Nicole Kidman Film

Nicole Kidman Film

Son dakika Nicole Kidman film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nicole Kidman film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nicole Kidman film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nicole Kidman Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nicole kidman film gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 nicole kidman film haberi bulunmuştur. Tüm nicole kidman film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nicole Kidman: Acı çekmekten korkmam
Nicole Kidman: Acı çekmekten korkmam Yıldız oyuncu Nicole Kidman, yaşadığı duygusal çatışmalar ile ilgili konuştu. Kidman, "Bazen acı çekerim, bazen neşelenirim. Acı çekmekten korkmam." ifadelerini kullandı.
13.10.2020 Magazin
Nicole Kidman resmen eridi!
Nicole Kidman resmen eridi! Oscar ödüllü aktris Nicole Kidman, önceki gün Sidney Havaalanı'nda görüntülendi.
7.09.2017 Magazin
Nicole Kidman Bodrum'da otel açacak!
Nicole Kidman Bodrum'da otel açacak! Bodrum'daki The Bodrum By Paramount Hotel'in açılışını, Holywood starı Avustralyalı Nicole Kidman yapacak.
11.05.2017 Magazin
Nicole Kidman'ın eşini çıldırtan sahne!
Nicole Kidman'ın eşini çıldırtan sahne! Rol aldığı dizide şiddet gören bir kadına hayat veren Nicole Kidman, eşi Keith Urban’ın bu sahnelere çok kızdığını söyledi. İşte Nicole Kidman'ın cüretkar sahneleri...
29.03.2017 Magazin
Bu sahneler çok konuşulur!
Bu sahneler çok konuşulur! Nicole Kidman, başrolde yer aldığı 'Big Little Lies' adlı dizideki cesur sahneleriyle adından söz ettiriyor. İşte Nicole Kidman'ın sosyal medyayı sallayan sahneleri...
21.03.2017 Magazin
Sinemanın en iyi sevişme sahneleri
Sinemanın en iyi sevişme sahneleri Olay yaratan seks sahneleri
20.05.2011 Arşiv
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar!
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar! Oscar ödülleri kazananları merak ediliyor. 2022 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Oscar ödülü olarak da bilinen 94. Akademi Ödüllerinde "En İyi Film" film, “En iyi kadın oyuncu” ve “en iyi erkek oyuncu” ödülü belli oldu. Peki, Oscar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananları kim? İşte Oscar kazananlar tam liste…
28.03.2022 Televizyon
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel film seçkisi! Kadınların penceresinden dünyayı görmemize olanak sağlayan çok özel 4 film; Mad Max:Fury Road, Erin Brockhovich, The Color Purple ve The Hours, kadınlara özel 4 farklı seansta ücretsiz rezervasyon sistemi ile gösterilecek. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
6.03.2022 Kültür Sanat
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Aquaman filminden yeni fragman
Aquaman filminden yeni fragman Jason Momoa'nın canlandıracağı, DC hayranlarının merakla beklediği Aquaman filminden son fragman geldi.
20.11.2018 Kültür Sanat
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
23.01.2018 Kültür Sanat
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
22.01.2018 Magazin
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı 75. Altın Küre Ödülleri belli oldu. Türk yönetmen Fatih Akın, In The Fade (Paramparça) filmiyle en iyi yabancı dilde film ödülünü kazandı.
8.01.2018 Magazin
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu!
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu! Hem sinema dünyasının hem de televizyon dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Küre Ödülleri (Golden Globe Awards), dün gece düzenlenen seremoni ile sahiplerini buldu.
8.01.2018 Kültür Sanat
Nicole Kidman'ın açtığı oteli ünlü turizmci satın aldı
Nicole Kidman'ın açtığı oteli ünlü turizmci satın aldı Bodrum'da mayıs ayında açılışını ünlü Hollywood yıldızı Nicole Kidman'ın yaptığı The Bodrum By Paramount Hotel'i, ünlü turizm yatırımcısı ve işletmecisi Turan Avcı satın aldı.
2.12.2017 Ekonomi
Russel Crowe korkuttu! Görenler inanamadı...
Russel Crowe korkuttu! Görenler inanamadı... Yeni Zelandalı aktör Russell Crowe, 2018 yılında vizyona girmesini beklenen 'Boy Erased' filmi için adeta bambaşka biri oldu.
17.10.2017 Magazin
Sonbaharı getiren festival
Sonbaharı getiren festival Filmekimi, her yıl olduğu gibi saygın festivallerde gösterilmiş, ödüller almış, eleştirmenlerin ve izleyicilerin ilgisini çekmiş ve merakla beklenen yeni yapımları içeren zengin programıyla Ekim ayının en çok konuşulan sinema etkinliği olacak. Filmekimi, 29 Eylül-8 Ekim tarihlerinde İstanbul’da...
2.09.2017 Kültür Sanat
Yılın oyuncusu Nicole Kidman
Yılın oyuncusu Nicole Kidman Glamour dergisinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yılın Kadınları Ödülleri Londra’da düzenlenen törenle 14’üncü kez sahiplerine verildi
7.06.2017 Magazin
Cannes’a muhteşem veda!
Cannes’a muhteşem veda! 70. Cannes Film Festivali, önceki gün verilen ödüllerle son buldu. Türk asıllı Alman yönetmen Fatih Akın’ın yönettiği ‘Solgun’ adlı filmin başrolünü üstlenen Diane Kruger, En İyi Kadın Oyuncu seçildi
29.05.2017 Magazin
Kırmızı halıde Nicole Kidman'a öpücük yağmuru!
Kırmızı halıde Nicole Kidman'a öpücük yağmuru! 'The Killing of a Sacred Deer' adlı filmin galasına katılan Nicole Kidman ile eşi Keith Urban, kırmızı halıda birbirlerini öpücük yağmuruna tuttu.
24.05.2017 Magazin
Öpücük yağmuru
Öpücük yağmuru 70’inci Cannes Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor.
23.05.2017 Magazin
Cannes’ın yıldız savaşları
Cannes’ın yıldız savaşları 70. Cannes Film Festivali’nde ‘How to Talk to Girls at Parties’ filminin galasına katılan Nicole Kidman ve Elle Fanning, şıklıkları ve verdikleri samimi pozlarla film ekibinden rol çaldı.
22.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nicole Kidman Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nicole kidman film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.