Nicole Kidman

Nicole Kidman

Son dakika nicole kidman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nicole kidman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nicole kidman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nicole Kidman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nicole kidman gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 nicole kidman haberi bulunmuştur. Tüm nicole kidman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tom Cruise şaşırttı! Nicole Kidman ile karşılaşmamak için gelmemiş
Tom Cruise şaşırttı! Nicole Kidman ile karşılaşmamak için gelmemiş Pazartesi günü sabaha karşı herkesin gözü törene katılanların ve o pırıltılı salonun üzerindeydi evet ama törene katılanlar kadar katılmayan bir kişi de çok dikkat çekti ve herkesin ‘neden yok’ sorusunu sormasına neden oldu. Üstelik bu ünlünün rol aldığı ve yapımcılıklarından birini de üstlendiği Film gecenin En İyi Film Oscarı adaylarından biriydi ve filmin Oscar şansı belki düşüktü ancak yine de herkes onun törende olacağını düşünmüştü.
14.03.2023 Magazin
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç Hareketsiz yaşam tarzı, hazır gıdalar, çeşitli rahatsızlıklar kilo artışına neden oluyor. Dünya genelinde obezite giderek artarken, fazla kilo kişilerin yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor. Bu nedenle kilo kontrolü birçok kişinin gündeme. Ünlü isimler de kilo vermek için pek çok yöntemi deniyor. Ünlülerin yeni favorisi ise 'İntermittent Fasting. Aralıklı oruç olarak bilinen İntermittent Fasting beslenme şeklini hangi ünlüler uyguluyor? İF diyeti gerçekten sağlıklı mı? İşte aralıklı oruç ile ilgili merak edilen tüm detaylar…
16.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Nicole Kidman sosyal medya paylaşımıyla şaşırttı: Bu sen misin?
Nicole Kidman sosyal medya paylaşımıyla şaşırttı: Bu sen misin? Müzisyen Keith Urban ile evli olan iki çocuk annesi Nicole Kidman, rol aldığı 'Expats' dizisinin setinde çekilen kamera arkası fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çekti. Fit görüntüsü ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan 54 yaşındaki oyuncu yeniden 'estetik' iddialarıyla adından söz ettirdi.
5.05.2022 Magazin
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar!
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar! Oscar ödülleri kazananları merak ediliyor. 2022 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Oscar ödülü olarak da bilinen 94. Akademi Ödüllerinde "En İyi Film" film, “En iyi kadın oyuncu” ve “en iyi erkek oyuncu” ödülü belli oldu. Peki, Oscar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananları kim? İşte Oscar kazananlar tam liste…
28.03.2022 Televizyon
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel film seçkisi! Kadınların penceresinden dünyayı görmemize olanak sağlayan çok özel 4 film; Mad Max:Fury Road, Erin Brockhovich, The Color Purple ve The Hours, kadınlara özel 4 farklı seansta ücretsiz rezervasyon sistemi ile gösterilecek. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ücretsiz gösterilecek filmler!
6.03.2022 Kültür Sanat
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
Nicole Kidman'ı kızdıran soru! 'Bunu bir erkeğe soramazsınız'
Nicole Kidman'ı kızdıran soru! 'Bunu bir erkeğe soramazsınız' Javier Bardem ile başrolleri paylaştığı son filmi için The Guardian gazetesine konuşan Nicole Kidman, muhabirin eski eşi Tom Cruise hakkında soru sormasına sinirlendi. Soruyu cinsiyetçi bulan yıldız isim, "Bunu bir erkeğe sorabileceğinizden emin değilim" ifadelerini kullandı.
30.12.2021 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
"Eşim bana karışmaz"
"Eşim bana karışmaz" Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, eşi Keith Urban’ın kendi işine hiçbir şekilde müdahale etmediğini söyledi
11.08.2021 Magazin
Nicole Kidman: Acı çekmekten korkmam
Nicole Kidman: Acı çekmekten korkmam Yıldız oyuncu Nicole Kidman, yaşadığı duygusal çatışmalar ile ilgili konuştu. Kidman, "Bazen acı çekerim, bazen neşelenirim. Acı çekmekten korkmam." ifadelerini kullandı.
13.10.2020 Magazin
Nicole Kidman-Keith Urban'dan romantik veda
Nicole Kidman-Keith Urban'dan romantik veda Dünyaca ünlü aktris Nicole Kidman ile müzisyen eşi Keith Urban, Noel tatilini geçirdikleri Avustralya'ya romantik fotoğraflarla veda etti.
31.12.2019 Magazin
En çok o kazandı!
En çok o kazandı! 2019 yılının ‘En Çok Kazanan Aktris’leri açıklandı. Forbes dergisinin hazırladığı listede, Scarlett Johansson, 56 milyon dolar’lık ( yaklaşık 322.8 milyon TL) kazancıyla zirveye oturdu.
10.11.2019 Magazin
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi Dünyaca ünlü yazar ve insan davranış uzmanı Dr. John Demartini, başarılı olmanın sırlarını anlattı.
25.05.2022 Sağlık
Aquaman filminden yeni fragman
Aquaman filminden yeni fragman Jason Momoa'nın canlandıracağı, DC hayranlarının merakla beklediği Aquaman filminden son fragman geldi.
20.11.2018 Kültür Sanat
Nicole Kidman, Kanal D Haber'e konuştu
Nicole Kidman, Kanal D Haber'e konuştu Oscar ödüllü Avustralyalı aktris Nicole Kidman, Kanal D ekranlarında Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı.
17.11.2018 Magazin
Nicole Kidman , Kanal D Haber'e konuştu
Nicole Kidman , Kanal D Haber'e konuştu Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı filmleri kadar güzelliği ile de dillere destan oyuncu,Kanal D Haber'e konuştu.
17.11.2018 Haber
Zamansız kadınlar
Zamansız kadınlar Dünyanın en güzel kadınları Cindy Crawford (52), Nicole Kidman (51), Alessandra Ambrosio (37) ve Liu Shishi (31) Çin’de bir araya geldi.
24.10.2018 Magazin
Burun estetiğinde en çok o ünlüler tercih ediliyor
Burun estetiğinde en çok o ünlüler tercih ediliyor Estetikte en yaygın olan cerrahi operasyonlardan burun estetiğinde kişiler en çok yabancı ünlülerden sinema oyuncusu Nicole Kidman ve Mag Ryan’ın burun görüntüsünü talep ederken, Türklerden de en çok Neslihan Atagül’ün burnu tercih ediliyor.
26.09.2018 Sağlık
Saadet  zamanı
Saadet zamanı Omega’nın geçmişten bugüne klasikleşen saat koleksiyonundan özel bir seçkinin sergilendiği ‘Her Time’ sergisi Rusya’nın St. Petersburg şehrinde görkemli bir davetle açıldı.
30.08.2018 Magazin
En şık oturuş
En şık oturuş DC Comics ve Warner Bros. Pictures ortak yapımı ABD süper kahraman filmi Aquaman’in tanıtımı önceki gün San Diego’da gerçekleşen Comic-Con’da yapıldı.
22.07.2018 Magazin
Bomba iddia: İlişki yaşamak için seçmelere katıldı
Bomba iddia: İlişki yaşamak için seçmelere katıldı Ünlü oyuncu Scarlett Johansson, Scientology tarikatı üyesi Tom Cruise için yapılan ‘sevgili seçmeleri’ne katıldığı iddiasını reddetti.
29.06.2018 Magazin
John Travolta hakkında şok taciz iddiası!
John Travolta hakkında şok taciz iddiası! Scientology isimli tarikatın üyesi olan John Travolta hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan kimliği belirsiz masör, ünlü oyuncunun kendisinden kalçalarına masaj yapmasını istediğini söyledi.
19.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nicole Kidman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nicole kidman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.