Gazete Vatan Logo

214 kişi CHP'ye geçti

214 kişi CHP'ye geçti

MUĞLA’nın turizm cenneti ilçesi Bodrum’da başka partilere üye 214 kişi törenle CHP’ye geçti.

Bodrum’da Bodrum İlçesi’nde toplam 214 kişi Turgutreis Mahallesi’nde düzenlenen tören ile CHP rozeti taktı. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katıldığı törende Turgutreis Türk Sanat Müziği Koro Şefi Mustafa Köker, Turgutreisspor Kulübü Başkanı Burak Karabağlı ve Turgutreisli işletmeci Volkan İlgüz de CHP rozeti takan isimler arasında yer aldı.

Tören öncesinde konuşma yapan CHP Muğla Milletvekili ve milletvekili adayı Nurettin Demir, Türkiye’de son dört ay içinde yaklaşık 700 ocağa ateş düştüğü söyledi. Demir, "Türkiye’deki ayrımcılık, bölücülük arttı. Tüm bunların hesabını soracağız. AKP teröre, PKK’ya, IŞİD’e ve diğer terör örgütlerine uygun bir ortam yarattı. Bir Cumhurbaşkanı 7 Haziran’dan sonra parti liderlerini buluşturarak hükümetin kurulmasına öncülük etmeliydi. Cumhurbaşkanımız bunu yapmadı. Türkiye’de yeni bir hükümet, yeni bir heyecan oluşturması gerekirken tam tersine, bir hükümet kurulmasını engelledi. Bir kişinin hırsı uğruna bir ülkeyi zoraki seçime götürüyor. Arkadaşlar dört ay sonra Türkiye tekrar sandığa gidiyor. Bunun da hesabını soracağız" dedi.

Haberin Devamı

"TÜRKİYE’NİN BODRUM KADAR HUZURLU OLMASI LAZIM"

Partiye katılan herkese kucak açtıklarını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, "2014 yerel seçimlerinde bir gönül birliği yapmıştık. Birleştirici, yolu sevgiden, beraberlikten geçen bir adaya toplumun her kesiminin oy verdiğini hep birlikte göstermiştik. Şu anda Türkiye’nin ihtiyacı olan birlik beraberliğe, barışa en yakın parti CHP’dir. Artık Türkiye’nin Bodrum kadar huzurlu olması lazım, gereksiz kavgaları bir kenara bırakmamız, birbirimizi kucaklamamız lazım. Şimdi gelin Türkiye için bunu tekrar yapalım" dedi.

Konuşmaların ardından CHP’ye katılan vatandaşlara Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve CHP’li Nurettin Demir tarafından rozetleri takıldı.