Note

Note

Son dakika note haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan note ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını note haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Note

haberleri sayfasında son dakika yaşanan note gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.044 note haberi bulunmuştur. Tüm note haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı Türkiye’de üretilen tüm güncel akıllı telefonları ve vergisiz telefon projesine dahil edilmesi netleşen ilk modelleri listeledik. Araştırmalarımıza göre, 10 markanın 51 akıllı telefon modeli Türkiye’de üretiliyor. Bunlar arasında Samsung ve Xiaomi’nin 10’ar adet modeli bulunuyor. GM, Vivo ve Reeder gibi markalara ait 16 yerli modelin ise vergisiz telefon kapsamına girmesi şimdiden netleşti.
9.09.2023 Ekonomi
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? İşte detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı İlk kez 2016'da ortaya çıkan ve bunca yıldır sebebi de kaynağı da bir türlü açıklanamayan gizemli hastalık 'Havana Sendromu' hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ajanları ve diplomatları etkileyen gizemli hastalığın kurbanları hastalanmadan önce bir ses duyduklarını ifade ediyor.
1.05.2023 Dünya
2022 Ramazan ayında izlenecek diziler - En popüler ve izlemesi zevkli Ramazan'a özel en güzel 10 dizi…
2022 Ramazan ayında izlenecek diziler - En popüler ve izlemesi zevkli Ramazan'a özel en güzel 10 dizi… Ramazana özel olan pek çok popüler ve izlemesi zevkli olan diziler bulunmaktadır. İşte Ramazan'da izleyeceğiniz en popüler en güzel 10 dizi...
1.04.2022 Ramazan
Melis İşiten 'den imaj değişikliği!
Melis İşiten 'den imaj değişikliği! Oyuncu Melis İşiten, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyordu. Geçtiğimiz yıl Maraşlı dizisinde de rol alan İşiten'in son olarak mavi saçlarıyla yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı.
1.02.2022 Magazin
James Bond filminin kötü adamı Tommy Lane hayatını kaybetti
James Bond filminin kötü adamı Tommy Lane hayatını kaybetti Shaft ve James Bond'un Live And Let Die filmlerinde rol alan Tommy Lane, 83 yaşında hayatını kaybetti.
1.12.2021 Magazin
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Samsung bir modelinin fişini çekiyor!
Samsung bir modelinin fişini çekiyor! Samsung Note serisinden tamamen elini eteğini çekiyor. Zira bir süre önce yeni model gelmeyeceğini öğrendiğimiz telefon serisinin eski modelleri de güncelleme alamayacak.
7.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Araba fiyatlarını yükseltecek kriz!
Araba fiyatlarını yükseltecek kriz! Araba almak isteyenlere kötü haber. Koronavirüs nedeniyle üretimlerini durdurup işçilerini izne çıkartan otomotiv devleri şimdi yeni bir krizle karşı karşıya. Pandemi sürecinde otomobil üretimi durma noktasında gelince yarı iletken çip üreticileri ilk çare olarak satış rekorları kıran tüketici elektroniği alanına üretim yapmıştı. Ancak şimdi bu karar tekrar kapılarını açan otomobil fabrikaları için de yeni bir krizin kapılarını ardına kadar araladı.
1.02.2021 Ekonomi
Subaru'da tedarik sorunu! Üretim durdu!
Subaru'da tedarik sorunu! Üretim durdu! Otomobil üreticisi Subaru, motor ve fren sistemlerinde kullanılan çip tedariki problemi sebebiyle Japonya'daki tesislerinde üretime geçici olarak ara verdiğini açıkladı.
15.01.2021 Otomobil
5 yeni Galaxy satışa çıktı
5 yeni Galaxy satışa çıktı Samsung Electronics, ilk sanal Galaxy Unpacked etkinliğinde, beş yeni cihazını tanıttı.
8.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Ünlü yazar Oruç Aruoba hayatını kaybetti! Oruç Aruoba kimdir?
Ünlü yazar Oruç Aruoba hayatını kaybetti! Oruç Aruoba kimdir? Yazar, şair ve felsefeci Oruç Aruoba 72 yaşında yaşamını yitirdi. Bu acı haberin ardından internette Oruç Aruoba kimdir? Oruç Aruoba kaç yaşında vefat etti? Oruç Aruoba nereli? soruları araştırılıyor. İşte Oruç Aruoba hakkında merak edilenler ve Oruç Aruoba eserleri
31.05.2020 Gündem
Samsung Galaxy Note 9'da sararma sorunu
Samsung Galaxy Note 9'da sararma sorunu Samsung'un Note serisinin bir üyesi olan Galaxy Note 9'un ekranında sararma problemi ortaya çıktı. Son zamanlarda söz konusu sorunu yaşayanların sayısının artmasıyla birlikte Samsung forumlarına şikayet mesajları yağıyor.
9.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi Mi Note 10 inceleme- 108MP kameralı telefon
Xiaomi Mi Note 10 inceleme- 108MP kameralı telefon Xiaomi’nin 108MP kameraya sahip akıllı telefonu Mi Note 10’u detaylı bir şekilde incelendi. Xiaomi Mi Note 10 marka telefonda nasıl özellikler var? Mi Note 10 bizlere neler sunuyor, neler sunamıyor gelin hep birlikte görelim...
8.01.2020 Bilim ve Teknoloji
İşte Adil Öksüz'ün saklandığı ev!
İşte Adil Öksüz'ün saklandığı ev! 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 1 numarası kaçak Adil Öksüz’ün firar ettiği ilk günlerde evinde saklayan FETÖ imamı itirafçı oldu: Öksüz’ü, örgüt imamı getirdi. Üsküdar’daki evimde 8 gün kaldı.
26.10.2019 Gündem
iPhone 11 Pro mu? Galaxy Note 10 Plus mı?
iPhone 11 Pro mu? Galaxy Note 10 Plus mı? 2019'a damgasını vuran iki akıllı telefon modellerinden hangisi günlük kullanımda daha hızlı? Apple tarafından satışa sunulan iPhone 11 Pro Max mi, yoksa Samsung Galaxy Note 10 Plus mı?
2.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Huawei Mate 30 Pro tanıtıldı! Google sürprizi, işte fiyatı...
Huawei Mate 30 Pro tanıtıldı! Google sürprizi, işte fiyatı... Çin merkezli teknoloji üreticisi Huawei, Mate 30 ve Mate 30 Pro telefonlarını uzun bir bekleyişin ardından Münih'te gerçekleştirdiği basın toplantısında dünyaya duyurdu. Telefonlar, P30 serisinin ardından çıtayı biraz daha yukarı çekerken, cihazlarda beklendiği gibi Android işletim sistemi var, Google Play Store uygulama mağazası yok!
20.09.2019 Bilim ve Teknoloji
AirPods mu Galaxy Buds mı?
AirPods mu Galaxy Buds mı? Kablosuz kulaklık sektörü gün geçtikçe büyüyor. Apple başta olmak üzere Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi dahil pek çok marka kendi ürünlerini ortaya koyuyor. Peki en çok hangisi satıyor?
26.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Book S tanıtıldı
Samsung Galaxy Book S tanıtıldı Samsung, dün gece gerçekleştirdiği ve Unpacked adını verdiği etkinlikte Galaxy Note ve Galaxy Note 10 Plus model telefonlarıyla birlikte Galaxy Book S model yeni nesil bilgisayarını görücüye çıkardı.
8.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Watch Active 2 tanıtıldı!
Samsung Galaxy Watch Active 2 tanıtıldı! Samsung'un bir süredir görüntüleri internete sızan yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2, Galaxy Note 10 serisi telefonların tanıtımından önce duyuruldu. Peki yeni saat hangi özelliklerle geliyor? Fiyatı ne oldu?
8.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 10 özellikleri
Samsung Galaxy Note 10 özellikleri Samsung, Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus model yeni telefonları için artık saatlerini sayıyor. Bu akşam saatlerinde gerçekleştirilmesi beklenen etkinlikte duyurulacak yeni telefonlar bakın hangi özelliklerle gelecek?
7.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Watch Active 2 işte böyle görünüyor
Galaxy Watch Active 2 işte böyle görünüyor Samsung, Galaxy Note 10 serisi yeni telefonları için son hazırlıklarını yaparken, diğer yandan etkinlikte sadece telefonlarını paylaşmayacak; aynı zamanda yeni akıllı saatlerini de vitrine koyacak. İşte karşınızda Galaxy Note 10 ile birlikte duyurulması planlanan ve internete yeni görüntüleri sızan Galaxy Watch Active 2...
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 10 Plus satışa çıkıyor
Samsung Galaxy Note 10 Plus satışa çıkıyor Samsung, henüz Galaxy Note 10 serisi telefonlarını tanıtmış değil; ancak ABD merkezli telefon operatörü Verizon'a ait internete sızan bir görüntü, Galaxy Note 10 Plus 5G'yi gözler önüne serdi. Peki Galaxy Note 10 serisi telefonlar hangi özelliklerle geliyor?
26.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Note 10 hangi işlemciyi kullanacak?
Samsung Galaxy Note 10 hangi işlemciyi kullanacak? Samsung'un 7 Ağustos tarihinde Unpacked etkinliği kapsamında dünyaya duyurmayı planladığı yeni akıllı telefonu Galaxy Note 10'un özellikleri yavaş yavaş belli oluyor. Peki yeni Samsung telefon hangi işlemciden güç alacak?
19.07.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Note ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki note haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.