Nihan Ünsal

Nihan Ünsal

Son dakika Nihan Ünsal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nihan Ünsal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nihan Ünsal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihan Ünsal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihan ünsal gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 nihan ünsal haberi bulunmuştur. Tüm nihan ünsal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Magazin
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim Nisan 2021'de koronavirüse yakalanan Burak Sergen, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edilmişti. Uzun süre yoğun bakımda ve evinde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ve setlere dönen ünlü oyuncu yaşadığı zor süreci samimi bir şekilde anlattı.
28.09.2023 Magazin
Burak Sergen ve eski eşi arasında sular durulmuyor!
Burak Sergen ve eski eşi arasında sular durulmuyor! Burak Sergen geçen hafta eski eşi oyuncu Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması istemiyle dava açtı. Sergen, ödediği 41 bin 209 liralık nafakanın 10 bin liraya düşürülmesini talep etti.
14.01.2023 Magazin
Boşanıyorlar! Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal’dan karşı dava!
Boşanıyorlar! Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal’dan karşı dava! Ünlü oyuncu Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal’a boşanma davası açmıştı. Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal’ın kendisini aldattığını iddia etti. Ünsal’da karşı dava açarken, asıl kendisinin aldatıldığını ve hatta Burak Sergen’in ilişkisinden çocuğu olduğunu ileri sürdü.
6.03.2022 Magazin
Melis Sezen Burak Sergen'e böyle veda etti!
Melis Sezen Burak Sergen'e böyle veda etti! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', dün akşam 49'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde kalp krizi geçiren Haluk Güçlü, vefat etti. Hal böyle olunca Haluk'a hayat veren Burak Sergen de diziden ayrıldı. 'Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ise rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.
17.02.2022 Magazin
Burak Sergen'in 'Gizem'li arkadaşı!
Burak Sergen'in 'Gizem'li arkadaşı! “Sadakatsiz” dizisinin Haluk’u Burak Sergen geçtiğimiz akşam Beyoğlu’nda adının Gizem olduğu öğrenilen genç bir kadınla görüntülendi.
18.12.2021 Magazin
Burak Sergen eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğradı! Flaş hamle...
Burak Sergen eşi Nihan Ünsal'ın ihanetine uğradı! Flaş hamle... "Sadakatsiz" dizisinde rol alan Burak Sergen, 4 ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açtı.
6.10.2021 Magazin
Burak Sergen'den velayet açıklaması
Burak Sergen'den velayet açıklaması Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'in, oğlu Cansın için açtığı velayet davası sonuçlandı. Mahkeme, daha önce ortak olan velayetin anneye verilmesine karar verdi.
17.06.2021 Magazin
Burak Sergen ile ilgili yeni açıklama! Yoğun bakımdaydı...
Burak Sergen ile ilgili yeni açıklama! Yoğun bakımdaydı... "Sadakatsiz" dizisindeki başarısıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen’in tedavisi devam ediyor. Ünlü oyuncu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.
18.05.2021 Magazin
Burak Sergen'in son durumunu nişanlısı açıkladı!
Burak Sergen'in son durumunu nişanlısı açıkladı! Ünlü oyuncu Burak Sergen, 3 hafta önce evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılmış, solunum güçlüğü çekince entübe edilmişti. Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal, ünlü oyuncunun hala yoğun bakımda entübe durumda olduğunu açıkladı. Ünsal, konuyla ilgili, "Durumunda bir değişiklik yok. Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz" dedi
2.05.2021 Magazin
Burak Sergen'in sağlık durumuna ilişkin nişanlısından açıklama!
Burak Sergen'in sağlık durumuna ilişkin nişanlısından açıklama! Üç hafta önce evinde fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Burak Sergen, solunum güçlüğü çekince entübe edilmişti. Ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin nişanlısı Nihan Ünsal'dan son dakika açıklaması geldi.
1.05.2021 Magazin
Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!
Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! Akciğerlerindeki enfeksiyon nedeniyle tedavi altında olan ve durumu ciddiyetini koruyan oyuncu Burak Sergen ile ilgili nişanlısı Nihan Ünsal'dan açıklama geldi.
14.04.2021 Magazin
Bu buluşma olay olmuştu...Burak Sergen'den eski eşine dava!
Bu buluşma olay olmuştu...Burak Sergen'den eski eşine dava! Oyuncu Burak Sergen, 19 yıl evli kaldıktan sonra geçen yıl anlaşmalı olarak boşandığı meslektaşı Işıl Sergen’e soyadını kullanmaması için dava açtı.
22.11.2019 Magazin
Eski eşler yeni aşklarını tanıştırdı
Eski eşler yeni aşklarını tanıştırdı 19 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl noktalayan Işıl Sergen-Burak Sergen, bugün bir araya geldi.
25.03.2019 Magazin
Burak Sergen nişanlandı
Burak Sergen nişanlandı Oyuncu Burak Sergen uzun zamandır aşk yaşadığı spiker Nihan Ünsal'la nişanlandı
12.02.2019 Magazin
Bu filmin senaryosunu izleyiciler yazdı
Bu filmin senaryosunu izleyiciler yazdı Gökhan Yorgancıgil, Sıfır Dediğimde’nin, Türkiye’nin gerilim-dram tarzında çekilen tek filmi olduğu iddiasında. Ancak filmin özelliği bu kadarla sınırlı değil. Çünkü 2 Kasım’da vizyona girecek filmin senaryosu da oyuncu seçimi de internet kullanıcılarıyla birlikte oluşturuldu
25.09.2007 Arşiv
55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde Onur Ödülleri sahiplerini buldu
55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde Onur Ödülleri sahiplerini buldu 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’ne katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, mevcut destek mekanizmalarını çeşitlendireceklerini belirterek “Ancak çıtayı daha da yükseltmek için atmamız gereken adımlar var. Ülkemizi film çekim merkezi haline çevirecek yeni sinema kanunu ivedilikle Meclise sunacağız. En geç bir ay içerisinde Meclise sunmak için gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi. Festivalde Onur Ödülleri ve ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ sahiplerini buldu.
30.09.2018 Kültür Sanat
Son yolculuğuna uğurlandı
Son yolculuğuna uğurlandı Kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını kaybeden şair, söz yazarı, besteci ve yorumcu Naşide Göktürk dün son yolculuğuna uğurlandı
31.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nihan Ünsal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihan ünsal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.