Necdet Özel

Necdet Özel

Son dakika necdet özel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan necdet özel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını necdet özel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necdet Özel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necdet özel gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.649 necdet özel haberi bulunmuştur. Tüm necdet özel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet FETÖ'nün darbe girişimi sırasında dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yaveri olan eski yarbay Levent Türkkan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Devlet büyüklerini defalarca dinlemişler
Devlet büyüklerini defalarca dinlemişler Devlet büyüklerinin kriptolu telefonlarının usulsüz dinlenmesi davasında, kapatılan TİB'in eski Başkanvekili Şen'in de arasında bulunduğu 24 sanığın 10 yıl 6 ay ile 68 yıl 3 ay arasında değişen sürelerde hapse çarptırılmasının gerekçesi açıklandı.
12.05.2018 Gündem
Memduh’da da ByLock çıktı!
Memduh’da da ByLock çıktı! Tutuklu eski tümgeneral Memduh Hakbilen’in cep telefonunda ByLock izleri tespit edildi. Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in darbe gecesi Hakbilen’le telefonla görüştükten sonra “Memduh da şerefsiz çıktı” dediği öğrenilmişti
5.01.2018 Gündem
Mahkeme Demirtaş ile ilgili kararını verdi!
Mahkeme Demirtaş ile ilgili kararını verdi! Genelkurmay Eski Başkanı Orgeneral Necdet Özel' e hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için beraat kararı verildi.
30.11.2017 Siyaset
Yaver de inkara başladı
Yaver de inkara başladı Genelkurmay Başkanı Akar’ın eski yaveri tutuklu Levent Türkkan da birçok FETÖ sanığı gibi, daha önce anlattığı şeyleri inkar etme yoluna gitti. Türkkan, “Her şey hayal aleminde gibiydi, bana bir şeyler içirildiğini düşünüyorum” dedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ, askeri kanun çıkarmaya çalışmış
FETÖ, askeri kanun çıkarmaya çalışmış Terör örgütü ele başı FETÖ'nün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Lahey'de yargılatmak için kanun çıkarmaya çalıştığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Necdet Özel'den "FETÖ için nasıl bir işlem yaptınız" sorusuna yanıt
Necdet Özel'den "FETÖ için nasıl bir işlem yaptınız" sorusuna yanıt Eski Genelkurmay Başkanı Özel, Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun "FETÖ mensuplarıyla ilgili nasıl bir işlem yaptınız sorusunu" yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Komisyondan Akar’a 10 soru
Komisyondan Akar’a 10 soru 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Komisyonu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’a yazılı olarak 10 soru gönderdi.
29.09.2021 Gündem
Necdet Özel bu yüzden zona olmuş!
Necdet Özel bu yüzden zona olmuş! Jandarma’nın İçişleri Bakanlığı’na bağlanmasını öngören düzenlemenin dönemin Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’i zona hastası yaptığı ortaya çıktı. FETÖ’cü oldukları ortaya çıkan generallerden düzenlemenin yapılmaması için baskı gören Özel’in “Bu baskı beni zona etti” dediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Darbe komisyonu o isimlere mektupla soracak!
Darbe komisyonu o isimlere mektupla soracak! Başkanvekili Özdağ: Ahmet Necdet Sezer'e bir mektup yazacağız. Sayın Abdullah Gül'e, Sayın Ahmet Davutoğlu'na, Sayın Mesut Yılmaz'a, Sayın Çiller'e de sorularımızı mektuplar kanalıyla göndereceğiz
29.09.2021 Gündem
Kumpas atışması!
Kumpas atışması! Darbeyi araştırma komisyonuna bizzat gitmek yerine yazılı bilgi vermeyi tercih eden eski Genelkurmay Başkanı Özel’in selefi Işık Koşaner’in istifasını kastederek “O dönem gidenler gibi yapmadım” sözlerine Koşaner yanıt verdi: Yakışıksız ifadeler
29.09.2021 Gündem
Koşaner'den Özel'e cevap: 'Polemiğe girmek istemiyorum'
Koşaner'den Özel'e cevap: 'Polemiğe girmek istemiyorum' Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Işık Koşaner, kendisinden sonraki Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Necdet Özel'in, kendisinin 2011'deki istifasını ima eden açıklamalarına cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
Komisyon emekli Orgeneral Özel'e davetini yineledi
Komisyon emekli Orgeneral Özel'e davetini yineledi TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Necdet Özel'in komisyona katılmayıp, bir gazeteye açıklamada bulunmasının komisyon tarafından uygun görülmediğini belirterek, "Kendisinin buraya gelmesini temenni ediyoruz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Çalışkan: Sniper konusu şehir efsanesi
Mustafa Çalışkan: Sniper konusu şehir efsanesi İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, darbe komisyonunda 15 Temmuz gecesiyle ilgili bilinmeyen bir ayrıntıyı anlattı. Çalışkan açıklamasında "Sniper konusu şehir efsanesi. Boğaziçi Köprüsü'nde sniper yoktu. O köprünün bir bacağının üzerindeki sallanan şey sniper değildi" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Orası şüpheli sandalyesi değil’
‘Orası şüpheli sandalyesi değil’ 15 Temmuz darbe girişimini, darbelerin ve gizli oluşumların siyaset üzerindeki etkilerini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, başkanlığında toplandı...
29.09.2021 Gündem
Nedim Şener: FETÖ yapılanmasında kilit isim Hilmi Özkök
Nedim Şener: FETÖ yapılanmasında kilit isim Hilmi Özkök Darbe girişimini araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nda konuşan gazeteci Nedim Şener, "FETÖ yapılanmasında kilit isimlerden birisinin Hilmi Özkök olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar 'TSK içinde, emniyette, eğitimde örgütlenmiştir' dese de kendi kurumu içindeki yapılanmaya karşı mücadele vermemiştir" dedi
29.09.2021 Gündem
"Sıkıyönetim komutanıyım, hepinizi öldürtürüm"
"Sıkıyönetim komutanıyım, hepinizi öldürtürüm" İzmir'de FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında mahkemeye sunulan iddianamede, "yurtta sulh konseyi"nin kararıyla İzmir ve Manisa'da sözde "sıkıyönetim komutanı" olarak ilan edilen ve TSK ile ilişiği kesilen eski Tümgeneral Memduh Hakbilen tarafından Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep'in derdest edilmek istenmesinin detayları anlatıldı. İddianamede, Hakbilen'in Orgeneral Recep'i "Birlikler harekete geçti, artık önüne geçemezsiniz. Ben sıkıyönetim komutanıyım, hepinizi öldürtürüm." şeklinde tehdit ettiği belirtildi
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'la ilgili Erdoğan'ın eniştesi dinlenecek
15 Temmuz'la ilgili Erdoğan'ın eniştesi dinlenecek TBMM Darbe Araştırma Komisyonu'nun Ekim ayı takvimi belli oldu...
29.09.2021 Gündem
İkinci Adil aranıyor!
İkinci Adil aranıyor! FETÖ’nün aranan en kritik ismi Adil Öksüz’ün yanı sıra, ‘Genelkurmay imamı’nın da Adil kod adlı bir kişi olduğu ortaya çıktı. Orgeneral Akar’ın yaveri Türkkan’ın ifadesi: “Komutanın odasına koyduğum böceği ondan aldım”
29.09.2021 Gündem
Genelkurmay baskınını emekli FETÖ’cü yönetmiş
Genelkurmay baskınını emekli FETÖ’cü yönetmiş Cuntacıların, 15 Temmuz gecesi Genelkurmay Karargahı’na yaptığı baskın anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde dikkat çeken sivil kıyafetli hainin geçtiğimiz Mayıs ayında emekliye ayrılan Orgeneral Hulusi Akar’ın emir astsubayı Serhat Pahsa olduğu belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Necdet Özel : Gelen tüm ihbarlar ve iddialar incelenmiştir
Necdet Özel : Gelen tüm ihbarlar ve iddialar incelenmiştir Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hedef olan Polis Özel Harekat Merkezi'nin yer aldığı Gölbaşı'nı ziyaret etti. Özel, görevi döneminde cemaatçi yapılanmaya göz yumduğu iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.
29.09.2021 Gündem
Necdet Özel: Lanetlemek kelimesi az
Necdet Özel: Lanetlemek kelimesi az "Halkına silah çeken bir kişiyi ben vatandaş olarak da görmüyorum. Hak ettikleri cezayı alacaklar. Bundan şüphemiz yok"
29.09.2021 Gündem
FETÖ, devletin zirvesini 304 kez dinlemiş
FETÖ, devletin zirvesini 304 kez dinlemiş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinleyen FETÖ mühendislerinin kırılmaz dedikleri şifreyi uzmanlar 15 saniyede çözdü...
29.09.2021 Gündem
Darbeci yaverlerin 'abi'si Muhammet Uslu hain yapılanmayı anlattı
Darbeci yaverlerin 'abi'si Muhammet Uslu hain yapılanmayı anlattı FETÖ darbe girişimi soruşturmasında itirafçı olan Genelkurmay Başkanı Akar’ın emir subayı Yarbay Levent Türkkan’ın “Abi” dediği Muhammet Uslu, irtibatlı olduğu FETÖ’cülerin kod adlarını ve bildiği isimlerini savcıya verdi
29.09.2021 Gündem
İşte YAŞ'ın iki yıldızı
İşte YAŞ'ın iki yıldızı Kritik YAŞ'ta darbe gecesi Erdoğan'a 'Sizi korurum' diyen 1. Ordu Komutanı Ümit Dündar ve darbecilerin öldürmek istediği Korg. İsmail Metin Temel'in yıldızı parladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Necdet Özel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necdet özel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.