Nicola Sturgeon

Nicola Sturgeon

Son dakika Nicola Sturgeon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nicola Sturgeon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nicola Sturgeon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nicola Sturgeon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nicola sturgeon gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 nicola sturgeon haberi bulunmuştur. Tüm nicola sturgeon haberleri aşağıda listelenmiştir.
İskoçya Başbakanı istifa ediyor! 'Her şeyinizi vermek bu mesleği yapmanızın tek yolu'
İskoçya Başbakanı istifa ediyor! 'Her şeyinizi vermek bu mesleği yapmanızın tek yolu' İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon istifa kararı aldığını duyurdu. Derin ve uzun değerlendirmeler sonucu bu kararı verdiğini dile getiren Sturgeon, “Her şeyinizi vermek bu mesleği yapmanızın tek yolu” dedi.
15.02.2023 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi, dün akşam kaldığı İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'ndan Aziz Giles Katedrali'ne taşındı. Katedralde üst düzey siyasetçilerin ve kraliyet ailesi üyelerinin de katılımıyla görkemli bir tören gerçekleşti. II. Elizabeth'in çocukları, kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth’in naaşı, yola çıktı
Kraliçe Elizabeth’in naaşı, yola çıktı İskoçya’daki Balmoral Sarayı’nda hayatını kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth’in naaşı, Edinburgh’a doğru yola çıktı.
11.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
Omicron varyantı ile ilgili flaş açıklama! Dünyanın kabusu oldu! Hiçbir şeye benzemiyor
Omicron varyantı ile ilgili flaş açıklama! Dünyanın kabusu oldu! Hiçbir şeye benzemiyor Omicron varyantı ile ilgili son dakika açıklaması! Dünyanın yeni kabusu haline gelen Omicron varyantı baskın tür olma yolunda. Varyantın Güney Afrika'nın dünyayı uyarmasından 4 gün önce İskoçya'da tespit edildiği belirtildi. Omicron'un COP26 zirvesi ya da ragbi maçıyla taşınmış olabileceği kaydedildi.
3.12.2021 Dünya
İskoçya yeniden bağımsızlık referandumuna gidiyor
İskoçya yeniden bağımsızlık referandumuna gidiyor İskoçya Bölgesel Hükümeti Başbakanı Nicola Sturgeon, 2023 sonunda bağımsızlık referandumuna gitmeyi planladıklarını söyledi.
13.09.2021 Dünya
İskoçya'da parlamento seçim sonuçları belli oldu!
İskoçya'da parlamento seçim sonuçları belli oldu! İskoçya'daki parlamento seçimlerini, ikinci bir bağımsızlık referandumu sözü veren İskoç Ulusal Partisi (SNP) kazandı.
8.05.2021 Dünya
İskoçya'da raydan çıkan yolcu treni devrildi
İskoçya'da raydan çıkan yolcu treni devrildi İskoçya'nın Aberdeenshire bölgesinde bir yolcu treni raydan çıkması sonucu devrildi.
12.08.2020 Dünya
Hollanda'dan şok başvuru! Lig iptali...
Hollanda'dan şok başvuru! Lig iptali... Başbakan Mark Rutte ve UEFA'nın 'özel durumlar' açıklamasının ardından Hollanda Futbol Federasyonu UEFA'ya başvurdu, sezonu yarıda kesmek zorunda olduğunu, bu yüzden kendisine onay vermesini istedi.
23.04.2020 Futbol
İngiltere'de okullar kapatıldı
İngiltere'de okullar kapatıldı İngiltere'de korona virüsü nedeniyle ölü sayısı 104'e yükselirken Başbakan Boris Johnson, okulların kapatılmasına karar verildiğini açıkladı.
18.03.2020 Dünya
İngiltere'de 1 milyon kişi sokaklara döküldü
İngiltere'de 1 milyon kişi sokaklara döküldü İngiltere'nin Avrupa Birliğinden (AB) çıkış sürecine ilişkin (Brexit) yeniden referandum yapılmasını isteyen gruplar Londra'da yürüdü.
23.03.2019 Dünya
Avrupa'da yüzbinlerce kişi sokaklara döküldü
Avrupa'da yüzbinlerce kişi sokaklara döküldü İngiltere'nin başkenti Londra'da yüzbinlerce Avrupa Birliği yanlısı İngiliz, yeni bir referandum yapılması talebiyle sokaklara döküldü.
20.10.2018 Dünya
İskoçya'dan İngiliz parlamentosuna "Brexit" çağrısı
İskoçya'dan İngiliz parlamentosuna "Brexit" çağrısı İskoçya Bölgesel Yönetimi Başbakanı Nicola Sturgeon,"Parlamentonun, (Brexit) müzakereleri yeniden başlatmak ve çok geç olmadan yeniden düşünmek için önündeki tek şans, kötü veya körü körüne yapılan bir anlaşmaya karşı oy vermek olacaktır" dedi.
15.10.2018 Dünya
İskoçya Başbakanı: Bağımsız olmamız kaçınılmaz
İskoçya Başbakanı: Bağımsız olmamız kaçınılmaz Başkent Edinburgh'daki dev gösteriden bir gün sonra partisinin toplantısında konuşan İskoç Ulusal Partisi'nin lideri Nicola Sturgeon, İngiltere'nin AB'den ayrılmasıyla ikinci kez bağımsızlık referandumuna gidileceği sinyalini verdi.
7.10.2018 Dünya
Trump’a hayran
Trump’a hayran İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson’ın özel bir yemekte yaptığı konuşmada, ABD Başkanı Donald Trump ve Brexit müzakereleri ile ilgili değerlendirmelerinin basına sızması kriz yarattı
9.06.2018 Dünya
İngiltere'de Johnson'ın basına sızan sözleri kriz çıkardı
İngiltere'de Johnson'ın basına sızan sözleri kriz çıkardı İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın özel bir yemekte yaptığı konuşmada, ABD Başkanı Donald Trump ve Brexit müzakereleri ile ilgili değerlendirmelerinin basına sızması kriz yarattı.
8.06.2018 Dünya
İskoçya'dan bağımsızlık referandumu açıklaması
İskoçya'dan bağımsızlık referandumu açıklaması İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon, yıl sonuna doğru Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği arasındaki Brexit anlaşması daha da netleştiğinde, ikinci bir bağımsızlık referandumu yapıp yapmayacaklarına karar verebileceklerini söyledi.
15.01.2018 Dünya
Kadınlara ücretsiz kürtaj servisi!
Kadınlara ücretsiz kürtaj servisi! İskoçya, Kuzey İrlandalı kadınlara ücretsiz kürtaj hakkı tanıyor.
8.11.2017 Sağlık
Birleşik Krallık'tan Katalonya açıklaması!
Birleşik Krallık'tan Katalonya açıklaması! Birleşik Krallık Başbakanlık Ofisi'nden, "Birleşik Krallık Katalonya özerk yönetim parlamentosunun tek taraflı bağımsızlık ilanınını tanımıyor ve tanımayacaktır. Karar İspanya mahkemeleri tarafından yasadışı olarak tanımlanan bir oylamaya dayanmaktadır" açıklaması geldi.
27.10.2017 Dünya
Son dakika... Bir referandum haberi daha!
Son dakika... Bir referandum haberi daha! Birleşik Krallık'tan son dakika haberi: İskoçya Ulusal Partisi'nin önemli isimlerinden Angus Robertson, İskoçya'nın yeni bir bağımsızlık referandumu gerçekleştireceğini bildirdi.
10.10.2017 Dünya
İskoçya'da ikinci bağımsızlık referandumu askıya alındı
İskoçya'da ikinci bağımsızlık referandumu askıya alındı İskoçya Bölgesel Hükümeti Başbakanı Sturgeon, Brexit'in şartları kesinleşene kadar ülkesinin ikinci bağımsızlık referandumuna ilişkin planlarını askıya aldığını duyurdu
27.06.2017 Dünya
Kadınların iktidarı
Kadınların iktidarı İngiltere’deki seçimlerden Birleşik Krallığı oluşturan 4 ülkede de kadın liderler zaferle çıktı. Başbakan Theresa May, Kuzey İrlandalı kadın meslektaşıyla hükümeti kurmaya hazırlanırken, İskoçya ve Galler’de de kadın liderler zafer elde etti
10.06.2017 Dünya
İngiltere'de şok! Tarihi anlar!
İngiltere'de şok! Tarihi anlar! İngiltere'de hiçbir partinin tek başına hükümet kurmaya yetecek sayıda milletvekili çıkaramamasının ardından kesin olmayan sonuçlar üzerine iktidar senaryoları tartışılıyor.
9.06.2017 Dünya
Tarihi imza atıldı! Bugün resmen başlıyor
Tarihi imza atıldı! Bugün resmen başlıyor İngiltere'nin AB'den ayrılmasını başlatacak resmi mektup bugün öğle saatlerinde Brüksel'e ulaşacak. Başbakan May'in boşanma kararına imza attığı anın fotoğrafları, tüm dünyada ses getirdi.
29.03.2017 Dünya
İngiliz gazetesinden cinsiyetçi manşet: Bacak yarışını kim kazandı?
İngiliz gazetesinden cinsiyetçi manşet: Bacak yarışını kim kazandı? İngiliz gazetesi Daily Mail'in, İngiltere Başbakanı Therasa May ve İskoçya Birinci Bakanı Nicola Sturgeon'un bacaklarının ön plana çıktığı bir fotoğrafı manşetine taşıyıp, "Brexit'i unut, bacak yarışını kim kazandı?" başlığını attığı haberi ülkede tepki çekti.
28.03.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nicola Sturgeon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nicola sturgeon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.