip turist avlayan gaspçı enselendi! Nuri Alço yöntemi ile onlarca kişiyi ağına düşürdü
İl il gezip turist avlayan gaspçı enselendi! Nuri Alço yöntemi ile onlarca kişiyi ağına düşürdü Türkiye’deki dolandırıcıların yöntemlerine akıl sır ermezken bir de ithal gaspçı ortaya çıktı. İstanbul başta olmak üzere il ile geziyor, kendisini bazen doktor bazen de iş insanı olarak tanıtıyor. Tunuslu bir gaspçının Türkiye’ye gelen turistleri adeta bir bir avladı. Aralarında bir Yeni Zelandalının da olduğu turistlere büyük tuzak kuran gaspçının kullandığı yöntem ise Türk filmlerini aratmayacak cinsten...
14.12.2022 Yaşam
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı!
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Cüneyt Arkın’ın sanatçı dostları acılarını paylaştı.
30.06.2022 Televizyon
Nuri Alço en beğendiği oyuncuyu açıkladı! 'Benim için bir numara'
Nuri Alço en beğendiği oyuncuyu açıkladı! 'Benim için bir numara' Yeşilçam’ın emektar isimlerinden Nuri Alço, katıldığı bir programda en beğendiği oyuncuyu açıkladı.
18.05.2022 Magazin
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Nuri Alço: 'Hepimiz yarının engelli adayıyız'
Nuri Alço: 'Hepimiz yarının engelli adayıyız' Ünlü oyuncu Nuri Alço TÜYAP'ta gerçekleştirilen fuara katıldı. Nuri Alço tekerlekli sandalyede engelli vatandaşların karşılaştıkları zorluklara dikkat çekti.
9.11.2021 Magazin
Sevda Erginci'ye kötü haber! Hemen savcılığa koştu
Sevda Erginci'ye kötü haber! Hemen savcılığa koştu Son dönemin popüler oyuncularından Sevda Erginci ile ilgili şaşırtan bir haber geldi. Güzel oyuncunun savcılığa başvurduğu öğrenildi. Sevda Erginci'nin Instagram hesabı hacklendi. Erginci, sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu
29.03.2021 Magazin
Koronavirüse yakalanan Nuri Alço'dan haber var!
Koronavirüse yakalanan Nuri Alço'dan haber var! Koronavirüse yakalanan Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Nuri Alço hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncudan güzel haber geldi!
26.03.2021 Magazin
Nuri Alço'dan yeni haber! Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu...
Nuri Alço'dan yeni haber! Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu... Koronavirüse yakalanan Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Nuri Alço hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncudan yeni haber var.
25.03.2021 Magazin
Nuri Alço hastaneye kaldırıldı
Nuri Alço hastaneye kaldırıldı Koronavirüse yakalanan Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Nuri Alço hastaneye kaldırıldı.
23.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nuri Alço ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuri alço haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.