Nestle

Nestle

Son dakika nestle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nestle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nestle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nestle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nestle gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 nestle haberi bulunmuştur. Tüm nestle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobillere yönelik yeni dönem! Kararı duyurdu, 81 ilde başlıyor, destek ödemesi ve...
Otomobillere yönelik yeni dönem! Kararı duyurdu, 81 ilde başlıyor, destek ödemesi ve... Otomobillere yönelik yeni hamle geldi. Yeni kararı resmen duyurdu. Devreye alınıyor. Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarına 1 milyar liralık yatırım yapılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, Türkiye'de elektrikli araçların şarj altyapısını oluşturmak amacıyla devreye aldığı "Elektrikli Araçlar İçin Hızlı Şarj İstasyonları Destek Programı" ile 1 milyar liralık yatırımın önü açıldı. Yatırımcıların 15 Nisan 2023'e kadar şarj istasyonlarını kurması gerekiyor ancak yatırımların çok daha hızlı tamamlanacağı öngörülüyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuyla ilgili "Türkiye'de 1500'den fazla yüksek hızlı şarj istasyonunun kurulacağı 300 milyon TL bütçeli şarj istasyonları destek programına çağrımızı yapmıştık. Ülkemizde yüksek hızlı şarj istasyonlarını yaygınlaştırmak için başlattığımız programımızın çağrısını sonuçlandırdık. 200'den fazla firmamızın başvurduğu bu programla bir yılda 1 milyar TL'ye yakın şarj istasyonu yatırımı inşallah devreye alınacak." açıklamasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
2.07.2022 Ekonomi
Bakan Varank: 'Türkiye'de üretim yok' diyenlere, icraatla cevap veriyoruz
Bakan Varank: 'Türkiye'de üretim yok' diyenlere, icraatla cevap veriyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ülkemizde malum bir grup Türkiye'de hiç fabrika kurulmuyor hatta olanlar da kapanıyor, diye ısrarla bir dezenformasyon yürütüyor. Biz ısrarla 'Türkiye'de üretim yok' diyenlere, lafla değil icraatla cevap veriyoruz" dedi. 
2.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Nestle Türkiye’den mesai düzenlemesi! Haftalık izinler 2,5 güne çıkarıldı!
Nestle Türkiye’den mesai düzenlemesi! Haftalık izinler 2,5 güne çıkarıldı! Nestle Türkiye’den mesai saatlerine yaz düzenlemesi! Şirketten yapılan açıklamada hafta sonu tatili Cuma saat 14.00’te başlayacak. Buna göre çalışanların haftalık izinleri 2,5 gün olacak.
14.06.2022 Çalışan Hakları
Tüm dünyanın gözü bu skandalda! Türkiye'ye ilişkin çarpıcı bilgiler! "Kaynağı bulunmazsa tehlike büyür"
Tüm dünyanın gözü bu skandalda! Türkiye'ye ilişkin çarpıcı bilgiler! "Kaynağı bulunmazsa tehlike büyür" Tüm dünya önde gelen gıda üreticilerine ait ürünlerde art arda insan sağlığına zararlı bakteriler tespit edilmesinin şokunu yaşıyor. Kinder Sürpriz çikolatalarında yaşanan salmonella krizinin ardından şimdi de Nestle'nin donmuş pizzalarında tespit edilen E.coli bakterisi gözleri gıda güvenliğine çevirdi. "Kaynağı bulunmazsa tehlike büyür" diyen Gıda Mühendisleri Derneği Genel Başkanı Abdussamed Boyu, Türkiye'ye ilişkin de çarpıcı bilgiler paylaştı.
10.04.2022 Gündem
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Nescafe çekiliş sonuçları açıklandı mı? Nescafe çekiliş 2. dönem 2021 sonuçları isim listesi sorgulama…
Nescafe çekiliş sonuçları açıklandı mı? Nescafe çekiliş 2. dönem 2021 sonuçları isim listesi sorgulama… Nescafe BMW x2 çekiliş sonuçları hakkındaki araştırmalar artı. Nescafe çekiliş sonuçları 2021 2. Dönem isimli listesi sorgulanıyor. Nescafe çekilişine katılanlar BMW, iPhone, Airpods ödülü için isim listesinin açıklanıp açıklanmadığını merak ediliyor. Peki, Nescafe çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte Nescafe 2. dönem çekiliş sonuçları isim listesi...
3.12.2021 Gündem
Rekabet Kurulu’dan marketlere büyük ceza! Migros ceza aldı mı? İşte zincir markete verilen para cezası!
Rekabet Kurulu’dan marketlere büyük ceza! Migros ceza aldı mı? İşte zincir markete verilen para cezası! Rekabet Kurulu, 6 markete ceza uyguladı! Zincir marketlere, yaklaşık 2,7 milyar lira idari para cezası verilmesi kararlaştırıldı. Pek çok kişi de Migros’un ceza alıp almadığını sorguluyor. Peki, Migros ceza aldı mı? Migros ne kadar ceza aldı? Migros’da ne kadar para cezası kesildi? İşte detaylar…
29.10.2021 Gündem
4. İzmir Gastrofest ‘Geleceğe Miras: Yaşayan Toprak’ temasını işliyor
4. İzmir Gastrofest ‘Geleceğe Miras: Yaşayan Toprak’ temasını işliyor İzmir’in ilk gastronomi festivali İzmir GastroFest, dördüncü yılında ‘Geleceğe Miras: Yaşayan Toprak’ temasıyla 24 Ekim’de Tarihi Havagazı Fabrikasında yeme-içme severleri ünlü şefler, yemek yazarları ve kanaat önderleriyle buluşturuyor.
15.10.2021 Arşiv
İnsan kaynakları liderleri global pozisyonlara yükseliyor!
İnsan kaynakları liderleri global pozisyonlara yükseliyor! BMI Business School Istanbul ve DataExpert iş birliğiyle gerçekleştirilen Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırma listelerine giren insan kaynakları liderleri kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Listelerde yer alan İK liderlerinin yüzde 19’u terfi ederken, terfi edenlerin yüzde 40’ı ise çalıştıkları markalarda global sorumluluk üstlendi.
14.04.2021 Ekonomi
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu!
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu! Pandemi pazarlama dünyasını yeniden şekillendiriyor. Pazarlama dünyasının önde gelen isimleri Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CMO Summit 2021’de bir araya geldi.
24.03.2021 Ekonomi
Türkiye’nin “En Etkin 50 CMO”su belli oldu!
Türkiye’nin “En Etkin 50 CMO”su belli oldu! DataExpert işbirliğiyle yürütülen araştırma kapsamında belirlenen Fortune Türkiye “En Etkin 50 CMO” listesi açıklandı. Listede yer alan pazarlama yöneticilerinin 2020’de gerçekleştirdikleri çalışmalarda dijitale ayırdıkları bütçeler, pandeminin etkisiyle bir önceki yıla oranla yüzde 74 arttı.
2.03.2021 Ekonomi
Bakan duyurdu! Türkiye'de 250 milyon liralık yatırım
Bakan duyurdu! Türkiye'de 250 milyon liralık yatırım Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Güçlü sanayi altyapımız, iyi yetişmiş insan gücümüz ve mükemmele yakın işleyen tedarik ağlarımızla, ülkemize yatırım yapan hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Pandemide Türk sanayisi kendini ispatladı. Acil durumlara müdahale kapasitesiyle gücünü gösterdi” dedi.
30.10.2020 Ekonomi
Dünyaca ünlü çay markaları satılıyor!
Dünyaca ünlü çay markaları satılıyor! Dünyanın en büyük şirketleri arasında yer alan Unilever, Lipton ve Pucca çay markalarını 6 milyar euroya satması bekleniyor.
12.02.2020 Ekonomi
WhatsApp'ta kullanıcıların 'cebini boşaltan' tehlike
WhatsApp'ta kullanıcıların 'cebini boşaltan' tehlike Siber güvenlik uzmanları sosyal mühendisliğe dayalı dolandırıcılık amaçlı bir mesaj tespit ettiler. WhatsApp üzerinden yayılım sağlamaya çalışan internet dolandırıcıları, WhatsApp uygulamasının yıl dönümünü kutlamak amacıyla 1.000 GB internet hediye edeceğini belirterek kullanıcıları kandırmaya çalışıyor.
2.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Nestle, cilt sağlığı bölümünü satıyor
Nestle, cilt sağlığı bölümünü satıyor İsviçreli gıda şirketi Nestle, cilt sağlığı bölümünü yaklaşık 10,2 milyar dolara satmak için Abu Dabi Yatırım Konseyi ve EQT Partners`ın oluşturduğu konsorsiyum ile "münhasır görüşmeye" başladığını duyurdu.
16.05.2019 Ekonomi
Resmen açıklandı! Dev şirketin bir bölümü satılıyor
Resmen açıklandı! Dev şirketin bir bölümü satılıyor Küresel şekerleme grubu Ferrero Group ve iştirakleri, Kellogs şirketinin çerez ve meyveli atıştırmalık bölümlerini 1,3 milyar dolara alacağını duyurdu.
2.04.2019 Ekonomi
YouTube'dan beklenen hamle sonunda geliyor
YouTube'dan beklenen hamle sonunda geliyor YouTube, platformunda çocukların ön plana çıkarıldığı hemen her videodaki yorum bölümünü kapatıyor.
1.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Dünya devi şirket 7 bin kişiyi işten çıkaracak!
Dünya devi şirket 7 bin kişiyi işten çıkaracak! Alman otomobil üreticisi Volkswagen, Almanya’da bulunan iki fabrikasında elektrikli otomobil üretimine geçmeyi planlarken üretim kolaylaşacağı için yaklaşık 7 bin kişi de işinden olacak.
21.12.2018 Dünya
Pazarlamanın 400 usta ismi CMO Summit 2018’de buluştu
Pazarlamanın 400 usta ismi CMO Summit 2018’de buluştu CMO Summit 2018’de pazarlamanın usta isimleri, CMO’ların değişen rollerini, pazarlama, finans ve marka ekseninde değer yönetim karmasını, pazarlamada davranış mimarlığı, dijital dönüşüm ve marketing 5.0 başlıklarını masaya yatırdı.
21.11.2018 Ekonomi
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı!
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı! Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda kadınlar çoğunluğu ele geçirmiş durumda. Araştırmaya göre CMO’ların yüzde 51’i kadın.
2.11.2018 Ekonomi
‘Elim sende’ hareketi!
‘Elim sende’ hareketi! Nestle Nesfit’in meme kanserinde elle kontrolün önemine dikkat çekmek için başlattığı ‘Elim Sende’ hareketine ünlü isimler destek oldu.
20.10.2018 Magazin
Total’in yeni enerjisi Nescafe Milano’dan
Total’in yeni enerjisi Nescafe Milano’dan Nestle Professional’ın premium markası Nescafe Milano’nun yeni jenerasyon kahve makineleri, Total istasyonlarındaki Cafe Bonjour’larda kahve severlerle buluşacak.
1.10.2018 Ekonomi
Şarkısı ile kedilere  mama bağışı yapıyor
Şarkısı ile kedilere mama bağışı yapıyor İlk profesyonel maksi single çalışması ‘’Deneme 1-ki’’den ‘’Ah Bir Kedi Olsam’’ parçasıyla çıkış yapan Emre Arslan, yaptığı müziği doğup-büyüdüğü şehir İstanbul’a benzetiyor. Arslan, çıkış parçasının Youtube’da her 10 bin izlenmesi karşılığında 10 kilo mama Yedikule Hayvan Barınağı’na bağış olarak veriyor. Bu sonbahar bir albümle daha da geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen Arslan ile müzikal bakış açısını konuştuk.
1.09.2018 Magazin
2 dev şirketten flaş karar! El sıkıştılar
2 dev şirketten flaş karar! El sıkıştılar İsviçreli gıda şirketi Nestle, 7,1 milyar dolar ödeyerek Starbucks markalı kahve ürünlerini küresel dağıtım ağına dahil etti.
28.08.2018 Ekonomi
Obeziteyle savaş
Obeziteyle savaş 11 firma ‘Ulusal Gıda ve İçecek İttifakı Türkiye Taahhüdü’nü imzaladı. Obeziteye savaş açan firmalar; ortak beslenme kriterlerine uygun olmayan ürünlerin reklamını yapmayacak, aşırı tüketimi özendirmeyecek. Diğer firmalara da tavsiyede bulunacak.
21.02.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nestle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nestle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.