Nurettin Demir

Nurettin Demir

Son dakika Nurettin Demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nurettin Demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nurettin Demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurettin Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurettin demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 347 nurettin demir haberi bulunmuştur. Tüm nurettin demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı?
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı? Mersin terör saldırısını kim yaptı, Mersin terör saldırısı nasıl oldu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mersin terör saldırısı için yapılan aramalar arttı.
19.11.2022 Gündem
Park halindeki otomobilin bagajından ceset çıktı!
Park halindeki otomobilin bagajından ceset çıktı! Antalya'da 4 gündür park halinde olan otomobilin bagajında Nurettin Demir (42) isimli kişinin cansız bedeni bulundu. 
20.03.2022 Yaşam
Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı
Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'e tahsis edilen korumalara yönelik kararlarla ilgili süreçte Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) İstanbul Emniyeti yapılanmasının etkili olduğu öğrenildi.
27.05.2021 Gündem
Terörist Özge Aydın, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha ortaya çıkardı
Terörist Özge Aydın, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha ortaya çıkardı Devrimci Komünarlar Partili (DKP) "Ceren Güneş" kod adlı Özge Aydın'ın Suriye'nin Serekaniye Tall Tamir bölgesinde YPG saflarında eylemlere katılırken etkisiz hale getirilmesi, YPG/PKK'nın yasa dışı sol örgütlerle ilişkisini bir kez daha gözler önüne serdi.
7.11.2019 Gündem
ŞOK!.. Arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
ŞOK!.. Arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı Ankara’da 19 Kasım’da kaybolan temizlik işçisinin iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
24.12.2018 Gündem
Fren lambası hiç yanmamış
Fren lambası hiç yanmamış Marmaris yolunda uçurumdan yuvarlanan midibüsün, hemen ardındaki aracın kamera görüntülerine ulaşıldı. Kazayı soruşturan savcı görüntülerle ilgili “En dikkat çekici olan fren lambasının yanmaması” tespiti yaptı
29.09.2021 Gündem
O astsubay şehitliğe nakledildi
O astsubay şehitliğe nakledildi FETÖ/PDY'nin darbe girişimi sırasında Ankara'da yaşamını yitiren, darbeci asker olabileceği şüphesiyle ilk başta şehit sayılmayan; ancak yapılan araştırmalar sonucu gerçek ortaya çıkınca ailesine 'Şehadet Belgesi' verilen, Kara Harp Okulu Bando Komutanlığı'nda görevli 31 yaşındaki Astsubay Başçavuş Ziya İlhan Dağdaş'ın cenazesi, memleketi Muğla'daki mezarlıktan alınarak, askeri törenle Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi. Oğlunun tabutuna sarılan anne Bilsen Dağdaş, "Ne olur bırakın beni yavrumla konuşayım" diyerek gözyaşı döktü.
29.09.2021 Gündem
Hamile kadını döven şüpheli yakalandı
Hamile kadını döven şüpheli yakalandı MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde 1 çocuk annesi 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye parkta spor yaparken saldırdığı ileri sürülen şüpheli Mehmet T.'ye polis, kullandığı aracın plakasından ulaştı ve gözaltına aldı. Mehmet T.'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
9.12.2016 Yaşam
Yılmaz Erdoğan: 'Hollywood'da üstüne para verip oynarlar'
Yılmaz Erdoğan: 'Hollywood'da üstüne para verip oynarlar' 94 yaşındaki çevreci “Kaptan June”un hayatını anlatan "Jurney To Self" (Ben'e Yolculuk) belgeselinin tanıtımı yapıldı.
9.10.2016 Magazin
Şanlıurfa'da CHP'li vekillere tepki
Şanlıurfa'da CHP'li vekillere tepki Şanlıurfa'da, tarımsal sulamada yaşanan enerji sorununu araştırmak için kente gelen 8 CHP milletvekili sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparken vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. CHP heyeti pazartesi günü otogarda çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Hasan Hüseyin Çalışkan'ın ailesine taziye ziyareti sırasında propaganda yaptıkları gerekçesiyle vatandaşlar tarafından tepki görünce kaçmak zorunda kaldı.
29.09.2021 Gündem
Bolu valisi 30 CHP'li vekil hakkında inceleme başlattı
Bolu valisi 30 CHP'li vekil hakkında inceleme başlattı Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu’ya gelerek valilik binasının önünde basın açıklaması yapan 30 CHP’li milletvekili ve izinsiz yürüyüşe katılanlar hakkında inceleme başlattı...
29.09.2021 Gündem
CHP'den çok kritik Rıza Sarraf kararı!
CHP'den çok kritik Rıza Sarraf kararı! AMERİKA Birleşik Devletleri (ABD)'nde tutuklu bulunan ve 4 Nisan Pazartesi günü hakim karşısına çıkacak olan Rıza Sarraf'ın duruşmasını izlemek üzere Miami'ye gitmek için görevlendirilen CHP Cezaevi Komisyonu programını iptal ettiğini duyurdu.
29.09.2021 Gündem
CHP'den Diyarbakır hamlesi
CHP'den Diyarbakır hamlesi Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP), inceleme yapmak üzere Diyarbakır'a doktor milletvekillerinden oluşan bir heyet göndereceği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Nişanlısının boğazını keserek öldürdükten sonra intihar etti
Nişanlısının boğazını keserek öldürdükten sonra intihar etti BATMAN’da 25 yaşındaki Nurettin Demir, 20 gün önce nişanlandığı akrabası 23 yaşındaki Songül Demir’i kiraladığı otomobilin içinde boğazını keserek öldürdükten sonra iş merkezinin çatısından atlayarak intihar etti.
2.01.2016 Yaşam
Cinsel taciz de var işkence de
Cinsel taciz de var işkence de CHP Muğla Milletvekili ve TBMM Cezaevleri İnceleme Komisyonu üyesi Nurettin Demir’in Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu 4 çocuğa işkence yapıldığına ve cinsel saldırıda bulunulduğuna dair iddiaları ile ilgili önemli gelişme yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Muğla Cezaevi Sübyan Koğuşu için ürperten rapor
Muğla Cezaevi Sübyan Koğuşu için ürperten rapor MUĞLA E Tipi Cezaevi Sübyan Koğuşu’nda, yaşları 12 ile 15 arasındaki 4 çocuğa işkence yapılıp, cinsel tacizde bulunulduğu iddialarıyla ilgili Türkiye İnsan Hakları Kurumu (TİHK) tarafından araştırma yapılarak, rapor hazırlandı...
15.12.2015 Yaşam
Kılıçdaroğlu’na destek büyüyor
Kılıçdaroğlu’na destek büyüyor 1 Kasım seçimi sonrası olağanüstü kurultay isteyen muhalefet imza toplamaya çalışırken, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek verenler de açıklamalar yapmaya devam ediyor. 24 milletvekili daha desteğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Muğla’da AK Parti’nin oylarını MHP yükseltti
Muğla’da AK Parti’nin oylarını MHP yükseltti MUĞLA’da 1 Kasım erken genel seçimlerinde sürpriz yaşanmadı...
29.09.2021 Gündem
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste!
1 Kasım 2015 seçimleri 26.Dönem milletvekilleri tam liste! AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin il il milletvekili listeleri belli oldu. AK Parti, CHP, HDP, MHP milletvekili adaylarının hangileri milletvekili olmayı başardı?
29.09.2021 Gündem
214 kişi CHP'ye geçti
214 kişi CHP'ye geçti MUĞLA’nın turizm cenneti ilçesi Bodrum’da başka partilere üye 214 kişi törenle CHP’ye geçti...
29.09.2021 Gündem
CHP'li Tekin: 'HDP'nin kapatılması kabul edilemez'
CHP'li Tekin: 'HDP'nin kapatılması kabul edilemez' Bölgedeki olayları araştırmak amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin başkanlığında oluşturulan heyet Diyarbakır'da incelemeler yaptı.
29.09.2021 Gündem
CHP yerinde araştıracak
CHP yerinde araştıracak CHP, artan şiddet olaylarının araştırılmasına ilişkin önergesinin Ak Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedilmesi üzerine harekete geçti...
29.09.2021 Gündem
CHP Diyarbakır'a heyet gönderecek
CHP Diyarbakır'a heyet gönderecek CHP, sivil toplum örgütleriyle görüşmek ve incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a heyet gönderecek...
29.09.2021 Gündem
Gökçek tek tek isim açıkladı
Gökçek tek tek isim açıkladı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, olası bir erken seçimde CHP'nin ön seçim metodunu terk ederek milletvekili adayları listesinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacağını iddia etti...
29.09.2021 Gündem
CHP listesini yayınladı
CHP listesini yayınladı Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilenlerin listesini açıkladı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nurettin Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurettin demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.