Nihat Hatipoğlu

Nihat Hatipoğlu

Son dakika nihat hatipoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nihat hatipoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nihat hatipoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Hatipoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat hatipoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 386 nihat hatipoğlu haberi bulunmuştur. Tüm nihat hatipoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı İslam alimi Nihat Hatipoğlu köşesinde bu kez günlük telaşın içinde kaybolup giden insanları, bu insanların hayatlarını sadece dünyevi hazlar ve geçici tatminler üzerine kurduklarına değindi. Ahirette bekleyen sonsuz güzellikler ve nimetlerin varlığından bahseden Hatipoğlu oruca yönelik gelen sorulara da köşesinden yanıt verdi.
14.03.2024 Ramazan
Gıybet ile ilgili ayetler, hadisler! Nihat Hatipoğlu açıkladı: Gıybet (dedikodu) yapmak günah mı?
Gıybet ile ilgili ayetler, hadisler! Nihat Hatipoğlu açıkladı: Gıybet (dedikodu) yapmak günah mı? Kürsüye her çıktığında gönüllerde derin izler bırakan İslam alimi Nihat Hatipoğlu, yine manevi değerleri aydınlatan bir konuya değindi: dedikodu. Dedikodunun, gönülleri karartan bir günah olduğunu belirten Nihat Hatipoğlu İnsan ilişkilerini zedeleyen, kardeşliği gölgelleyen dedikodunun, manevi bir temizlikle bertaraf edilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte Hatipoğlu'nun Sabah Gazetesi’nde köşesine taşıdığı gıybet ile ilgili açıklamaları…
13.03.2024 Dini Bilgiler
Hastaneye kaldırılan Nihat Hatipoğlu'ndan ilk açıklama
Hastaneye kaldırılan Nihat Hatipoğlu'ndan ilk açıklama İlahiyatçı ve TV programcısı Nihat Hatipoğlu, dün tansiyon rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Hatipoğlu, Twitter'dan son durumuna yönelik açıklama yaptı.
19.08.2023 Magazin
Nihat Hatipoğlu neden hastanede? Nihat Hatipoğlu öldü mü 2023, hangi hastanede? İlahiyatçı Prof. Dr. Hatipoğlu kaç yaşında, nereli?
Nihat Hatipoğlu neden hastanede? Nihat Hatipoğlu öldü mü 2023, hangi hastanede? İlahiyatçı Prof. Dr. Hatipoğlu kaç yaşında, nereli? İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, tansiyon nedeniyle rahatsızlandı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda hastaneye kaldırılan Hatipoğlu'nun tedavisinin sürdüğü duyuruldu. Peki, Nihat Hatipoğlu neden hastanede? Nihat Hatipoğlu öldü mü yaşıyor mu?
19.08.2023 Gündem
Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı
Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, tansiyon sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Nihat hocamız tansiyon sebebiyle hastanede şuan tedavi görmekte. Sizlerden hocamız için dua talep ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.
18.08.2023 Gündem
Nihat Hatipoğlu'na sorduğu soru sosyal medyayı salladı! Ayrılık sebebi şaşırttı
Nihat Hatipoğlu'na sorduğu soru sosyal medyayı salladı! Ayrılık sebebi şaşırttı Ramazan ayı ile birlikte Nihat Hatipoğlu ile Sahur programı başladı. Son bölümde genç bir çocuk ünlü ilahiyatçıya özel hayatıyla ilgili bir soru sorunca sosyal medyada gündem yarattı.Nihat Hatipoğlu soru karşısında verdiği yanıtla dikkat çekti. İşte detaylar...
27.03.2023 Magazin
Nihat Hatipoğlu 2023 Ramazan programı nerede? ATV Nihat Hatipoğlu bu sene program yapacak mı?
Nihat Hatipoğlu 2023 Ramazan programı nerede? ATV Nihat Hatipoğlu bu sene program yapacak mı? Nihat Hatipoğlu 2023 Ramazan programı nerede yapılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Her yıl Ramazan ayında ATV ekranlarında iftar ve sahur programı yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu 23 Mart'ta başlayacan on bir ayın sultanı Ramazan ayında yine izleyicisi ile buluşacak. Peki Nihat Hatipoğlu iftar ve sahur programı saat kaçta?
23.03.2023 Gündem
Nihat Hatipoğlu'na gelen soru sosyal medyada gündem oldu!
Nihat Hatipoğlu'na gelen soru sosyal medyada gündem oldu! Ramazan aynın gelmesiyle birlikte Nihat Hatipoğlu da programlarına başladı. Ramazan'ın ilk sahurunda Hatipoğlu'na gelen "Sevip de sevilmemenin, umut verip yarı yolda bırakmanın günahı nedir?" sorusu sosyal medyada gündem oldu.
23.03.2023 Magazin
Oruç tutan namaz kılmak zorunda mı? Namaz kılmadan oruç kabul olur mu?
Oruç tutan namaz kılmak zorunda mı? Namaz kılmadan oruç kabul olur mu? Oruç tutan namaz kılmak zorunda mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Mübarek Ramazan ayı Diyanet takvimine göre 23 Mart 2023 Perşembe günü başlıyor. Oruç ibadetini yerine getirecek müslümanlar pek çok konuda araştırmalarına başladı. Bu mübarek ayda Kuran-ı Kerim okuyacak, hatim indirecek ve zikirler çekilecek. Oruç tutacak ancak namaz kılamayacak olan vatandaşlar ise "Namaz kılmayanın orucu kabul olur mu?" sorusuna yanıt arıyor.
22.03.2023 Gündem
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir?
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir? Ramazan ayının gelmesiyle Hz. Vahşi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hz. Vahşi kimdir, Hz. Vahşi’nin hikayesi nedir?
18.03.2023 Dini Bilgiler
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?
Ortak yayını kim sunacak? Deprem ortak yayın yapacak kanallar hangileri, ortak yayın ne zaman, saat kaçta?  Ortak yayın sunucusu kimdir, ortak yayın hangi kanallar var? Türkiye depremle birlikte saralarını sararken tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor. İşte Ortak yayına katılacak kanallar ve ortak yayın sunucusu hakkında merak edilenler... 
15.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' olacak! Haydi Türkiye ekran başına
'Türkiye Tek Yürek' olacak! Haydi Türkiye ekran başına Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
15.02.2023 Gündem
Deprem ortak yayını hangi kanallarda? Türkiye Tek Yürek kampanyası saat kaçta başlıyor?
Deprem ortak yayını hangi kanallarda? Türkiye Tek Yürek kampanyası saat kaçta başlıyor? Deprem ortak yayını 15 Şubat 2023 Çarşamba günü yapılıyor. Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak amacıyla gerçekleştirilecek Türkiye Tek Yürek kampanyası tüm kanallarda canlı olarak ekrana gelecek. Peki deprem ortak yayını hangi kanallarda olacak?
14.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
15.02.2023 Gündem
Ramazan ayı TV programı! Ramazan ayında TV’de hangi programlar var, hangi hocalar Ramazan programı yapıyor? Televizyonda ramazan programları!
Ramazan ayı TV programı! Ramazan ayında TV’de hangi programlar var, hangi hocalar Ramazan programı yapıyor? Televizyonda ramazan programları! Ramazan ayı TV programı için yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar Ramazan ayında TV’de hangi programlar var? sorusuna yanıt arıyor. 11 ayın sultanı Ramazan idrak edilecekken iftar ve imsak vakitlerinde dini sohbetler dinlemek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Ramazan ayında TRT 1, Kanal D, Kanal 7, ATV gibi birçok kanalda birbirinden değerli hocalar Ramazan programı sunacak. 
30.03.2022 Ramazan Haberleri
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı, yok mu? 13 Ocak ATV yayın akışı
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı, yok mu? 13 Ocak ATV yayın akışı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam var mı? 4. sezonuyla her hafta Perşembe günleri ekranlara gelen dizinin yeni bölümünü ATV yayın akışında göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova neden yok, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman?
13.01.2022 Televizyon
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Müge Anlı bayramda var mı? Müge Anlı bugün yok mu, bayramda Müge Anlı var mı, Tatlı Ser programı yayınlanacak mı?
Müge Anlı bayramda var mı? Müge Anlı bugün yok mu, bayramda Müge Anlı var mı, Tatlı Ser programı yayınlanacak mı? Sabah kuşağının en çok izlenen yayınlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bayram akışında yer olup olmadığı merak ediliyor. Müge Anlı bayramda var mı? Sorusuna yanıt aranıyor. Kayıpların bulunduğu, suçluların yakalandığı program Ramazan Bayramı’nda ATV yayın akışında mı, Müge 12-13-14 Mayıs’ta yayınlanacak mı? Müge Anlı bugün neden yok?
13.05.2021 Gündem
Uzaktan eğitimde kopya çekmek günah mı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Uzaktan eğitimde kopya çekmek günah mı? Nihat Hatipoğlu cevapladı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile iftar ve sahur programlarında izleyici Zoom üzerinden yayına bağlanıyor. Hatipoğlu'na bu yıl birbirinden ilginç sorular geldi. Bunlardan biri de 'Bir öğrencinin uzaktan eğitimde kopya çekmesi günah mıdır?' sorusu oldu.
28.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 6 üniversiteye rektör ataması
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 6 üniversiteye rektör ataması Cumhurbaşkanlığının rektör atamalarına ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 üniversiteye rektör atadı.
21.04.2021 Siyaset
Nihat Hatipoğlu şaştı kaldı! 'Astral seyahat' sorusu gündem oldu
Nihat Hatipoğlu şaştı kaldı! 'Astral seyahat' sorusu gündem oldu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sunduğu, koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz gerçekleşen sahur ve iftar programları, izleyicilerin zoom üzerinden yönelttiği ilginç sorularla dikkat çekiyor.
17.04.2021 Magazin
Bitcoin caiz mi, haram mı? Nihat Hatipoğlu'ndan "Bitcoin" yanıtı!
Bitcoin caiz mi, haram mı? Nihat Hatipoğlu'ndan "Bitcoin" yanıtı! Ramazan ayı denince akıllara gelen isimlerden biri olan Nihat Hatipoğlu’na yaptığı sahur programında kripto para ile ilgili soru soruldu. Sosyal medya ünlülerinden Selçuk Büyük'ün kripto para sorusu sosyal medyaya da damga vurdu. Bitcoin caiz mi, haram mı? Nihat Hatipoğlu ne yanıt verdi?
15.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Hatipoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat hatipoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.