Nedim Saban

Nedim Saban

Son dakika nedim saban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nedim saban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nedim saban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nedim Saban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nedim saban gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 nedim saban haberi bulunmuştur. Tüm nedim saban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Kuruçay kimdir?
Kemal Kuruçay kimdir? Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Kemal Kuruçay, 59 yaşında hayatını kaybetti.
22.10.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Kemal Kuruçay hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Kemal Kuruçay hayatını kaybetti En son Seksenler dizisinde yer alan ünlü oyuncu Kemal Kuruçay 59 yaşında hayatını kaybetti.
22.10.2021 Magazin
Usta oyuncu Nedret Güvenç'e veda
Usta oyuncu Nedret Güvenç'e veda Devlet sanatçısı, oyuncu, yönetmen ve yazar Nedret Güvenç, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
2.08.2021 Magazin
Nedret Güvenç hayatını kaybetti
Nedret Güvenç hayatını kaybetti Usta sanatçı Nedret Güvenç, 90 yaşında yaşamını yitirdi
31.07.2021 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Altan Karındaş hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Altan Karındaş hayatını kaybetti Türk sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Altan Karındaş, bu sabah hayatını kaybetti.
6.03.2021 Yaşam
Ahmet Uz son yolculuğuna uğurlandı
Ahmet Uz son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da dün hayatını kaybeden seslendirme sanatçısı, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ahmet Uz (75), Üsküdar'da Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından sonsuzluğa uğurlandı.
9.11.2020 Yaşam
Ahmet Uz hayatını kaybetti
Ahmet Uz hayatını kaybetti Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Ahmet Uz (75) hayatını kaybetti.
8.11.2020 Gündem
Haldun Dormen'in acı günü!
Haldun Dormen'in acı günü! Türk Tiyatrosu'nun duayen isimlerinden Haldun Dormen'in kız kardeşi Güler Dormen Yiğit, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.
2.08.2020 Magazin
Tiyatrocu Nedim Saban otizmi anlattı: Hepimiz Kıvanç Tatlıtuğ olamayız
Tiyatrocu Nedim Saban otizmi anlattı: Hepimiz Kıvanç Tatlıtuğ olamayız Tiyatro yönetmeni Nedim Saban, Meclis’te oluşturulan araştırma komisyonunda otistik bir gencin başrolde olduğu tiyatro oyunu hakkında bilgi verdi. Saban, konu otizm olunca bazı markaların uzak durduğunu belirterek “Sağlıklı Türk kuşağı algısı, markaları açısından çok önemli. Hepimiz Kıvanç Tatlıtuğ olamayız” dedi.
18.10.2019 Gündem
'Babamın adını yaşatacağız'
'Babamın adını yaşatacağız' Kızı Seren Fosforoğlu ve bir grup sanatçı dostu, 22 Haziran’da hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu’nun adını yaşatmak amacıyla kolları sıvadı. Ekip, usta tiyatrocunun anısına bir oyuncu eğitim bursu verecek.
20.09.2019 Magazin
Enis Fosforoğlu'na veda!
Enis Fosforoğlu'na veda! Geçirdiği kalp krizi sonucu 71 yaşında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema sanatçısı Enis Fosforoğlu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tören düzenledi.
25.06.2019 Magazin
10 filmimde de Yeşim oynasın
10 filmimde de Yeşim oynasın ‘Bahtiyar Bahtıkara’ filminin gösterimi önceki akşam boğaz turu eşliğinde tekne içinde yapıldı.
12.05.2017 Magazin
8 yıl sonra aynı gelinlik
8 yıl sonra aynı gelinlik Başrollerini Yeşim Salkım, Kadir Çöpdemir, Metin Zakoğlu ve Nedim Saban’ın paylaştığı ‘Bahtiyar Bahtıkara’ filmindeki kovalama sahneleri kahkahaya boğduracak.
24.04.2017 Magazin
Yeşim Salkım gelinliğini hediye etti!
Yeşim Salkım gelinliğini hediye etti! Yeşim Salkım düğününde giydiği gelinliği son kez giyip hayranına hediye etti.
23.04.2017 Magazin
İhanet sonrası şarkıları
İhanet sonrası şarkıları Tiyatrokare’nin Ahududu oyununun lansmanı önceki gün yapıldı. Galaya katılan Ayça Varlıer, “İhanete uğradım ve acı çektim. O hislerle yazdığım şarkıyı single haline getirdim” dedi
9.02.2017 Magazin
Tiyatrodaki 35. yılını kutladı
Tiyatrodaki 35. yılını kutladı Nedim Saban, önceki akşam Kenter Tiyatrosu'nda 50'nci yaş gününü kutladı.
18.01.2017 Kültür Sanat
Sahnedeki 35’inci yılını kutladı
Sahnedeki 35’inci yılını kutladı Nedim Saban, önceki akşam Kenter Tiyatrosu’nda 50’nci yaş gününü kutladı...
17.01.2017 Magazin
Nedim Saban, komşularını çıldırttı
Nedim Saban, komşularını çıldırttı Oyuncu Nedim Saban, borazan çalmayı öğrenirken, komşuları ve köpeği Pinyon'a zor anlar yaşattığını itiraf etti.
29.11.2016 Magazin
Fosforlu Cevriye Falan Filan’da
Fosforlu Cevriye Falan Filan’da ‘FOSFORLU Cevriye’ müzikalinin başrol oyuncusu Ayça Varlıer ve genel sanat yönetmeni Nedim Saban’dan, Mehmet Turgut’a özel müzikal şov...
24.03.2016 Magazin
Mahalle ortamının sıcaklığında sınırsız eğlence
Mahalle ortamının sıcaklığında sınırsız eğlence Kış ayları çocuklu aileler için ayrı bir mesai demek...
5.11.2015 Magazin
‘Fosforlu Cevriye’ bu kez müzikal
‘Fosforlu Cevriye’ bu kez müzikal 1992 yılında Nedim Saban tarafından kurulan Tiyatrokare, bu sezon ‘Fosforlu’ müzikaline hazırlanıyor...
17.08.2015 Magazin
Türk pop müziği ilk starını yitirdi...
Türk pop müziği ilk starını yitirdi... Türkiye’nin pop müzikteki ilk büyük sanatçısı olarak gösterilen Erol Büyükburç, evinde ölü bulundu... 79 yaşındaki Büyükburç’un kalp krizinden öldüğü sanılıyor.
29.09.2021 Gündem
Platonik aşk çok kıymetli bir şey!
Platonik aşk çok kıymetli bir şey! BANU DURAN / bduran@gazetevatan...
9.01.2015 Arşiv
Mahkemede şebek-yavşak tartışması
Mahkemede şebek-yavşak tartışması Tiyatrocu Nedim Saban'a 'yavşak' ve 'şebek' dediği iddia edilen tiyatrocu Mahir Levent Kazak'ın hakaret suçundan yargılandığı davada duruşma savcısı ve hakim görüş ayrılığına düştü...
29.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nedim Saban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nedim saban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.